Sevgilimle kiskanclik yuzunden surekli kavga ediyoruz?

Sevgilimi çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Fakat kıskançlığı yüzünden her gün kavga ediyoruz. Aralıksız her gün. Bense özgürlüğü çok seven birisiyim. Mesela hiç erkek arkadaşlarımın olmasını istemiyor, herkesin takip edebileceği açık bir hesap kullanıyorum fakat erkekleri hep benim hesabıma girip takipten atıyor. Buna çok güceniyordum.. ki hala öyle. Ama son bir haftada kavgalarımız öyle bir dereceye geldi ki, kendimi suçlu hissetmeye başladım. Onunla fazla kırıcı konuçtuğumun farkındayım… Ama ben çok çabuk sinirlenen birisiyim ve bu gibi kıskançlık durumlarında da kendime hakim olamıyorum. Anlaşamadığımızdan değil de artık onu çok fazla üzdüğüm ve onun bunu haketmemesinden dolayı ondan ayrılmak haddine geldim… Ben ona “ayrılalım” demememe rağmen artık ilişkimizin toxic’liğinden sıkıldığımın farkında olması gerek ki bana sürekli “lütfen benden ayrılma” gibi şeyler söylüyor. Benden başka hiç kimseyle arası iyi değil, arkadaşları neredeyse yok ve bu yüzden ondan ayrılmak benim için de fazla zor hale geldi… onu daha fazla üzmek istemiyorum… ne yapmalıyım?

Sevgilimle kiskanclik yuzunden surekli kavga ediyoruz?