Sevgilinizin telefonuna mesajlar geliyor, geliyor, geliyor.. Gelen mesajlardan biri size, diğerleri arkadaşlarına ait. Sevgiliniz cevap verme önceliğini arkadaşlarında görüyor. Her zaman böyle, tek seferlik değil. Telefonu eline aldığında ilk önce arkadaşlarının mesajlarına, sonra sizin mesajınıza cevap veriyor. Tepkiniz ne olur? Telefonun başında çaresiz bekleyenler,böyle bir durumda sevgilinizin ilk kime dönüş yaptığını önemser misiniz?
Yok öyle bir dünya. İlk önce benim mesajıma cevap verilecek.
Sorun etmem. Birkaç dakika sonra da bana cevap verir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gelen mesajlara cevap verirken, arkadaşları önceliği olan bir sevgiliye sahip olsanız tepkiniz ne olur?
o kıyaslama arkadaşları ve sevgilisi değilde, arkadaşları ve anne veya babası olsa o muhtemelen yine ilk arkadaşlarına cevap verecektir bu onun değer verme ölçüsünü veya sevgisini göstermez önce arkadaşlarına yönelmesinin sebebi sana olan alışkanlık, veya o ortamda sıcak hararetli bir konunun dönmesi olabılır sen ona gratiste indirim varmış de bakayım hanginize önce cevap verecek
Helal olsun derim herşeyden önce gerçek dostlar gelir. Dostlarını unutmayan bize de gereken değeri gerektiği zamanda verir nasıl olsa henüz evlenmedikte, bu ilişkilerde zamanla değerlenir. 😉
Evet o emojiyi öldürüp hapse giresim var 😂 Bu daha güzel oldu 😄 Ama ne demek önce arkadaşa cevap vermek 😡😄 Arada olur da, sürekli olmaması lazım sanki. 😄
sorun etmem pek sonucta onun yakın erkek arkadaslarıyla bagı kuvvetli, kardes gibi. onlar yakın arkadası benden daha once tanıdıgı insanlar, ayrıca hepimizin hayatındaki yeri farklı. onlar kardesi kadar sevdiği yakın arkadasları, ben ise sevgilisiyim. onları kıskanıcak, ilk benim mesajıma vermedi diye ayrılacak yaşları coktan gectim sanırım.
Böyle basit birşeyi büyütmem ki. Benim sevdiğim polis. Büroda çalışıyor. İşi aşırı yoğun. Yanyanayken bile teli hiç susmaz. Yarın izni kapandı mesela. Ben bu yüzden onu suçlayamam ya da grupları öncelikli tuttuğunda suçlayamam. İşine saygım var, bunu biliyor. Sadece saatlerce aksattığında biraz tatava yapıyorum. 🙈
Arkadaşından önemli bir mesaj bekliyorsa önce ona bakması doğaldır. Bir işleri vardır planları vardır vs. Ama geyik muhabbeti için önce arkadaştan gelen mesaja bakıp benden geleni sonraya bırakıyorsa o ilişki sanırım var olmaması gereken bir ilişkidir.
Arkadaşlarını kesinlikle ihmal etmemeli ben ona karşıyım mesela biri sevgili bulur hemen arkadaşlarını satar vs. gibi ben buna karşıyım herşey saygı sevgi ve sınırına göre yaşanmalı ama ben arkadaştan öte değilsem o zaman o iş boş olur her zaman öncelik ben olmalıyım yoksa bende onu sonlara atarım.
ilk şık. yazabilir insanlara tabide. ilk bana yazsın nolmuş yani. ciddi bir mesela varsa yazsın onlara anlarım. ama hayatnda ki öncelik benim kankaları degil. ölen kalan yoksa ilk ben Ben BEn BEN BEEEENNNNN
Aynen benim kiz arkadas boyle bir mesaj ceker 30 saniye sonra 2 tane daha sonra eve gelme kiminleysen o oruspuyla kal diyor, sanki butun kizlar ellerini acmis bizi disarda bekliyorlar
Hiç hoşuma gitmez bu durum. Neden diye sorulacak olursa, karşımdaki benim sevgilim ve onun için en önemli kişi ben olmalıyım. Arkadaşları ile sohbet etsin fakat öncelik hep benim olmalı.
Önemli bir durumsa sıkıntı yok arkadaşına cevap versin ama eğer önceliği arkadaşıysa bu bir sorun. Çünkü ben önce önemsediğim insanın ya da mühim olan mesajı ilk cevaplarım.
Aynısını bende ona yaparım. İlgisiz olduşunu fark eder ve sepet havası çalarım anında. Eski karım doğum günümü bir gün sonra kutlamıştı, sebep? İşleri varmış, o yüzden eski oldu!
Çok yanlış kişiyleyim ya da kişiyle derim çünkü öncelik sırası nasil oysa onun için de ben olmalıyim.. Olay bitmistir görüşmeyelim olayı olu o vakit 😄😄
Bende olmuştu gerçi. Mesaj atmıştım ve bana konuşmalarımızın ss sini atmıştı. Sonra ‘kusura bakma kız grubuna attım’ demişti. Yine öyle bişey yaşandı, bu sefer alakasız bişey yazmıştı ‘kız grubuna atmıştım aşkım’ demişti.
Valla sinirlendim yahu. Mesaj işi kaç dk sürer. Max 30 saniyede döner insan 5 kişiyle aynı anda konuşsa bile. Arkadaşlarına öncelik verdiği halde bana iki dakikada dönüyorsa bu kız gzekalı derim valla 😂
Kötü olmuş ya 😂😂 Onu gerçekten ben de anlamıyorum. Ben önce arkadaşıma cevap vermiş olsam bile aynı dakika içinde sevgilime dönerim. Arkadaşından bir sonraki mesajı da bekleyip öyle yazıyolar galiba 😄
kendini sorgulaması gerekir böyle bir durumda insanın. birincisi ben ona yeterince yakın değil miyim, benimle sohbet etmekten hoşlanmıyor veya bana değer vermiyor mu olmalı sorgunun. ikincisi ise neden hala bu insanın yanındayım diye başlamalı.
En İyi Cevaplar