3-4 saat boyunca size yazmasa yani yazdiginiz şeye cevap vermese biliosunuz ki arkadaşlarıyla buluştu ve teleofnu sessizde telefona bakmadı sanırım :/ tepkiniz ne olurdu?
2 ay
Sevgiliniz arkadaşlarıyla buluştuğunda sizin mesajınıza bakmasa tepkiniz ne olur?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Senin yerinde olsam empati yapmayı denerdim sürekli seninle zaten bırak arkadaşları ile de görüşsün darlama
Sürekli benimle değil zamanının çoğunu arkadaşlarıyla geçiriyor arkadaşları o ve ben buluştuk ben sustum çünkü arkadaşlarıyla kendisi aralarında konuşuyorlar düşün mal gibi hissettim kendimi ve telefona bakmak zor olmamalı ya aklına dusmedimmi hiç napıyor acaba diye halbuki ben yazdım en son
Hmm arkadaşlarının yanında seni yanlız bırakması can sıkıcı bi durum. burada bi önemseme sorunu var haklısın
Yani sarilip etti bir iki sohbet etti benimle ama yani jendi aralarında daha çok konuştular
Şikayetin varsa at tribini konuş
Önceden böyle değildi 4-5 ay önce şimdi şimdi oluyor
Çantada keklik imajı yarattıysan normal
Galiba:/ nasıl cikcm bu imajdn
Tabiki gözünü korkutarak
Ama nasıl işte
Önce bi tribini at şikayetçi olduğunu bilsin ayrılabileceğini belli et ona
Denicem
İşe yarıcak yoksa üzülürsün yapmazsan söylim
Deniyelim bakalım ya da bende ona aynı şekilde davranacm
Sen ona o sana bu şekilde yaparsanız birbirinizden soğursunuz net
O başlattı yapcak bişi yok empati kursun ilişki biterse de biter ben yavaştan soğumaya basliom bu davranışlarından dolayı şu an sadece alıştım ona o yüzden aşk değil bu çünkü
Hmm sen kendinden eminsen eğer kozlar elinde istediğin gibi oyna
Eminim tabi
Umarım istediğini elde edersin
İnşallah
Uygun bi dille konuşurdum derdim arkadaslarinla oldugun zaman bana yaz endişeleniyorum müsait değilim aşkım arkadaşlarlayım eve geçince yazarım bu kadar basit sen bunu söyle tekrarı yaşanmaz çota sıkma bırak çıksın karı kız yoksa
Karı kız yok sanmıyorum yani inşallah yoktur ama hiç yazmamasi kafamda kuruntu yapıyor işte saçma sapan düşünüyorum dün buluştuk yazdım ona geliyorum diye falan yoldayken mesajı görmedi gittm bulustugumda dedim mesajlara niye bakmion sessizde telefon dedi
Yani bilemedim ki canım sen en iyisi bu çocuğun üstüne çok düşme bırak o seni merak etsin onun yaptığının aynısinı ona yap ve bi de yaslarınız kaç ne kadardır bi iliskiniz var
22-25 5 ay olck
Trip atarım ben gıcık olurum sataşırım
Gayet normal bı durum
Aynısını yaparm