Siz extrovert (dışa dönük) sevgiliniz introvert (içe dönük) olsa onunla nasıl anlaşır, hangi aktiviteleri gerçekleştirirdiniz? Anlaşabilir misiniz sizin tam tersiniz olan bir karakterle? Sergilediği çekimser davranışlar ondan soğumanıza ve rahatsız olmanıza neden olur mu?
Siz extrovert, sevgiliniz introvert olsa onunla hangi aktivitelerde bulunurdunuz?
Muhtemelen anlaşmak zor olabilir. Örneğin; biri sosyal zeka, diğeri de benlik zekada olursa genelde sorumluluklar ve huzur hissetmek, bilinçlenmek giib noktalarda uyum gösterebilirler. Bunun dışında farklılıkları birbirlerine eklemek ancak fedakarlık ve değişime açık olmakla mümkün olabilir. Öbür türlü sadece mesafeli olmaya sebebiyet verebilir; çünkü özellikle dışa dönük kişi için "karşı tarafa sevgi hissetmemek" gibi durumlar gelişebilir.
ben soğurum açıkçası çünkü bir erkekte ben biraz hiperaktif dışa dönük herkesle muhabbet sohbet edebilen utanmayan beni koruyup kollayan bir insan isterim karşımda beni tamamlayabilmeli. Ben de ne içe ne dışa dönüğüm ortalardayım bu yüzden karşımdakinin de dışa dönük olması en iyisi oluyor benim için
Ben introvert bir insanım ama sevgilim olsaydı ve benimle beni harekete geçirecek şeyler yapsaydı ona katılırdım. Bu biraz da insanın güvendiği birinin yanında olması ve hayatı sevmesiyle alakalı... Bu kişi sevgilim değil de arkadaşım, kuzenim ya da kardeşim de olabilir. İnsanın beraberken mutlu olduğu birileriyle zaman geçirmesi gerçekten güzel...
Ben anlamam eksvotorda meşkvatordan insanı makineye çeviriniz ya bir insan bir günde 100 çeşit hal alıyor. Gifişatı onu ayarlar zaten fazla şaçmalamayın ya
En İyi Cevaplar