Fikir ve karar size ait. Yanınızda ki kişi ile ne yaparak eğlenebilirsiniz? (Gerçekçi olun)

Fikir ve karar size ait. Yanınızda ki kişi ile ne yaparak eğlenebilirsiniz? (Gerçekçi olun)
Yeter ki yanımda olsun neler yapmayız ki. Birlikte kamp yaparız, pikniğe gideriz, şehir dışına çıkarız, yemek yaparız, lunaparka gideriz, konsere gideriz. Yaparız da yaparız, sevgilimle eğlenmeyi bilirim. Zaten eğlenceli biriyim, eğlenceyi seviyorum.
Birlikte lunaparka gitmek isterdim sevgili kişisiyle, korku tüneline girmek, dönme dolaba binmek ki yükseklik korkum var, en korktuğum an'da en sevdiğimin omzuna başımı koymak isterdim, birbirimize kitap okuyarak da eğlenebilirdik bence sevgili kişisiyle, birlikte piknik yapmak, yemek yapmak, karaoke yapmak, beraber temizlik yapmak ve birlikte sinemaya gitmek ve birlikte yüzmek, bana yüzmeyi öğretirdi, bu tür aktiviteler içinde olmak eğlenceli bence
şunu yaparsak benimle eğlenir demek, başka şeylerde eğlenceli değilimdir demek gibi bir şey benim için. biriyle sevgili olmuşsam, onunla her şekilde eğlenebildiğimi görüp olmuşumdur zaten. o yüzden de her an, her şekilde eğlenebilir benimle sevgilim. illa bir şey yapmamız gerekmez. bir bakışımla, bir lafımla, bir mesajımla. zaten eğlenceli biriyimdir kişilik olarak da.
Lunapark a gitmiştik. Güzeldi eğlendik yani. Birlikte yemek yerken de evleniyoruz, film izlerken de ben onunla uğraşırken de. Biz görüntülü sohbet ederken bile gülme krizine giriyoruz. Her anımız keyifli diye düşünüyorum. Gerçekler böyle
Cevap
15Cevap
Kendini bana bırakması yeterli
Film izlemek
Yeterki istiyelim bence her şekilde eğleniriz... bir gün ata bineriz, bir gün birlikte en sevdiğimiz sanatçının konserine gideriz, bir gün bana araba kullanmayı öğretir, bir gün birlikte yemek yaparız, luna parka gideriz vs vs yeterki istiyelim.
beraber her şeyi yaparız bence :)) amaç beraber olmaktan keyif almak diye düşünüyorum..
Abi her türlü eglenilir benle ya belki kendimi övmek gibi olucak ama bırak olsun ya jdjd
Eğlenceli insan olabilirsin, bu gayet normal 😂
mizah duygusu gelişmemiş olanla benim ne işim var :D
en basitinden sohbeti keskin zekası yaratıcı esprileri karşılıklı olarak ortak yönlerden zevk almamız olmayan yönlerden saygı duymamız mest ederdi de oyle bir şahıs var mı şüpheliyim ya da beni bulur mu?
Her ne kadar ciddi biri olarak görünsem de içimde çılgınlık var. Sevdiğim kişinin de çılgın olmasını isterim ruh gibi olmasını istemem. Deniz paraşütü ile uçalım
Bugün şehir dışına çıkarız, yarın kamp yaparız.
Bir baska gün sahilde ayaklarımızı denize sokarız. Bazen de birlikte yemek yapar, tatlılar yapar çantaya koyar bir yerde piknik yaparız.
Biz eşimle ailecek birlikte gezerken eğleniyoruz en çok. Piknik de çok eğlenceli oluyor. İyi bir yemek de çok keyif veriyor.
Sadece konuşarak bile eğlenir. Yer ve zaman önemsizdir
Arabayla gezeriz sonra eve geçeriz sohbet ederiz baybay sonra yine buluşuruz ilgi beklerim ilgilenirim şarkı söyleriz ertesi başka şeyler öğreniriz vs
Yanımda olması yeterli, konuşurken bile saçmalarız eğleniriz
Genellikle yemek yerken eğleniyoruz. Yani en çok o an😂
Herşeyi yapabilmeli yani bilmese bile istekli olmalı çünkü birlikte eğlenmek için yaparız
At sürmeyi deneriz, ya da Go kart ile yarışırız.
Tiyatroya giderek uzun yürüyüşler yaparak haftada bir adalara giderek.
Tavla oynayarak (yenilirim sürekli)
Gezmek vs
Benimle olması yeterli, ben onu güldürürüm o da eğlenir
Bilmem yanımda beni eğlendirecek insana benim ihtiyacım var şu an hiç eğlenceli değilim
Ben rahat olduğum her yerde eğlenirim ee kişinin kendi eğlenirse sevgilide eğlenir
Buna kısaca her şey diyebilir miyim
Yazları denizde kışları evde film, dizi izleyerek eğleniriz sanırım.
Beraber içinde tarihi eşyalar olan yerleri gezip fotoğraf çekebilirdik
Her şekilde eğlenebilir son derece kafa dengi bir insanım
Sarılması beni çok mutlu ediyor
Aykut enişteye gülmeyen de
Benle dışarıda çok eğlenir net
Saçmalayarak, anılarımı dinleyerek ajxjwjs
Rakı içerken
sohbet ederken
uzun yolda
çarpışan arabalara binelim
Ben çok eğlencesiz bir insanım bilemedim 😏
So doku çözeriz bol bol
Her şey
çay bahçesinde/parkta saatlerce sohbet etmek..
Kısa bi geziye bile çıksak ben mutlu olurum
Sevgilim yok
Mangal yaparak.
Sorup geliyorum
Gerçek sewgi
İlgi göstererek
Aman bilmem ki hiç
Yatarak
Spor yaparak
Sekss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?