Bazı kişiler mesajlaşma da çok rahat olurken , yüz yüzeyken çok utangaç olurlar. Bazıları da hiç utanmaz ve çok rahat davranırlar. Peki siz sevgilinizin yanındayken utangaç mı , yoksa rahat mı davranıyorsunuz. ?
Sevgilinizin yanında utangaç mı yoksa rahat mı davranırsınız?
Şöyle ki aslında çok utangaç biriyim akla gelebilecek her şeyden utanırım. Ama onun yanında olsam utanmam çünkü öyle bir zaman dilimi ki yani belki ilk belki son belki uzun belki kısa o yüzden sadece sevgimi gösteririm ilgilenirim enin olun herkes sevdiği ile olamıyor o anı utanarak geçirmek yerine daha sıcak olarak geçirebilirsiniz.
Utangaç davranmak... Neden insan utanır ki sevdiğinden?
Aşkı da sevgi kavramını da çok yanlış anlayanlar var sevgili olmak: bir insanın vücuduna sahip olmak değildir mesela. Onu kısıtlamak, aşağılamak değildir.
Sevgili olmak nedir biliyor musun? İki kelimelik bir “iyi geceler” cümlesini duymak için sabaha kadar beklemektir; o gelmediyse eğer, “günaydın” mesajını akşama kadar beklemektir.
Onun sana bir şey anlatmasına gerek yok! Yüzündeki hüzünden, yüzünü göremiyorsan eğer sesindeki titreyişten ve hatta suskunluğundan bile iyi olmadığını hissedebilmektir sevgili olmak. Ne de olsa aynı yüreği paylaştığın kişidir o…
Sevgili olmak; “Seni seviyorum” demek değil, gözlerinin içine baka baka “sadece seninim” diyebilmektir…
“İyi misin” diye sormak değildir sevgili olmak, çünkü sen onun iyi ya da kötü olduğunu anlamak zorundasın; “neyin var” demek; Akıl verir gibi şunu, bunu yap demek değil, “senin için ne yapabilirim” demektir sevgili olmak. Çünkü o sevgiliyse eğer; bir şey yapabilmene gerek yok, yanında olduğunu göstermek yeterlidir ona, yeter ki eğilen başına omzunu hissettir.
Fedakarlıktır, Mutluluğuna ortak olmak değil, mutsuzluğunu paylaşmaktır sevgili.
Canından can olduğunu bilmektir.. Baba, Anne, Dost, Arkadaş olabilendir sevgili…
Herkesin ilgisini çeken biri olduğun için değil, seni sen olduğun için seven, yalnızca kendisi olabildiği için sevmeyi tercih ettiğindir.
Yetmez mi ki…? Bir gün değil her gün 24 saat sevmek sevilmek aşk...
Sen bi soru sordun ben neler yazdım.. Soruna cevabım hayır utanmam..
Bu sadece sevgili meselesi değil her türlü insanın yanında ben her türlü rahat davranan biriyim Sonuçta kasılmaya gerektiren bir şey yok ki Çünkü ben bazı insanlara gerçekten anlamıyorum hani böyle Bazı insanlar bir şeylere karşı utanırlar kasılırlar çekinirler ya sonuçta şöyle düşün herkes etten kemikten bir insan bitti senin Ondan bir fazla yok Onu da senden bir fazlası yok ya da bir eksiği yok bu şekil düşünürsen zaten her zaman için insanların yanında rahat davranılması gerektiği konusundaki doğruluk onaylanır
Bazen utangaç bazen de rahat. Bana karşı o günki ilgisine göre değişiyor diyebilirim. Ama rahat davrandığım zamanlar çoğunlukta. ilişki iyice rayına oturduktan sonra utanıp sıkıl manız için bir sebep kalmıyor.