Dipnot : Soru sormam demeyin, sorun. Ekonomiye siz de can olun
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

geçmişte gerçekten sevdiğin biriyse, önce bir afallar insan eli ayağı titrer e hani unutmuştum bu ne şimdi der kendi kendine sonra titreyen çenesi hafifçe tebessüm eder nasılsın diye bilir titrek sesiyle. (ikisinin de hayatında o esnada kimsenin olmadığını düşündüğümüz bir karşılaşma) eğer evliysem veya hayatım da biri varsa tanımamış gibi davranır hiç konuşmam o gelip konuşursa da sesim bile titremeden merhaba der kısacık hatır sorar yanından ayrılırım. akılda ve kalpte biri varsa geçmişte çokta sevmiş olsan karşılaştığın da heyecan olmuyor.
Sen hala yaşıyor musun
Aynı yataği birlikte paylaşmak varken simdi uzaktan uzaktan bakmak koymuyor mu sanada?
Teşekkürler
Rica ederim
Ayrılığımızın onu mutlu edip etmediğini sorardım. :):
Peki mutlu etmisse
Onun adına sevinirim. :):
Cevap
188Cevap
Yıllar sonra rastladım
Çocukluk sevgilime
O aşina bakışlar içimi deldi yine
O bakış ki götürür
Beni yıllarca geri
Hatıramda canlandı ah
İlk aşkımın gülleri
Gelmez o güller
Dönmez o günler
Mazide kaldı hep
Sarki geldi aklima :)
Benim soru soracagim kimse yok kapandi o defter
Bu kişiye, o anki ruh halimize, ortama ve geçmişimize göre değişir.
Belki "nasılsın?" deyip geçmek yeterlidir, belki bieraber bir bira içilebilir uygun bir şekilde, belki de yüzler çevrilip yola devam edilir ki son şık düşük bir ihtimal.
Kim bilir, belki de rujunun tadının hala aynı olup olmadığını sorarım.
woww en son cümle efsaneymiş✔
O kadar aldığın ahım ve beddualarim boşa gitmemistir inşallah
Nasılsın allah belanı verdi mi? Diye sorarim
Nasılsın der gülümserim. Ne çok konuşkan ne de ilgisiz olurum heralde. Bkz.
https://youtu.be/IQ6v2G8idB0?t=1m47s+Pişman mısın?
-Köpek gibi..
+Beni neden bıraktın o halde?
-Şerefsizliğimden.
+Hani sen beni istememiştin ya, şimdi de ben seni istemiyorum, gidebilirsin.
Sen soru istedin ama diyalog kurasım geldi hayricim.😄
Cok sacma yazmissin pardonda :D
Aynen
Anlık yazdığım için aklıma bişi gelmedi napim canlar😣😄
Başkaları beni verdiğim değeri verdi mi diye sorardım mesela, ben onun bir saç teline kıyamazken Allah bilir çocuğu uykusundan kimler mahrum etti sabahlara kadar ağlattı üzdü hep merak konusu bunlar gerçi bir laf var üzeni severler seveni üzerler malumm..
Geçmiş geçmemişse soru sorulur ama benim için geçmiş geçmişte kalır bu yüzden soru sormazdım direk teğet geçerdim. Hayatımdaki insana soru sorardım onun yerine mesela
Valla ne diyeyim... Aramızda neler, ne kadar süre içinde, ne kadar şeyler yaşadığıma ve neden ve niçin ayrılma durumlarına bağlı tabiki. Kötü şekilde ayrılmışsak görmemezlikten gelip kafa çevirmek, sudan nedenlerden ayrılmışsak kafa selamı vermek. Almazsa öküzlülük onda insanlık bende kalsın hesabı.:)
Hiçbişi yapmam yoluma devam ederim. yıllar önce muhabbeti kesmişten neden konuşayım ki
Türk filmlerindeki fabrikatör olan oğlan dönüşü yapıp sandalye ile
Kaybettiğine dön bir bak isterim artık şöför parçası değil koskoca bir fabrikatör oldum diyiciiiğiiiiimmm 😂😂
Sohbet eder hal hatır sorardım.. Görüşmeyeli neler yaptığını , hayatının nasıl gittiğini sorardım.. Belkide yeniden yeni bir aşka yelken açarız yıllar sonra..
İşaret parmağımı dudağına getirir ''Hişşş konuşma! Sadece babacığı özlediysen kafanı salla'' derdim :P
Şaka bir yana bir şey demeden geçip giderdim her ne kadar istesemde.
Aslında o bana bir şey söylendiği sürece selam dahi vermem. Zira benden sonra onu herşeyiyle mutlu edebilen birinin olup olmadığını biraz olsun merak edebilirim.
Hayatımın içine ettin hanımefendi gençlik yıllarımda kara bir lekesin teşekkür ederim iyi günler size der bir sigara yakar arkama bakmadan giderim :)
Hayrettin gibi "Neden beni terk ettin? Hiç mi sevmedin beni, canım sevgilim" derdim heralde😂 Tabi eski sevgilim olsaydı.
O canım değil canım sevgilim olucaktı niye düzeltiyor bu klavye😒😒
Allah Allah g e r i z e k a l ı sevgilim...😒
Naptın müdür? Şu nicke ciddi cevap verilmiyor arkadaş
😂😂😂
Ben seni cok sevmiştim sen neden bana bele yaptin😂 diiirindiirin😂
Sevgilim olmadı da sevdiğim oldu. Adam olabildinmi derdim herhalde.
Umarım benden sonra bütün herkese yüz çevirmedin ve seni gerçekten sevecek biri ile mutlusundur inşaallah
Mesela senin o çok sevdigin dostlarından olan yağmurla karşılassam soracagım soru beni kırdıgın kadar kırıldın mı olurdu bunu ona söylemezsen sevinirim ama zamanı gelince ben söylicem
Kötü anilar birakmissa. Iyi gorünuyosun. Herhalde beddualarim tutmamis derdm. Iyi anilar birakmissa nasil oldugunu sorardm
Eskiyi karıstırmam Sadece gözlerine bakar
Senin gözler bozukmuş ayrıldıktan sonra fark ettim Eğer iyi görseydin kim için kimden vazgeçtigini görürdün 😎
Karaktersizliğin sencede hala yüzünde ay gibi parlamiyor mu? Yıllar seni eskitmemişe benziyor derdim sanirım.
Adı üstünde eski sevgili, eskimiş, biz eskimisleri çöpe atarız. dönüp bidahada bakmayız. uzak olsun, Allahindan bulsun :)
Nasılsın... Nasıl gitti? Bulabildin mı sonunda? Hep anlattığın o meşhur huzuru..
iyiki senden ayrimisim,, zaten o yuzden eskisin ve eskiler paslanir.. bagimliligim olmadigi icin seni zor tanidim be :)
Beni neden aldattın?
El cevab: Ben seni hiç aldatmadım.
Yav he he
Dötun hala aynı mı diye bakarım. Ben soru sormam, eller gecerim ://
Sen hala yaşıyor musun, o kadar beddua nereye gitti? Diye sorabilirim
Benden sonra benim yerimi dolduran birini buldunmu?
Ne soru sorucam be hayatımdaki en büyük soru o zaten.
Hani sizin mahallede nejla var dı ya o kıza ne oldu diye sorarım 😀😀
Evlenmişsin nasıl oldu? Bulabildin mi sonunda hep anlattığın o meşhur huzuru?
Hayatında neler değişti'de benle mutlu olamayıp gittin derim.
Ne bu düsmanlik yahu.. ben halini hatirini sorarim. Fazla da uzatmam mevzuyu. Herkes yoluna..
valla soru falan sormam gecer giderdim bitmis gitmis ne sorucamki?
En sevdiğim renk neydi, doğum günüm ne zaman diye sorarım
Hangisini gordugume bagli olarak sorularim degisir.
Yıllar ağır geçmiş galiba tipin gtume dönmüş iyiki terketmişim derdim :D
Benim yerime başka birini buldumu sorarım bulduysa bende olmayipta onda olan neymiş onur sorarim
moruk naber derdim yıllar sonraysa yaşlanmış olurduk :d
Bu esnada bekarsam merhaba , evliysem görmezden gelmek olurdu...
Beni tanıdıgına pişman mısın?
Ben pişmanım çünkü..
+Zayıfladın mı
-Evet tesekkurler
+karakter olarak dimi
Dhdhdjsksldkfjfjfklddl
Biraz platonik olduğundan olağan sorular olurdu. Benimle ilgisi olmayan birine ilgi de duysam peşinden koşmam.
düşünmem bile soru sormayı soru sorma fikri doğduysa boşa yaşamışımdır onsan sonraki hayatımı
Ama gerçekten sormam, sormadımda.. o sormuştu😁😁
"Bir kahve içebilir miyiz?"
Soracağım bütün soruların cevabını biliyorum ama neden? Diye sorardım...
Karşılaştım ve Allah belanı verdimi dedim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Adı üstünde geçmiş, derinlere inmezdim basit bir konuşma olurdu.
Soru sormayı bırak, gördüğüm yerde görmemezlikten gelirdim.
Gecmiste kalmis birisi ise hic bir soru sormam.. :/
Soru sormam, soruları sevmem. Hele geçmişe dönükse hiç sevmem.
Bakmadan geçerim aldırmam NET Çünkü gereksiz insanlarla işim olmaz benim buda NET !
Zamaninda gereksiz dddigin insan icin kalbin ritmi degismisti ama
Bir kaçıyla karşılaşıyorum da sormuyorum :) Soracak olsam kibirden dolayı, beni unutabildin mi diye sorarım.
Cevapsız bir soru olurdu ama...
En mantıklı ilk soru ; '' Nasılsın? '' olurdu bence :)
naber çirkin orangutan suratlı fare falan derdim heralde
Ben sana aşıkken, senin için herşeyi göze alırken sen nasıl olurda bana bunları yaparsın? derdim. Cevabını merak ettiğimden değil. Ben çok acı çekmişim zamanında o da vicdan azabı çeksin biraz. Cevabı beklemeden uzaklaşırdım ordan.
Halini hatrını sorarım. Hiçbir sevgilimle kavga ederek ayrılmadım. Onların mutluluğu benimde mutluluğumdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar