Zamanında çok da kötü ayrılmadığın, hala sende hatrı olan bir sevgili de olabilir, nefretle ayrıldığın da. Uzun süre sonra karşılaştığında, ilk olarak ne sormak isterdin ona?
Eski sevgiliyle yıllar sonra karşılaşsan, ilk soracağın soru ne olurdu?
Şu anda trt müzik te 30 dakika programında Erol Evgin Hani bir sevgilin vardı 7-8 yıl önce diye bir şarkı söylüyor. Hani bir sevgilin vardı Yedi sekiz sene önce, Dün yolda rastladım Sevindi beni görünce.
Sokakta ayaküstü Konuştuk ordan burdan, Evlenmiş, çocukları olmuş Bir kız, bir oğlan.
Seni sordu Hiç değişmedi, dedim, Bildiğin gibi. Anlıyordu.
Mesutmuş, kocasını seviyormuş, Kendilerininmiş evleri. Bir suçlu gibi ezik, Sana selâm söyled
İyi ayrıldıklarımdan karşılaştıklarım, ara sıra arayıp hatırımı soran falan olur. Bu arkadaşlara nasıl olduğunu, hayatıın nasıl gittiğini falan sorarım. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşına rastlayınca ne muhabbet dönerse o işte. İlişkilerini falan sormam, kimse de bana sormaz zaten. Sorsa da konuyu değiştireceğimi bilir pek çok kişi.
Kötü ayrıldıklarım ararsa açmam, sokakta görsem tanımıyor gibi yürür giderim. Bir şey sormam mümkün değil çünkü konuşmam.
Bütün ayrılmalar gereksiz herkesin kendini mutlu etme çabası olduğundan bırakıyo yanındakini mücadelesi yok özelliklede erkekler karşımdaki anlamadan nasıl aldatsamın peşinde iyisini bulduğunu sanıp gidene yıllar sonra ne denebilir ki sadece sessizlik yeterli
Sanırım bir gün karşılaşmamız gerekecek Parmağındaki halkayı farkettirmeden saklayacaksın sen Ben gözlerimi kaçıracagım senden Varsa yanımızda biri soracak "kimdi o?" İstemeden öldürecegiz birbirimizi cevaplarımızla; "Hiç, birine benzettim galiba"
psikopat_hatun diyorki hala ordamısın sen bıraktığım yerde gözlerime inanmıyorum gerçek mi buv dağ gibi bir gurur dimdik mağrur heybeti kalıbı meşhur Şaka gibi bir durum dur daha alışamadım rüya mı bu? Tavan bile tutamıyordu seni hâlbuki uçuyordun göklerde dırm dırm dırım :D :D
Öncelikle yanında sevgilisi varsa yüzüne bakar ve yoluma devam ederim. İkimizde yalnızsak yılların paylaşımı var derim yanına giderim. Öncelikle halini hatırını sorarım. Görüşmeyeli neler yaptığını sorar bir yerlerde oturup sohbet eder ve ayrılırım. Bazen insan geçmişte birlikte olduğu insan ile geçmiş üzerine konuşmak istiyor çünkü..
Zamanında bilmediğin değeri haketmediğin sevgimi gördün söylesene sahi seni benden fazla seven oldu mu? Ama çok teşekkür ederim sen gitmeseydin ben yeniden sevmek nedir öğrenemezdim farketmeden de olsa bana çok büyük bir iyilik ettin giden kaybedenmiş bir kez daha öğrettin şu an yanımdakiyle çok mutluyum sahi sen aradığını bulabildin mi?
Sen bana yıllar önce birdaha benimle görüşmek istemediğini söyledin numaranı sildirdin silip attırdın şimdi ne duruyorsun karşımda sen benim için artık yanından geçip fark etmediğim bir yolcusun benim sana sorabilecegim tek şey bir yolun tarifi olabilir.
yıllar geçmiş yahu ne soracaksın bırakın bu işleri... emin olun hiçbiriniz bir şey sormazsınız şu an tüm eski sevgililrerimle yarın pazartesi karşılaşssam metro istasyonunda sabahleyin göz göze geldiğim herhangi bir insana günaydın der gibi bir şey olurdu heralde.
Muhtemelen ilk bir tokat yerdim sonrasında suratımızda bir tebessüm olurdu zamanımız varsa oturur birer kahve içerdik birbirimizin mutlu olup olmadığını öğrenip tek bir hoşça kal ile ayrılırdık sonra hiç olmamış, hiç karşılaşmamışız gibi hayatımıza devam etmeye çalışırdık, yaşanmış onca şeyin arasına bir yenisini daha eklerdik ve öylece yolumuza devam ederdik.
Sanırım bir gün karşılaşmamız gerekecek Parmağındaki halkayı farkettirmeden saklayacaksın sen Ben gözlerimi kaçıracagım senden Varsa yanımızda biri soracak "kimdi o?" İstemeden öldürecegiz birbirimizi cevaplarımızla; "Hiç, birine benzettim galiba"
Hiç bişey sormam, belki tesekkur ederim beni kendisi gibi birinden kurtardığı için belki de konuşmam bile yanımda beni gerçekten seven bir insan olduğu için...
Deplasman dönüşü kafam bir milyooon İctimde sallanıp yürüyemiyooom Oturdum bir banka yine yazıyoom Dinle beni kahpe adını anıyoom.. ( Seni sevmek mi cefaa sevmemek mii? Her iki yönde de acı çekmedik mii? Severken aldattın mutlumusun şimdii? En iyi çozum bizi öldürmek mii? )
Görmezden gelmem Önemli biri var.. Bişey hissetmedğim ama yeride ayrı olan biri.. Oturur sohbet ederim kesinlikle ve onunda benle aynı fikirde olduğundan çok eminim
eski sevgilim eskide kalmıştır bazılarını görünce hala selam veririm arkadaş gibiyizdir şimdi sevgiliyle nasıl arkadaş oluyosun dersen tek sevgilim dışında hiçbirini öpmedim :) birazıylada düşman gibiyizdir sormam bile soru
:D İyi ki gitmişsin hayatımdan pislik herif kurtuldum senden sen gidince kismetlerim açıldı değerim arttı seninle geçirdiğim günlere beeeen... Hahah tabi şaka yapiyorum. Galiba sadece gülümserdim, bir merhaba derdim. :)
eskiler her zaman toz kaplı defteridir zamanın arasında akıp giden.. onlar konuşmazlar.. ne kadar yeni gibi görsünsede gözlerine o hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak... bu yüzden başka bir dil bulup yeni şeyler söylemen gerekmez...
Ben biriyle ayrılmışsam o iş bitmiştir. Ayrıca ayrılmışsın daha ne sorucaksın? Görmezden gelirim açıkçası. Tanımıyormuş gibi hatta hafızamı kaybetmiş gibi davranırım.
Gormezden gelirim muhtemelen ilaki konusacaksam iki kelime konuşur işime bakarım eski sevgili muhabbetine inanmıyorum ayrıca olmucak birşey sonuçta bitti m bitmiştir resi falan yok yok bu işin
bende burdan madem ki ayrılacak bu sevgililer neden sevgili denilmiş sevgi nedir yap boz mudur KADINLAR ERKEKLER SEVDİKLERİNİZİ GERÇEKTEN SEVİN MODASI GEÇEN Bİ EL BİSE GİBİ BİRBİRİNİZE DAVRANMAYIN HER DURUMDA SARILIN BUNU YAPA BİLENLER OLSEK KEŞKE ZAMAN ÇOK KÖTÜ
Valla başımı eğer giderim konuşlcak bişey kalsa konuşulurdu zaten bence. Ama illa bisey soracak olsam mutlu musun diye sorardım, o kadar şeyi yaşatmaya değdi mi derdim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben 4 yıl sonra gördüm...:( sanki hiç beni terk etmemiş gibiydi ilk gordugumda eskiden acıktı şimdi kapanmış gözleri hala güzel ve hala çok güzel güluyordu kızının adını Seda oğlunun adını ÇInar ( benim adım ) koymuş vedalaşırken birgun kahve içelim dedim yanlışlıkla güldü bana :(
Hafif tebessüm edip geçerim durdurursa havadan sudan konuşurum artık ona ne sorabilirim ki aradan yıllar geçmiş yaşadığımız her dakika birseyler değişiyor
Geri dönmez yolda bıraktın gözyaşı döktüğüm her bir damlası senden birer birer üzdüğün gibi çıksın söylenecek ne söz ne de sevgimi bıraktın , git artık istemiyorum dediğin günlerin gözyaşın bulsun derdinin dermanın toprak olsun.
Butun eski sevgililerimle hala gorusurum. Arada mesajlasiriz. Noldu la. n yalniz misin hala falan derim. Kahve iceriz. Birisi evlenecek, gecenlerde davetiye yollamis , dugunlerine gitcem.
ANAN NABUUUUUUU DERDİM EĞERKİ ÖYLE BİŞEY OLURSA AYNEN BÖYLE DİCEM :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beni her gordugunde kafani yere egeceksin artik demistim.. ve ben yine dimdik kalacagim demistim... gorunce beni oyle yapti... o gece ben aklinin kosesinden film seridi gibi gecerken... yine agliyordum. .. hangimize koydu bu ayrilik...
En İyi Cevaplar