Dün gece tartıştık ve ona uzun bir mesaj attım bitsin gibi. Görmedi çok geç görmüş cevap da vermemiş. Bekledim bu saate dek cevap gelmeyince belli ki sen de hayatından çıkmamı istiyorsun sorun değil umarım çok mutlu olursun hoşçakal yazdım gönderdim. Bana bir ses kaydı attı. Demiş ki dün gece hastaneye kaldırıldım bütün gece hastanedeydim iş yerindekileri durumumu anlattığım halde yetişmesi gereken işler var diyerek beni işe çağırdılar şu an işleri yetiştirmeye çalışıyorum bu yaptığın çok büyük terbiyesizlik bitmesini istiyorsan bitsin hoşçakal demiş. Ben de ne terbiyesizliği ya hasta olduğunu bile bilmiyordum geçmiş olsun ben terbiyesiz değilim terbiyesiz olanlar seni o halde işe çağıranlar dedim teşekkür ederim tamam dedi korkma seni bir daha rahatsız etmeyeceğim sana hiçbir zaman saygısızlık yapmadım dedim hoşçakal dedik hoşçakal dedi. Bu yaptığını asla unutmayacağım hoşçakal dedim. İnanmıyorum ya bana terbiyesiz dedi gerçekten inanmıyorum hem onu öldürmek istiyorum hem de sağlığını merak ediyorum elim ayağım tutmuyor bu adam beni hiç mi sevmemiş?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Tamamen bitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler