Bana kötü davrandı?

Merhaba,

Ben bir işte çalışıyorum. Amcam buldu bana bu işi. 2 sene oldu. Amcam da o işte çalışıyor. Ben hasta oldum. Psikolojik rahatsızlığım çıktı anksiyete. Tabi kötü oldum doğal olarak. Tedavimin 6. Ayındayım. İlk aylarda amcam ve yengem bana telefon da bağırdı. Yengem dedi ki bizim ailemizi rezil etme tarzında konuştu. İlaç içtiğimi biliyordu oradan vurdu bu seferde. Sonra sen eğitimli değilsin git İngilizce öğren falan dedi. Nefret ediyorum bu kadından. Beni instagramdan attı. Bu tarz boş insanların benim hakkımda konuşmasını saçma buluyorum. Ablam okudu diye tebrik falan etmişti. Çok cahil bir kadın. Amcam yıllarca dayak attı ama o aptal gibi boşanmadı. Kendine saygısı olan insan boşanırdı. Okumuş bir kadın olduğu halde o adamın yanında. Kendi yaptığı işi amcam buldu ona, yoksa bir işe yaramaz o kadın. Günler geçti kinim geçmedi. O kadını bulsam bir daha herşeyi söyleyıp yüzüne tükürücem. Acı gerçekleri yüzüne vurucam. Asıl ezik kendisi. Annemde babamda onu Instagram dan attı. Amcam ve yengem de anne babamı aşağılıyor sürekli. Annemle babam onlara misafirliğe gitmişti oradada aşağılamışlardı. Babamı bu bayram çağırmışlardı tekrar babamda ben maalesef gelemeyeceğim diye telefonu kapattı. Amcamı her yerden engelledi. Babam senelerce arasını düzeltmeye çalıştı ama nafile. Bana verdiği o işten çıksammı sizce?

Bana kötü davrandı?