Bana neden böyle davrandı?

Merhaba ben 4 ay önce orta okul arkadaşıma istek atmıştım sonra peşinden tanıdığım başka bir kız istek atmıştı bende sevgili olduklarını anlayıp ilk başta istek attığım kişiye durumu anlattım yanlış anlaşılmak istemediğimi sadece orta okuldan olduğu için istek attığımı belirtmiş 2sinide takipten çıkarmıştım sonrasında ayırdıklarını öğrendikten sonra 4 ay sonra tekrar ekledim ve sorun olmamıştı bu çocuk futbol ile arası baya iyiydi o sırada da başka bir arkadaşım hepsinin onun da olduğu futbol maçı sonrası olan resimlerii atmıştı bende ona attım bu resmi sohbet sohbeti açmıştı sonrasında isebana bir gün kahve içelim demişti açıkçası pek güvenilir dost olmadığını böyle sohbet edince güvendiğini pekiştirmek isteyip kahve içelim 2 arkadaş demişti sonrasında numaramı vs vermiştim kahve içmeye gittik ertesi gün sonrasında ise ablası rahatsızlandı 30 dk sürdü sadece ve eve ben metro ile o arabası ile döndü buluşmadan bir saat önce bana icicem falan demişti bende icceksen gelmem sevmem öyle şeyleri demiştim işte sonrasında buluştuğumuz da bunu beni denemek için söylediğini bu tavrimin hoşuna gittiğini düzgün bir insan olduğumu düşününce sevindim demişti güvendim dedi bana akşamında işte gecesinde geç cevap verdiği için iyi geceler demistim sonrasında beni tamamen silip attı engelledi takipten çıkarttı numaramı sildi bende sadece bu sebebin saçma olduğunu söyledim ben insanları kolay silerim dedi ben hala anlayamadım sadece iyi geceler deme ile neden böyle yaptığını ve uzun zaman sonra ilk defa böyle düzgün ve hoş birini tanımıştım hoşlandigimi farkettim 2 gündür uğraşıyorum ama engelledi artik tamamen bu durum neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz
Bana neden böyle davrandı?