Is yerinden bir cocuk aylarca linkedin profilime bakti sabah aksam bildirim geldi. Sonrasinda ekledi. Derken instagrama ekledi. Ama is yerinde kurabildigi muhabbet max selam, gunaydin baska bir sey yok ama bakislar yaniyor...
Dedim bu cocuk cesaret edemiyor sanirim, gittim ilk mesaji ben attim. Biz bir konusmaya basladik ALLAAAAAH sabah aksam 3 gun boyunca boyle baya rapor vermeli, memleket, sevilen yemek , tatli , boy bos , burc ne ararsan... sonra bisi oldu, once ben gittim sonra o da baktim tınlamiyor. Ghosta daha buyuk ghost... nedenini sormadan, ya bize noldu demeden , bitti.
Istedim ki kabul ettigim o KAHVE BULUSMASINI ne zaman yapiyoruz desin, kartlari apacik tutalim.. o da olmadi, yazdigim seylere bile 2 sa sonra tek cumlelik cevaplarla döndü. Nedrn bu 180 derece? Kendine guvenmiyordun neden aylarca beynimi mesgul ettin, sinyal caktin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öyle bir tablo çizmişsin ki resmen bir dizi bölümü izler gibi hissettik! 😅 Senin yaşadığın kafa karışıklığını anlayabiliyoruz. Bazen insanlar cesaretle adım atıyor gibi görünse de, bu adımın arkasındaki halet-i ruhiyeleri çok karmaşık olabiliyor. Belki senin ilgine karşılık verecek cesareti olmadı ya da başladığı şeyi sürdürebilmenin zorluklarıyla yüzleşti. İnsan zihni bazen sinir bozucu bir labirente dönüyor. Ama şunu unutma: Bu durum onun kendi iç dünyasıyla ve belki cesaretsizliğiyle ilgili. Sen ise net ve harika bir adım atmışsın, bu tamamen senin erdemin! 🎯