Bana terbiyesiz dedi?

Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle tartışma yaşadık ve bana karşı çok kırıcıydı. Defalarca senden sevgi ve destek bekliyorum dedim o anda. Kavga etmeyelim dedim. Ve aynı anda hastaydım iyi hissetmiyordum. Karşılığında yine kırıcı olmaya devam etti. En son çok sabırsızlandım bağırarak ama neden beni anlamıyorsun benim de kalbim var sevgiye desteğe ihtiyacım var dedim neden kırıcısın bu kadar dedim. Ve kapattım. Bir az sonra beni aradı. Belki sevgisini gösterir diye düşündüm iyi konuşur benimle diye. Açınca bana neden bağırıyorsun dedi. Ben de sinirlerim çok bozuldu dedim. Bana senin sinirine de diyecem dedi. Ve sonra terbiyesiz dedi bana. Onu duyunca yüzüne kapattım çünkü öyle sözle duymak istemedim. Hayatımda ilk kez birisi bana terbiyesiz dedi o da sevgilim. Sonra bana mesaj attı bu terbiyesizliğin sondu, beni bir daha arama bana hayvan muamelesi yaparak bağırmaya hakkın yok yazıklar olsun sana dedi. Ben şoktayım. En yakın arkadaşlarım bana ondan tamamen ayrıl hatta özür dilese de (ki, dilemedi, dileyeceğini de sanmıyorum) onunla bir araya gelme dediler.
çok zor benim için. İlk sevgilim o benim. Ve ben terbiyesiz birisi değilim. Yerimde olsanız ne yapardınız? Nasıl tavır sergilerdiniz?
lütfen yardım edin düşüncelerinizle. Teşekkür ederim.
Bana terbiyesiz dedi?