Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle tartışma yaşadık ve bana karşı çok kırıcıydı. Defalarca senden sevgi ve destek bekliyorum dedim o anda. Kavga etmeyelim dedim. Ve aynı anda hastaydım iyi hissetmiyordum. Karşılığında yine kırıcı olmaya devam etti. En son çok sabırsızlandım bağırarak ama neden beni anlamıyorsun benim de kalbim var sevgiye desteğe ihtiyacım var dedim neden kırıcısın bu kadar dedim. Ve kapattım. Bir az sonra beni aradı. Belki sevgisini gösterir diye düşündüm iyi konuşur benimle diye. Açınca bana neden bağırıyorsun dedi. Ben de sinirlerim çok bozuldu dedim. Bana senin sinirine de diyecem dedi. Ve sonra terbiyesiz dedi bana. Onu duyunca yüzüne kapattım çünkü öyle sözle duymak istemedim. Hayatımda ilk kez birisi bana terbiyesiz dedi o da sevgilim. Sonra bana mesaj attı bu terbiyesizliğin sondu, beni bir daha arama bana hayvan muamelesi yaparak bağırmaya hakkın yok yazıklar olsun sana dedi. Ben şoktayım. En yakın arkadaşlarım bana ondan tamamen ayrıl hatta özür dilese de (ki, dilemedi, dileyeceğini de sanmıyorum) onunla bir araya gelme dediler.
çok zor benim için. İlk sevgilim o benim. Ve ben terbiyesiz birisi değilim. Yerimde olsanız ne yapardınız? Nasıl tavır sergilerdiniz?
lütfen yardım edin düşüncelerinizle. Teşekkür ederim.
çok zor benim için. İlk sevgilim o benim. Ve ben terbiyesiz birisi değilim. Yerimde olsanız ne yapardınız? Nasıl tavır sergilerdiniz?
lütfen yardım edin düşüncelerinizle. Teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bırak defolsun gitsin. Terbiyeli birisini bulsun onu bekliyorlardı zaten
O kadar zor ki bana. Hayatımda ilk insan oldu o. Ve ona çok güvendim ve bana terbiyesiz demesi çok ağır benim için. Siz hiç sevdiğiniz kıza terbiyesiz der miydiniz? Teşekkür ederim desteğiniz için
Hayır asla. Kimse kimsenin terbiyesine kaf uzatamaz.
Ayrılık en dogurusu olurdu
Sevgilimin Bana terbiyesiz demesi çok ağır benim için. Siz hiç sevdiğiniz kıza terbiyesiz der miydiniz? Teşekkür ederim desteğiniz için
Demedim.
Rica ederim aklı basında olgun iyi bir genç kadınsın:)
Senin sevgilin malmıl
Bazı arkadaşlarım insan kızdığında der terbiyesiz sözünü dedi bana. Ama yine de ben kabul edemiyorum bu sözü. Hele ki sevgilim dedi bana hayatımda ilk kez. Kendisi hayatımda ilk erkek olduğunu da biliyor. Sen böyle sevgiliyi affeder miydin hiç kardeşim? Yerimde olsan ne yapardın?
Yani saygısını bozmadığın için kızmasını anlayamadım o hatalı
Sen kendinden ödün verme
Bana sevgilim yapsa özür dilettiririm saniyeler içinde çünkü hakmediysem terbiyesiz diyemezsin
Terbiyesiz mi çok yanlış
Bazı arkadaşlarım insan kızdığında der terbiyesiz sözünü dedi bana. Ama yine de ben kabul edemiyorum bu sözü. Hele ki sevgilim dedi bana hayatımda ilk kez. Kendisi hayatımda ilk erkek olduğunu da biliyor. Sen böyle sevgiliyi affeder miydin hiç kardeşim? Yerimde olsan ne yapardın?
Kardeşim dedin işi bitirdin affederdim terbiyesiz lafı o kadar da buyultukecek bir şey değil eğer ozurdilediyse
Gerçekten mi? Affedile bilir mi ki bu söyledikleri gerçekten mi? Artık üzerinden bir kaç gün de geçti hiç konuşmadık
Arayıp ozurdilerse ok
Benş aradı bir iki kez ben açmadım 3 gün önce
Ama en başında çok yanlış yazmışsınız
Bur daha arayınca aç uzatma
Şiddet var mı peki
Nasıl yani? :(
Hic dövdümü seni
Çok korkunç bu yorum ama:( Allah korusun. aynı şehirde bile değiliz. Neden böyle dediniz ki?
Nasıl yani siz hic buluşmadınız mı
Buluştuk tabi defalarca. Ama aynı şehirlerde değiliz. Neden şiddet aklınıza geldi ki? Merak ediyorum
Sinirli birisi sonuçta ilerde şiddet de uygular
Cinsel hayatınız nasıl peki
Maalesef ki ben de bunu düşünmüştüm bir ara içimde
Dier sorumada cevap versene