Belki defalarca gitme diyen kişiye rağmen bırakan insana ne denir? İnsanlığa sığar mı? 🤔 Ve gitmek isteyene kal diyebilir misiniz? Neden dersiniz, neden demezsiniz? Derseniz yine gider mi, yoksa gitmekten vaz geçer mi? İnsanlar gitmeye neden meyilli? Biraz daha soru sorarsam gidene değil, bana söveceksiniz gibi sanki. 😑
"Gitme" deme cesaretini göstermiş kişiye rağmen, giden insan nedir?
'Gitme' diyecek kadar değerli kimse olmadı hayatımda, ki olacağını pek sanmıyorum. 'Gitme' derim çünkü sevginin özü bunu gerektirir. Sevgiye Sevi'ye değer ama sevilen kişiye değer mi? o ayrı tartışma konusudur. 'Gitme' dediğim de gidip gitmemesini bilemem onun yapacağı bir seçim. İnsanlar, seviye layık değil sanırım. Egosu benmezkeziyetçiliği nedeniyle gitmeye meyilliler... bu durum da ayrı bir tartışma konusudur kanımca. Estağfurullah neden sövelim, güzel bir soru sormuşsun... Siz sevgiye olan değeri verin varsın insanlar gitsin.. siz sevebildiğiniz için size minnet duymaları gerekir oysaki bunu anlamaları oldukca zor cunku insanlar duyguları değersizleştiriyorlar. Siz duyguları değersizleştirenlerden olmayın 🙂
Gitme demenin zor olduğunu söylemek yanlış geliyor. Sevgiyi nasıl tanımladığınıza göre değişir bence.. Gitmek istiyorsa gitsin.. Şahsen gitme dediğim kişi gittiğinde ona teşekkür bile edebilirim.. Size garip gelebilir fakat nasıl? niçin? sevgi duyduğunu insanın kendisi, kendisine sorabilmeli aksi halde gitme dediginiz kisinin gitmesini lüks olarak görülebilir 🙂
2 nedeni olabilir bir sevmiyordur 2 mücedele edicek kadar güçlü değildir. dünyada sevdiği insanı mücadele etmeden bırakıp giden zavallı bir varlık kadar acınası bişi yoktur
Gitmek istiyorsa cehenneme kadar yolu var zaten. "Gitme"Diyen kişiyi de anlayamıyorum. İstenmeyen hayatta durmak insanlığa sığmaz asıl. Özgürlük denen bir kavram var, bir insanı zorla hayatında tutamaz kimse. Diye düşünüyorum.😶
Heeee anladım. Ay o dangalozlari hayatimizda tutmaya bile gerek yok. Yok engelimiz varmis yok bilmem neymiş. Bunun adı korkaklik. Başka da bir sey değil
Ben gittim gitme dediği halde gittim başlarda çok üzülüyodum ama artık o kadar üzülmüyorum insanlar birbirlerini çok yıpratıyolarsa bazen gitmek zorunda kalabiliyorlar o yüzden ön yargılı davranmayın
En İyi Cevaplar