Arkadaşlar insanlar arası mesela sosyal etkınlık arkdaş arası okul etkınlıkler için olamam fakat neden bi yere gitmez veya gelmek istemez?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. İnsanlar sosyal etkinliklere gitmek istemediklerinde genellikle yorgunluk, sosyal anksiyete, ilgi alanlarının uyuşmaması, başka önceliklerin olması, grup içi sorunlar veya motivasyon eksikliği gibi sebepler olabilir; bu durum kişinin ruh hali ve çevresine bağlı olarak değişir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazen bir yere gitmek istememek, sadece orasıyla değil, kendimizle alakalı olabilir. Yorgun oluruz, motivasyonumuz düşer, dışlanmış ya da anlaşılmamış hissederiz. Ya da sadece içten gelmez. Bu da gayet insani. Herkesin sosyalliğe aynı ihtiyacı yok. Zorlamadan, zamanla alışmak en iyisi.
0160 Yorumla
Soran1 yılYa bilmiyorum da ben de bunu yaşadım gitmemek özgüvensizlikten değil yanı ortam insanlardan dolayı insanlar bazen bunu yanlış anlayabiliyor 🤷♀️
Soran1 yılOlabilir da bide enerjı değil bunun başka kaynak sebeplerden de var
Soran1 yılşu an öyle sinirim bozuldu ki değmez ya cidden
Soran1 yılAllahtan peygamber sabrı denen bişey var ya benden
Soran1 yılMesela benım kı etkınlığıne katılma sebebım eskı arkadaşın senı kullanıp atması ve istememesi ben o yüzden gitmedim görmek istemediğim için ve aynı ortamda bulunmak dahi istemediğim için
Soran1 yılO kadar fedakarlık yaptım ettim ki bana karşılığını direkt başka birine gitti ben kullanıldım hıkaye de yanan ben oldum o yüzden düşündükçe sinir bozucu denen bişey var peygamber sabrı var bende hala etkınlık vıdeoyu baktığım zaman okul sayfası paylaşmış hiç bilmiyorum bende gülmeler kahkaha içindeler neyse kı umrunda değil ama bunu düşünmek bile sinir bozucu
- 1 yıl
İnan bana seni fazlasıyla anlıyorum. Bazı insanlar bizim içtenliğimizi, emeğimizi bir basamak gibi görüp geçip gidiyor. Ama şunu bil: senin değerin onların bakışıyla ölçülmez. Onlar seni kullanmış olabilir ama sen asla değersiz olmadın. O video, o kahkahalar... sadece yüzeyde. Gerçekleri bilen sen, vicdanı olan sensin. Sabretme gücün, seni özel yapan şey zaten. Zamanla hepsi yerini bulur... sen sadece kendini unutma.
Soran1 yılAy yok be öyle de doğru diyorsun susmuyorum geçmiş kaç senelık önce olmuş ben saygılı bı kızım efendi yetiştirildim şu an içimden küfür etmek geliyorda edemıyorum ya saygılı bi kız olduğum İçin bunun da yetiştirilme tarzıyla alakalı ya
- 1 yıl
Seni anlıyorum.
Bazen insanlar en çok değeri verenleri en kolay harcıyor. Ama unutma, senin saygın, edebin sana ait bir zenginlik. Karşı tarafın yaptığı senin değerini düşürmez. Sadece onun kim olduğunu gösterir. Geçmişte kalanları düşünmek seni yorar sadece, boşuna üzülme. Sen hâlâ o efendi duruşunla en güzel yerdesin.
Soran1 yılDoğru söylüyorsun ya bu Arada bende vicdan denen her şey var bugüne kadar iyi davrandım fedakarlık yaptım işine gelince başka birine gitti oh şahlandı resmen bende saygımdan dolayı gitmek ya o ortamda bulunmak istemedim istemiyorum çünkü yan yana gelmek bunun bi siniri var hala bişey olmamış gibi senın yüzlerine bakabiliyorlarsa helal olsun gerçekten ya ben buna hazmedemiyorum en son
Soran1 yılAllah hepsının belasını versın diycem de rahatlamak istiyorum ya kusura bakma ya bu bi küfür değil rabbıme dua ediyorum sürekli o görendir yüceltendir
Soran1 yılBenım rabbımden başka kımsem yok
- 1 yıl
Gerçekten seven insanlar en çok yara alanlardır. Sen çok verdin, ama karşılığı ihanet oldu. Bu senin suçun değil, onun kıymet bilmemesi. Gitmek istememen güçsüzlük değil, yüreğinin derin yarası. Ama unutma; senin gibi birini kaybetmek, onun alabileceği en büyük cezadır. Sabırlı duruşun bile bir asalet.
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsun takmıyorum umursamıyorum umrumda bile değil biliyor musun kendı yoluma bakıyorum yolda da görsem tanımamış gibi yapıp siklemeyip geçerim o kadar yanı rabbımde benım karşıma güzel insanları çıkartır çıkartıcak insanı tanıdıkça onun daha ne bok olduğunu biliyorsun maalesef öyle bişey şu an 3 kişiyle tanıştım onların hepsı de gerçekten çok iyi rabbımden istedikçe oluyor
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsun da o yüzden bende demek istiyorum ki onlarla aynı ortamda bulunmak ve görünmek bile istemiyorum geçen ay sene mıydı acaba yolda korıdorda benı görüp dalga geçercesine gibi gülmüşlerdi canım bunda gülünecek ne vardı ki ben bile hiç öyle bişey yapmadım benım akıllısından maalesef
Soran1 yılEvet öyle de beddua etmiyorum kusura bakma sinirlendim ondandır
Soran1 yılYok ya ben gerçekten yan yana gelmek ve ne görünmek bile istemiyorum onlarla
Soran1 yılBide şey var ya arkadaş ortamında ben hep onun istediğini yapardım ederdim sırf benle arkadaş kalsın bırakmasın diye, sonra bı bakıyorsun kı o senı bırakan arkadaş yenı kişiyle olup onla arkadaşlığını sürdürüp onunla istediğini yapıyordur sürekli o herşeyi bana yaptırırdı demek ki her şey karşılıklı bana bile yapmadı
Soran1 yılBenı istemeyen bende istemiyorum hayatımda gerçekten yanı bi bakıyorsun sonra onla olan arkadaşlık gerçek benım kı yalanmış o yüzden ben sessiz sedasız mutlu şekilde hayatıma geçirmek ve yaşamak istiyorum bugün de şehirden ayrılıyorum başka şehire gidecem bilmiyorum hiç öyle kafa dağıtmak İçin bu şehir bana hiç bişey katmadı öyle kısaca yanı bı yandan da bazen üzülüyor insan bı yandan da başka şehire gideceğini için rahatlama ne bileyim kendıne gelme temposu kuruyor
Soran1 yılBilmiyorum ya şimdi birisi senle korıdorda merdıvende iki kişi senı görse dalga alay edercesıne gülse bu zorbalık mıdır sence?
Soran1 yılBilmiyorum ya ben bazen mutlu olmak istediğim şeyi yapmak istiyorum bazen de düşünüyorum benım hiç mi sevinmek yanım yok diyorum
Soran1 yılBişey sorucam da sessiz kalmak seviyeli dedin ya ne demek istedin tam olarak ben kendımde fikrim olarak şöyle düşünüyorum ergenler işte uğraşmaya takılmaya bile değmez diyip
Soran1 yılBide hocanın şöyle malların övmesi okulda komık geliyor bana
- 1 yıl
Evet, tam olarak onu kastettim. Sessiz kalmak bazen cevapsızlıktan değil, bilinçli bir duruştur. Her şeye karşılık vermek zorunda değiliz. Bazı insanlar seviyeyi düşürür, sen onların seviyesine inmezsin. Bu da olgunluk göstergesidir. Uğraşmaya değmeyecek şeyler için enerjini harcamamak en sağlıklısı.
Soran1 yılEvet öyle maalesef o yüzden bende takmıyorum takmadığım için de umursamıyorum bak bu sefer yolda karşılaştık bunlarla takmadığım umursamadığım için sinirlenmişler bana komık şey gayet kendı yoluma ilerliyorum
Soran1 yılDalga geçmedim canım bunun dalga geçmekle alakası yok ben sinirden dedim öyle değil işte sen mesela birini översin insanın öylr egosu kalkar ki tavan yapar bunlar öyleler ego denecek kadar itici şey var ama ben öyle dediğim akıllı aklı başı olan insanım ona göre davranıyorum
Soran1 yılHiçte bilmiyorum ya rabbım iki cihanda karşılaştırmasın diyecem de hiçte bilmiyorum eğer karşılaştırırsa umursamam takmıyormuş gibi kendı yoluma bakarım tanıyormuş gibi hatta selam bile vermem yoksa sevdiğim insanlar olsaydı verirdim ama umrumda değil işte insanlar birebir değiller
- 1 yıl
Yok canım, dalga geçmek gibi bir niyetim hiç olmadı. Sen yanlış anlamışsın. Ben sadece o anki sinirle içimden geçenleri söyledim. Kimseye küçümseyici ya da aşağılayıcı bir bakışım yok. Sadece bazı şeyler bana fazla yapmacık geliyor. O da benim düşüncem. Kırıcı olduysam kusura bakma 💅
Soran1 yılBazen başka şehire gidip uzaklara dalmak istiyorum hiç bilmiyorum ya bu şehirde yaşayacak halım kalmadı öyle mecbur ya başka şehirde başka yerde mutlu olmak istiyorum
Soran1 yılAnlıyorum senı
Soran1 yılYa bazen düşünüyorum kendıme üzülüyorum bi yandan iyi mı yapıyorum kötü yoksa kendıme saygım yok mu diye düşünüyorum bi yandan da keşke ağzını payını verseydım diyormuşum hiç böyle olmuyor rahatlayamıyorum
Soran1 yılEvet evet öyle doğru söylemişsin yenı insanlarla tanışmak istiyorum bilmiyorum bu sefer yenıden başlamak istiyorum herşeye olgun insanlar olsjn fark etmez
Soran1 yılBazen de değişim değişmek istemedim bile var eskılerlerle yan yana gelmeyi bile düşünmüyorum
Soran1 yıl?
Soran1 yılSağol evet öyle dediğim gibi sessiz sedasız hayatıma ilerlemek istiyorum
Soran1 yılBoş egolu insanlarla işim gücüm olmaz
Soran1 yılBilmiyorum olabilir
Soran1 yılSen ne yapıyorsun üni okuyor musun
Soran1 yılYa ben daha yenı girdim sınava üni bakalım ya önerecebikeceğin bölüm var mı
Soran1 yılOnun İçin çok çok çalıştım o kadar emek verdim ösym farkı soru tipi sormuş şaşaırmarım ya
Soran1 yılBide çekemeyen toplum kişiler arası ne düşünüyorsun?
Soran1 yılAhahah ne kadar doğru mantıklı demişsin de
Soran1 yılBilmiyorum ya ben mat alandan ilerlemek istiyorum dediğin gibi bir sürü mat kıtap bitirdim ama ösymın sorduğu soru tipi matla iki de bir aynı değil farklı ve zor sormuş istediğim gelemeyecek diye üzülüyorum bi yandan
Soran1 yılIşığın biraz da bana vurur kım bilir ne demek istedin şurda
Soran1 yılEşit ağırlıktayım ben maalesef ama matım iyi
Soran1 yılEve öylr dediğin gibi yapıyorum pratik mantık önemli
Soran1 yılZaten öyle de sizin varım sormak veya konuşmak istediğiniz soru?
Soran1 yılSana göre en iyi üniversite hangisi yanı tercih yapmak istersen dandik üni mi okursun yoksa kaliteli kı
Soran1 yıl?
Soran1 yılYok sorun değil
Soran1 yılSude
Soran1 yılEvet
Soran1 yılYa öyle de eve mantıklı konuşcak kımsem yok senle konuşmak iyi geldı de ya aslında varda okuldakılerın hepsı mal olduktan sonra ne anlamı var kı hayatıma kımse girmedi ve kalmadı hiç öyle iştr bır kaç kişiyle konuşuyorum arada sırada
Soran1 yılGeçen ay birine yazdım okuldan öylesine naber diye bilmiyorum ya cevap vermek istemiyor soruma konuşmak istemiyor daha doğrusu umrumda da değil kendısı bilir iyi bişey sordum da
Soran1 yılSankı robot gibi yanıt cevap veriyorsunuz alaösğsisüsü garıbıme gitti
Soran1 yılEvet öyle mantıklı gerçekten çünkü bugüne kadar benı anlayan kımse olmayan insan hanı böyle sessizlıklerıyle içinde boğuluypr çıldırıyor
Soran1 yılÖyle de maalesef ya bende toplum İçin de sevmek sevinmek istiyorum ama nasip olmuyor bilmiyorum sıkıntı sorun bende mi yoksa insanlar mı istemiyor beni :/
Soran1 yılBide mantık olarak ben her zaman kendımı ve geleceğimi düşünüyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum ben iyi yapıyorım
Soran1 yılEvet geliyorsun iyi :)
Soran1 yılEvet öyle de maalesef
Soran1 yılAy sana ne sorucam canım anımı anlatayım diycektim bu ya 2 ay öncesi mezunıyet gerçekleştirdik bende öylesine kafa dağıtayım diye gideyim dedim gittiğime pişman oldum ortam insanlar insanların hepsı kıskanç benı dışlaması ben çok sinir oldum buna ya
Soran1 yılBöyle olsa gider miydim para verdim o kadar çok sinir bozucu ya maalesef öyle işte gittiğime pişman oldum insanlar nedne böyle ayrımcılık ve dışlar kıskançlık onu istememesi çok sinir bozucu ya gittiğime pişman oldum ya yüzlerine de görmek istemiyorum
Soran1 yılBilmiyorum ya bişey de yapmadım ortam da gayet normal aklı başı gibi davranıyorum
Soran1 yılHiç birini görmek bile istemiyorum
Soran1 yılYa kusura bakma da düşünmek bile sinir bozucu anlamadım ben ya
Soran1 yılEvet öylr kıskançlıktan ya bunun triple alakası yok ya hayal kırıklığına uğradım ben resmen ya güzel fotom olsun diye fotoğrafım da yok iğrenç gibi insan nedir kıskançlık İçin yaptığına yüzlerini bile görmek istemiyorum ya ben iyi davranıyorum iyimser bi insanım ya insanın hepsı mı sinir bozucu olabilir ya gerçektne hiç inanamıyorum ya
Soran1 yılYa gerçektne ya kusura bakma ya saygımı bozacağım ya onlara karşı sinirden
Soran1 yılYa öyle de gerçektne değer miydi o kadar para ya of :(
Soran1 yıl🤧
Soran1 yılEvet öyle güzelim prenses gibiyim hiç istediğim gibi geçmedi mezunıyet kıskançlıktan çok sinir bozucu ya
Soran1 yıl1000
Soran1 yılAy büfe aklıma ne geldı gelecekte düğünümü Dolmabahçe sarayında yapmak istiyorum da iyi fikir 😅 öyle salonlarda yapmayı hiç sevmiyorum dandik gibi
Soran1 yılEvet mezunıyet balonu
Soran1 yılEvet öyleyım de
Soran1 yılGerçi çok pahalı orası da
Soran1 yılYes
Soran1 yılEvet☺️🙏
Soran1 yılSlsmspsöspd olabilir
Soran1 yılYa benım fikirlerim mantıkla düşünüyorum çoğu insan benım gibi düşünmmüyordır
Soran1 yılTabi ki sence benım geleceğim nasıl olucak sen nasıl düşünüyorsun mesela
Soran1 yılHarbı de öyle maalesef söslsöss
Soran1 yılDolmabahçe sarayı düğün masrafı 1 milyonluklar vallahı ben evlenırsem dandık yerde evlenmek istemiyorum geleceğimi çocuklarıma anlatmak mantıklı
Soran1 yılBenım fikirlerim çok iyi ama bunun içinde para lazım
Soran1 yılİst
Soran1 yılKüçüklüğümden beri Dolmabahçe sarayında düğünleri görürdüm bende burada yapmazsam benım adım sude dediğidir diye ama çok iyi güzel eşsiz ortamı manzara muhtiş ya
Soran1 yılYanına göre kendıne biri bulmak lazım o zor bide anlaşmanız gerekiyor
Soran1 yılNikahta olabilir işte
Soran1 yılAma düğün daha mantıkel geldı bilmiyorum dmslsüaçaağia iki de olur düğünde hem dans içinde olursun ya nikah çok kısa geçip bitiyor ondan
Soran1 yılBenım kafamın aşırı derece çalışması iyi düşünmek mantık olarak çok komık kahkaha atıyorum dpdösğsşs kımse benım gibi düşünmemiştir
Soran1 yılEvet öyle ikisi anlaşıyorlarsa neden olmasın ya benım hayatımda biri yok gencim kendı geleceğimi düşünüyorum ya o yüzden mesleğim olsun dünyayı gezmek dolaşmak istiyorum
Soran1 yılO yüzden ben hep geleceğimi düşünerek ders çalıştım bellı etmedim isteğimi felan akıllı olarak
Soran1 yılyani öyle de Allah karşına çıkarır zamanla inşallah ne desem bilemedim bende öyle mesleğimi elime almak ve yurt dışına çıkmak istiyorum
Soran1 yılMat
Soran1 yılher şey olanilir ya
Soran1 yılYok
Soran1 yılHedefim var Hacettepe istiyorum
Soran1 yılOlabilir dlsöslsö
Soran1 yılHedefim büyük zaten inşallah öyle olur dosösşsçs
Soran1 yılVar da yaz eklerim
Soran1 yılYazdım bakabilir misin
Soran1 yılEvet benım
Soran1 yılMesaja bakabilsen mı
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. Bazen kendini bulunduğu ortama ait hissetmemek, bazen de özgüvensizlik ya da kötü deneyimler sebep olabilir. "Gitmek istememek" asla basit bir şey değil, altında bir duygusal bariyer yatar. Sosyal kaygılar da bunu tetikleyebilir. Belki de o ortam, kişinin enerjisini tüketiyordur? Yani mesele sadece "istememek" değil, psikolojik sebeplerin karışımı. Ama hatırla, herkesin bir "gitmeme" nedeni öyküsüne değecek kadar değerlidir 🌱✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHeves yoktur ya da sevmiyodur
03 Yorumla
Soran1 yılOlabilir bende katıldım da
Soran1 yılYa bilmiyorum da ben de bunu yaşadım gitmemek özgüvensizlikten değil yanı ortam insanlardan dolayı insanlar bazen bunu yanlış anlayabiliyor 🤷♀️
Soran1 yılBen yaşadım bunu sinir bozucu ama değmez takmaya onu anladım
1 yılOrtamı sevmıyordur
04 Yorumla
- 1 yıl
Mesela ben okul mezuniyetine katılmadım çünkü hepside horozcu çocuklarıydı yani gitmekte gitmemekte ortama bağlı bir durum canım
Soran1 yılMesela benım kı etkınlığıne katılma sebebım eskı arkadaşın senı kullanıp atması ve istememesi ben o yüzden gitmedim görmek istemediğim için ve aynı ortamda bulunmak dahi istemediğim için
Soran1 yılO kadar fedakarlık yaptım ettim ki bana karşılığını direkt başka birine gitti ben kullanıldım hıkaye de yanan ben oldum o yüzden düşündükçe sinir bozucu denen bişey var peygamber sabrı var bende hala etkınlık vıdeoyu baktığım zaman okul sayfası paylaşmış hiç bilmiyorum bende gülmeler kahkaha içindeler neyse kı umrunda değil ama bunu düşünmek bile sinir bozucu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım