Sevgilinizi ilkez üstü çıplak görseniz durup bakar mısınız? Yoksa hemen arkanızı mı dönersiniz? Ben gözlerimi kapatır hemen arkamı dönerdim 🙈 bişey görmedim derim 😀 Tabi yerse 🙄#Mademoiselle88♥️
Kız/erkek arkadaşınızı üstü çıplak görseniz vereceğiniz ilk tepki nasıl olur?
Gördüm zaten ve hiç o dizilerdeki gibi her şeyi yapıp yapıp sonra köylü kızı moduna bürünen tiplerden de olmadım:) Vücut kötü olsaydı bir böyle hayal kırıklığı, bir yabancılaşma olabilirdi ama paylaştığın görseli aratmayacak türden vücudu olduğu için gayet zevkliydi benim için her şey:) *Gecen bol olsun.*
kardeşim çok çirkin bir durum. evlilik harici böyle şeyler aslında kendimize ihanettir. düşünün birisiyle her şeyini paylaşıyorsun sonra başkasıyla evleniyorsun. onada yazık kadın içinde erkek içinde geçerli. bir erkeyin hayatında tek kadının sen olması güzel olmazmı
Bakarım, sevinirim mutlu olurum onun güzelliğini görünce, uyanacak olursa rahatsız olmasın diye çekilirim haliyle :-) cekilmesemde rahatsız edici bir durum sergilemem.
Onu çıplak nerde görebilirimki gördüysem zaten bişeyler olmuştur veya bir durum vardır yani ama gerçekten öyle bir anda görsem bende arkamı dönerim bakmam zaten gördüm görüceğimi😅😅
4-5 sene önce sorsaydın hemen arkamı dönerdim derdim ama böyle şeyleri çoktan aştık yani o kadar da büyütülecek bir durum değil bence. Neticede insanlık hali..
Ayiplanmaz diye birşey yok aslında, kendini bilmezlerin koltuk altı bakımını yapmamasidir bu. Koltuk altı hep temiz tutulmaya özen gosterilmeli erkekte,
@Yılmaz_07 ama şimdi aynı resimde kız kıllı olsa söylemedik laf bırakmazlardı Kezban diye erkek neden aynı eleştirelere maruz kalmıyor bunu demek istiyorum
Bunu gayet iyi anliyorum. gorus bildirirken düşündüm ama yazmadim. Uzamasin diye. Bu konunun detayı uzun. Kısa olarak ise, çünkü oynanan oyun kadının üzerinde olduğu için böyle. İnsanlarda oluşturulan algı sonucu bu durumda toplum. Nitekim ben bayandan fazla erkekte karşıyım koltuk altı killarina. Dediğim gibi tamamen algısal bir durum. Öyleki kadının da koltuk altı kılları var ve çıkar çok uzatilmadigi sürece o da kadına ayrı bir renktir aslında. Çünkü doğallığın getirisidir. Bakımlı olmak deyince insanların aklına hep makyaj ağda yerleştirilmiş yok efendim. İnsanlara unutturulan sağlıklı beslenme vücudun hareketlilik dengesi, çok yememek hazır yememek, az uyumak ve temiz olmak. İşte bunlar bakımlılıktır. Bayanın 3-4 mm koltuk altı kılı var diye bu kadın bakımsız demek değildir. Bakımlı diye geçinen bir çok kadın var temizliğine dikkat etmeyen, bu bilinen bir gerçek. Temizlik ve dogallik en güzel bakımlılık. Hiç kimse ayrım yapmadan hakkına sahip değildir.
Olur mu hiç burada çıplak görmek olarak bitmez ki konu, kaşif bekleyen güzellikler bütününde her detayın farklı eşsizligi mükemmelliğini izlerken duruşun bakamayışın gözlerime ve o tatlı masumiyetin, bunu hangi kelime ifade edebilir, ancak yaşanan bir mutluluk ile karşılık bulabilir :-)
@Yılmaz_07 Karşında utanan birisi var sonuçta 😂 Bu kadar detayına inmemelisin bence 😂 Ama kendisi gelip sana vücudunu sergilediğinde istediğin kadar detaya inebilirsin.😂
Değil mi ama yaa :-) evet göz göze olsak kelimeler konuşmazdı :-) haliyle kendisi sergilemek istediğinde detay artık ne kadar geniş olur bilemeyiz gittikçe gider indikçe iner, girdikçe gireriz detaylara :-D
En İyi Cevaplar