+1 yılÇok üzülürüm. İlk önce aslında kendime kızarım. Çünkü yeterli sevgiyi verememişim ki başka kollarda sevgi aramış diye. Sonra olabilecek sıkıntıların önüne geçmeye çalışırım. Kızımın pişmanlığını tartıp teselli eder ona güven veririm. Fotoğrafın yayılmaması için gerekli ne varsa yaparım. Ve kızım için psikolojik destek alırım.
06 Yorumla
Soran+1 yılYeterli sevgi verememekle alakası yok. Baba sevgisiyle sevgilininki aynı şey mi?
- +1 yıl
Tabiki aynı şey değil. Benim anlatmak istediğim çok farklı. Bir kız bir erkeğe neden nude resim atar. O erkekten ne bekler. Onun çıplak görüntüsünü mü? Hayır bence güzel sözlerini. Zanneder ki o sözleri almak için bunları yapmak zorunda. Biraz şefkat ve biraz iltifat bekler. Sevgiye ve şefkate doymuş bir kız bu şekilde aşk yaşanmayacağını bilir. Çünkü seven insan sevdiğini her şeyden korur kollar. Kendinden önce tutar.
Soran+1 yılYok yanlış düşünmüşsünüz. Nude atılmasının sebebi karşılığında sevgi beklememiz değil. Ya da "nude atmazsam beni sevmeyecek" diye düşünmemiz de değil. Karşılıklı zevk almak için yapılan bir şey bu ve gayet normal ve basit bir şey
- +1 yıl
Tabi ki zevk almak bir yerde ama neleri riske atarak. Neden bu riski alır insan. O yüzden normal olduğuna katılmıyorum kesinlikle. Nude atmak çikolata yemek için hırsızlık yapmak gibi gözüküyor gözümde.
Soran+1 yılNe riski? Vücudunun fotoğraflarının etrafa yayılma riski mi? Güvendiğin biriyse zaten öyle bir şey olmaz ama olsa da yüzün görünmüyor zaten fotoğraflarda sonuçta. Alt tarafı insan vücudu farklı bir şey değil. Atılma amacı da normal
- +1 yıl
Anlıyorum sizi ama kendimce risklerini anlatayım. Karşıdaki düzgün mü değil mi kimse anlayamaz. Kimse kimsenin içinden geçeni bilemez. Her insan terk edilme duygusu ile bir sürü şey yapabilir. Yüz olmaması sizin olmadığını kanıtlayamacağı anlamına gelmez. Biliyoruz ki bedenimizde bize özgü. Güvendiğimizi varsayalım ayrıldınız başka biri ile çok iyi anlaştınız. Diğer kişinin sizin fotoğraflarınıza bakıp sizinle ilgili düşünceler kurması rahatsız eder insanı diye düşünüyorum. Ayrıca teknolojik ortamda güvenilir değil ya da telefonda çalınabilir. Genel kanım ise ilişkilerde zaten ciddi düşünen birinin sabretmesi gerektiğidir.
En İyi Cevaplar
+1 yılCok cetrefilli bir konu. Erkek olarak koruma icgudusuyle hareket edip fevri davranirsam kizimi uzup belki de onu kaybedebilirim. Buna sebebiyet vermeme adina karsima alir onu da utandirmadan guzelce konusurum. Aslinda boyle bi durumda kalmamak icin en bastan arkadaslik ettigi kisiyi bilirim ve bu da boyle sacmaliklar yasamamizi engelleyebilir. Hepsini gectim 20 yas resit olna yasinin ustunde zaten. Cok da sıkmamak lazim galiba...
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler...
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. atmayan kaldımı? daha dürüst olsun herkes ne yaptıgını desin begenen kalır begenmeyen gider.. ve kimse de kimseyi yaptıgı seyden ötürüde yargılayamaz.. beden kendimize ait olan birşey...
10 Yorumla
+1 yılhiç tepki vermem. tepki ters tepebilir. ama laf arasında sanki haberiniz yokmuş gibi bu tür şeylerin neleri doğurabileceği ile ilgili bir konuşma yapabilirsiniz belki
02 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüşlere bakın da öğrenin vermeniz gereken tepkiyi demişsiniz ama çok da mataf bir şey söylenmemiş.. siz önce bir evebeyn olarak burdan destek ya da akıl alacağınıza çocuğuunuza kanalize olmanızı tavsiye ederim.
Soran+1 yılNe söylenmesini bekliyordunuz? Bence verilmesi gereken tepkiler onlar zaten büyütecek bir şey yok. Ben ebeveyn değilim, ebeveyn olsam en son destek alacağım yer burası olur zaten cevapların çoğunun saçmalığı belli oluyor, destek almak için sormadım bu soruyu. Belki fikrinizi değiştirebilirim diye sordum ama herkes en doğrusunu bildiğini sandığı için bir şey değişmedi tabi, çok da umrumda değil zaten nasıl düşünürseniz düşünün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılK*vat bir baban yoksa normal bir insan olup dinine düşkün bir adamsa, vay haline! Adamın kalbine iner şerefsizim...
Kıza seviyorum aşığım deyip, kıza kırk takla atıp nude isteyen pezev*ng bebenin ailesi de çocuğuna kızsın... Hep kızlar mı suçlu mk10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisine güveniyorsa ve onunla mutluysa bu anormal bir durum değil.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Düzgün bir sekildr konuşurum. Neden yapmamış gerektiğini kötü niyetli biri ise fotograflarini yayabilecegini anlatırım.
15 Yorumla
Soran+1 yılYüzü görünmeyecek fotoğraflarda. Kötü bir şey mi bu
Soran+1 yılİyi şeyler yazanlar da var, en iyilerini seçtim ajkdja
+1 yılYani hosuma gitmez ve ona bunun sonucunda basina ne tur belalar gelebilecegini anlatirim cocukla konusup sildirtebilirsem sildirtirim ustune pek gitmem ama uyaririm
00 YorumlaAradaki ilişkiye bağlı. Kimisi var aile bağları çok kopuk kimisi çok yakın ve samimi.
Sonuçta doğru değil. Uygun bir. dille konuşulmalı010 Yorumla
Soran+1 yılNeden doğru değil
Soran+1 yılAhlaki açıdan niye doğru olmasın? Sevgilisine ya da güvendiği birine atıcak zaten çocuk da değil
- +1 yıl
Insan bu evrende 2 şeyden emin olabiliyor. 1 kendisini yaratan 2. Kendisinden.
Ve durum böyle iken bugün senin herşeyin lan yarın hiç birseyin de olabiliyor. Zevk uğruna attigin nude bi sahsiyetsize denk gelir. Ahlaksız olursun. Basit olursun. Evleneceğin adama at. Her sevgiliye atılmaz.
Soran+1 yılNiye basit olalım ya böyle düşünmek çok ilkel geliyor bana
Soran+1 yılBen herkesle yapılır demedim ki? Doğru olan bu
Soran+1 yılOlmazsa olmasın, önemli olan zevk almak, güvendiği biriyse tabii
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun yanlis oldugunu anlatirdim sadece ve karari yine ona birakirdim cunku ben ondan daha masum degilim
10 Yorumla
+1 yılBen kızımı böyle basit yetiştirmem dolayısıyla yapmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılBu niye basitlik olsun? Yeni tanıştığı herkese atmasından bahsetmiyorum. Tanıdığı ve güvendiği sevgilisine atıcak
- +1 yıl
Ne yani benim kızım onun tatmin edici cinsel oyuncağı mı
- +1 yıl
Doğmamıs kızımın hakkını yedirtmem:d
Soran+1 yılOyuncak değil ya ahahah niye oyuncak olsun, şöyle düşün: sevgilinle konuşuyorsun ve azıyorsunuz da normal olarak, sadece konuşmak yetmiyor, daha fazlasını istiyorsunuz, fotoğraf video falan atılabilir bu tek taraflı bir şey değil yani ikisi de tatmin olucak
- +1 yıl
Kızım gidin sevişin o zman ne bileyim ya ahsgshhs
Soran+1 yılPandemideyiz ahsjahsj
Önce kendime kızardım sanırım nasıl başı boş, ne yapmaması gerekeni bilemeyen bir çocuk yetiştirdiğim için.
00 Yorumla
+1 yılÖnce kızarım sonra anlamaya çalışırım daha sonra telefonunu sürekli gözlem altında tutarım.
Her zaman uyarılarıma maruz kalır.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİfşalara dustum yardım edin sorusu ne zaman sorulacak diye beklerim
013 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşında bir insandan bahsediyoruz, nude olayını ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki, yüzü de görünmeyecek zaten fotoğraflarda
- +1 yıl
Bize niye soruyosun madem 😂
- +1 yıl
Bu kadar ahlaksız bir çocuk yetistirmem o yüzden yaparsa tavrimida az cok anlar.
Soran+1 yılNasıl niye soruyorum ya? Yanlış anlaşılmasın diye düzelttim ne var bunda
- +1 yıl
Neden bedenini bir başkasına sergilemek? Bana mantıklı tek bir sebep söyle bende ok diyeyim sana
Soran+1 yılHahah söyliyim. Sevgilin bundan zevk alıcak, o zevk alınca sen de zevk alıcaksın. Herkes için geçerli değil bu, "ben zevk almam" diyebilirsin yani ama atılmasının nedeni genelde bu ve atanlara da saygı duyman gerekiyor
- +1 yıl
Sen attın şimdi bize sorarak kendini mi aklıyorsun 😀 yaptiğın seyin sende yanlis oldugunu biliyorsn ki bize sorma ihtiyaci hissettin neyse beni de ilgilendirmiyor 3-5 sevgiliye daha atarsin neticede sevgilin😀
Soran+1 yılBen attığımı söyledim mi? Bu kimseyi ilgilendirmez. Atsam da suçluluk falan hissetmem niye hissedeyim? Bu konuda senin gibi düşünenlerin fazla olacağını tahmin etmiştim zaten de açıklamama rağmen fikriniz değişmiyorsa ne diyim herkesin hayatı kendine ama bana da kimse karışamaz
- +1 yıl
Karistik mı yoooo :))) sen millete kendini ifşalamaktam zevk alıyosan bundan bize ne hatta bananeee hadi rastgele uzatmanın anlamı yok
Soran+1 yılEeee yaptığın şey yanlış falan diyorsunn? Evet zaten sana ne? Sana mantıklı bir neden söylememi istedin söyledim ben de, konuyu değiştiriyorsun
- +1 yıl
Sen sordun ben fikrimi söyledim hakkinda ne dusunursunuz diye soran sensin 😂 bende yaptiginin Ahlaksizca oldugunu soylerim dedim. Neyse ya iyinyapmissn
Soran+1 yılEvet ben de fikrinin saçma olduğunu söylüyorum. Bu da benim fikrim haha
- +1 yıl
😂 😂😂 peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılonun aptallığı tabiki dövmem veya küfür etmem kendime kızarım ona bu tarz şeylerin eğitimini neden vermedim diye :D ama ben vereceğim için böyle bişey olmaz xd
07 Yorumla
Soran+1 yılNude atmış alt tarafı ne var ki bunda?
Cevap sahibi+1 yılyayılabilir? ve bir başkasının internet üzerinden kızımın özel bölgesini görmeye hakkı yok. evlenirler görür yani bu kadar basit. bunu çok normalmiş gibi sorman da çok tuhaf. açıkçası ben kızmazdım onun hayatı sadece üzülürdüm.
Cevap sahibi+1 yılöldürürüm demişim gibi tepki vermişsin NE VARKÖ BUNDA?
Soran+1 yılHayır kızmana tepki verdim. Öldürürüm demişsin gibi düşünmedim. Nude dediğin şeyde yüz görünmez zaten, yayıcak birine de atmaz o zaman yani sorun olmaz. Alt tarafı insan vücudu neden görmesin ki?
Cevap sahibi+1 yılkarşı taraf bir kızın vücudunu görüp ihtiyacını karşılayacaksa p*rno izlesin ya da başka birinden istesin benim kızımı kullanmasın :D
Soran+1 yılKullanmak değil bak şöyle düşün: güvendiği bir sevgilisi var ve bir süredir konuşuyorlar, çocuk da p*rno izlemek yerine kızınla bir şeyler yaşamak istiyor normal olarak, ki kızın da bunu ister zaten. Kızının da hoşuna gider yani
Cevap sahibi+1 yılama kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu bilemez ki. bazı kadınlar kocalarının bile ne mal olduğunu bilmiyor. bu nedenle onun iyiliğini istediğim için yapmaması için uyarırdım
Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. Gelmiş 20 yaşına direk dışarı atarımne yaparsa yapsın
00 Yorumla
+1 yılkonuşurum karşıma alıp allah göstermesin anne babaya bu durumuu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cozum uretmek lazim.. soruna degil sorunun kaynagina onem verilmeli...
00 Yorumla
+1 yılnormal karşılarım anası neki kızı ne olsun
12 Yorumla- +1 yıl
ahahaha
Soran+1 yılNeye güldün
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle birşeyle karşılaşıp kalp krizi geçirmemek için en iyisi yalnızlık...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kalp krizi ya abarttın sen de
Cevap sahibi+1 yılBen o kadar geniş değilim maalesef...
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. bilmesem daha iyi. atma dediğinde hangi kız dinler ki.
00 YorumlaSelam, normal karşılarım.
00 Yorumla20 yalına gelmiş sadece anlatırım gerisi ona kalmış
12 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatırsın? Kötü bir şey mi sence bu :)
kusura bakmasın ama bir anne terliğini hakediyor bence
29 Yorumla
Soran+1 yılNiye kötü bir şey mi ki bu
Soran+1 yılKızın müslüman değilse?
Soran+1 yılNapıcaksın? Kızını zorla mı inandırıcaksın? Kendi araştırıp kendi aklıyla istediğine inanır sana mı sorucak?
Soran+1 yılSaygı duymadığımı gösteren bir şey yazmadım ne alaka? Asıl sen saygı duymalısın, "müslüman değilse benim kızım değildir" diyorsun demek ki bir zorlama var burda. Herkesin görüşü farklı evet ama kızının kendi görüşü bile olamayacak senin yüzünden, yazık
Soran+1 yılHem kendinle çelişiyorsun hem bana laf yapıyorsun tartışamıyorsan tartışma zaten ya
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani alıp atamam sonuçta ama yüzüne bir daha bakmam.
00 Yorumla
+1 yılAlır karşıma konuşurum
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şey mi ki bu
- +1 yıl
Tabiki kötü bir şey
Soran+1 yılNiye kötü olsun
Hata kızdayken, elin adamına mı tepki vericez
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon ln?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kızım ahlak ve edepten yoksun olamaz ki böyle bişey yapsın
027 Yorumla
Soran+1 yılEdepsizlikle ne alakası var?
Cevap sahibi+1 yılEdebin ne olduğunu araştırın isterseniz
Soran+1 yılBence sen araştır
Cevap sahibi+1 yılNerden araştırdım bilmiyorum ama atayım sana
Cevap sahibi+1 yılEdep Toplum töresine uygun davranma veya İyi ahlak, incelik, terbiye olarak tanımlanır. İslam'da, hayatın her yönünü kapsayan görgü ve ahlak kurallarıdır.
Soran+1 yılNude artmayı öyle görmüyorum ben. Farklı düşünüyoruzz peki
Cevap sahibi+1 yılGenişseniz sizin sorununuz
Soran+1 yılBunu genişlik olarak algılıyorsan asıl bu bi sorun. Düzgün konuş ayrıcaa
Cevap sahibi+1 yılSizde bunu normal bişeymiş mi anlatmayın o zaman
Soran+1 yılBenim için normalse öyle anlatırım tabi
Cevap sahibi+1 yılBenim içinde böyle bende ona göre konuşurum
Soran+1 yılOna göre konuşursan konuş bana geniş diyemezsin
Cevap sahibi+1 yılInşallah pişman olmazsınız yok elinde fotoğraflarım var diye o zaman benim dediğimi anlarsınız
Soran+1 yılPişman olmam merak etme
Cevap sahibi+1 yılInşallah bacım 😂
Soran+1 yılSensin bacım :)
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma bacım yanlış anlaşıldıysam
Soran+1 yılSorun yok ya
Cevap sahibi+1 yılEyvallah bacım iyi akşamlar
Soran+1 yılİyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılBen tepkimin hala arkasindayim
Soran+1 yılYaşadığın coğrafyanın da etkisi var böyle düşünmende, saygı duyarım
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok bence bu benim kendi düşüncem kimse zorla yazdırmıyor sonuçta
Soran+1 yılAlakası var tabii. Senin düşünme şeklini de yaşadığın toplum etkiler ki. Bu konuların rahatça konuşulduğu ve tabu olmadığı bir toplumda yaşasaydın sana normal gelicekti belki. Haksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılInan çok alakasız benim ailemde ateist sosyalist de var ben muhafazakarım sonuçta beni yetiştirememişler mi kişi bitiyor bence
Soran+1 yılBenim ailemde de tam tersi. Bizim için geçerli olmasa da genelde öyle olur. Sadece muhafazakarlık için de demiyorum. Kendi seçimin de olabilir herkes aynı düşünecek diye bir şey yok ama yanlış buluyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin görüşün benim doğrum budur
telefonu yasaklardım :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki sana hiç atmadılar mı
Soran+1 yılNormal bir şey bence atsın yani nolcak
Sakin kalabilecegimi sanmiyorum.
00 Yorumlaciddi olarak konusurdum
00 Yorumla
+1 yılUyarırim ya güvenilmez böyle konularda insanlara
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAptaldır. Bu nude yollama olayi cok sacma geliyor.
112 Yorumla
Soran+1 yılSana saçma geliyor diye aptal olucak değil
- +1 yıl
Hayir, yanlis kurdun sebep sonuc iliskisini. Aptalca oldugu icin sacma geliyor, bana sacma geldigi icin aptalca degil yani.
Soran+1 yılOlaya aptalca demedin, kızına aptal dedin. Yanlış mı anladım, aptaldır yazdın çünkü
- +1 yıl
Yahu cok mu fark eder? Zaten aptalse seyler yapana aptal denir. İsteyen seks yapsin, da bu nude yollama olayi sacma geliyor.
- +1 yıl
Aptalca**
Klavyeden sebep hep yazim yanlisi yapiyorum.
Soran+1 yılE tamam işte ben de onu diyorum. San göre aptalca. Kızına göre aptalca değil demek ki niye karışıyorsun? Kocaman kız sana mı sorucak
- +1 yıl
Koca kadina karisacak degilim ama sonra gelip "vayy anam ne yapacagim" demesin bana.
Soran+1 yılTamam demez. Dese de yanında olmalısın ama neysee
- +1 yıl
Salonu da balkona katalim mi?
Soran+1 yılNe biçim annesin yazık
- +1 yıl
Anne degilim ben. Varsayimlar uzerine konusuyoruz.
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılNude atan senmisin kızın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden alakasız bir soru sordum
- +1 yıl
Hm peki
+1 yılCok atmissin herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNude Attığı erkeği doverdim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dövüceksin ahah
Cevap sahibi+1 yılZopayla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim kızım olacak insan öyle bir şey yapmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapmasınn
Soran+1 yılKaşarlık değil bu çok normal bir şey? Senin yetiştirmenle de hanımefendi olucak diye bir şey yok
gereksiz dert edinmeye gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de çok büyütüyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçmalık derim başka ne denir buna
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUmursamaz. O yaşa gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenirim. Uzak dururum, arkadaş bile olmam
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızınız yazıyormuş, onuda eğitmiş olacağımdır bna kalırsa. Yinede yapmışsa hiç yi demem tüm imkanlarını elinden alır ağır cezalar uygularım.
Cevap sahibi+1 yılAtan kişi sensin galiba, hatanı basit görmekten başka bir şey yapmıyorsun. Anlayış beklemek kolay aklını kullanıp atmayacaktın.
+1 yılBir daha atma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye atmasın ki normal bir şey değil mi, sana da atmışlardır belki?
- +1 yıl
İşine gelmez ebeveynin :D
+1 yılAtmasa daha iyi
00 Yorumla
+1 yılYıkılırdım heralde
00 Yorumla
+1 yılKendimi suclardim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNude ne kardeşim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAaa öylemi
Soran+1 yılNoldu?
Cevap sahibi+1 yılThanks
Yaniiii
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yaniiii
+1 yılTiksindirici
00 YorumlaÖzelden yazar mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızarım uyarırım
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye kızıyorsun kötü bir şey mi bu
Cevap sahibi+1 yılkötü tabi ki. yaşı küçük insanları tanıyamayabilir yanlış kişilere güvenebilir..
Soran+1 yıl20 küçük bir yaş değil ya, güvendiği bir sevgilisine yüzü görünmeden fotoğraf atabilir bence dimi
Cevap sahibi+1 yılatamaz.. çok genç. toy bi yaş 20..
ben doğru bulmuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenmi attin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler