Pist pist Teyze Senle everek mi? Evermek güzel şeydir Beni kırma da everelim İki göbek atarız Kurtlarımız dökeriz Göbek möbek kalmaz Oooh Maşallah maşallah Hayde bakalım Yandan yandan Yaparız Sıktırıvermem seni Karnını yararım Hemi de gülmekten Mutlu mesut oluruk Sen he de Gerisi bende azizim Hade bakem Elleri görem Yandan yandan
İlk kez karşılaştığım biriyse ve tanışmak istiyorsam merhaba ben alp derken omzuna , yüzüne koluna bir bahane uydurup dokunurum. Çünkü bu haraket kadına erkeğin ne kadar güçlü ve özgüvenli heyecan dolu bir erkek olduğunu hissettirir. Sürekli tanıştığım birini etkilemek istersem gözlerimi senden alamıyorum gibi espirili bir üslupta iltifatlar ederim ve karşılıklı gülünen bir an yakalamış olurum. Gülme bitince ciddi bir şekilde saçlarının ne kadar güzel olduğunu söylerim.
+Afedersiniz hanımefendi sizi birine çok benzettimde isminiz nedir? -Merve? +Siz benim 4 cü kız arkadaşıma çok benziyorsunuz... -senin kaç kız arkadaşın oldu? +Üç ---------------- :D :D :D :D ;) ;) ;) ;)
-Pardon birşey diyebilir miyim?:) -Tabi buyrun! -Sizden çok etkilendim sizi yakından tanıma şansını bana lütfeder misin? -Küstah sen kimsin ki beni yakından tanıyacaksın 👊 -ahsjdkdlajskskd
En İyi Cevaplar