Arada bir şey vardır da yoktur, yoktur da vardır. Ölene kadar öyle sürdürülebilse çok iyi olur aslında. Sevgili olsan bitebilir, sadece arkadaş kalsan kesmez. En iyisi istersen hiç başlamasın ama bitmesin de. Bu durumu yaşadınız mı? Yaşadıysanız tecrübelerinizi bu başlıkta paylaşın sevgili #kizlarsoruyor kullanıcıları. :) #bansheesundu
Arkadaşlığın bir üstü sevgililiğin bir altı durumunu yaşadınız mı?
''Sevgili olmayalım biz. Tüm gün konuşalım, hep birbirimizi özleyelim ama sevgili olmayalım. Balık tutalım, sonra tuttuğumuz balıkları geri dökelim denize. Birbirimize karışalım, kıskanalım, kavga edelim, küselim, barışalım ama sevgili olmayalım ne olur. Beraber gelecek ile ilgili hayaller kuralım, saatlerce telefonda konuşalım, sinemaya gidelim, sahilde el ele dolaşalım ama sevgili olmayalım biz. Başka erkeklerle, başka kızlarla konuşmayalım. Tek biz olalım ama sevgili olmayalım. Bak sevgililer hemen ayrılıyor, aşklar hemen bitiyor. Sen hemen bitme, hemen gitme. Benim ol ama sevgilim olma.'' Çok anlamlı metin.
yaşadım, kısaca elde tutulma, yedekte dursun modundaydım bunu fark ettiğim an, geleceğimizin olmadığı anladığım an çok kritik bir hamle yaptım "sevişmeyeceksek görüşmeyelim erkeği" moduna girdim, tüm ilgi alakamı bir anda kestim, değersiz biri muamelesi yaptım, basit kız muamelesi yaptım, ve emin ol bir anda sallanmayan kişi ben iken birden el üstünde tutulan biri oldum, tersine piskoloji cidden işe yarıyor bazen.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
oldu ilkde çok iyi arkadaştık sonra o benden hoşlanıyomuş sonra benm sevgiilm vardı ozmn ama sonra ayrlınca yakınlaştık falan ama sevgli olmak istemedm ama sevgili gibide konuşyoduk sonra ben tamam sevgili olalım dedim bu sefer o istemedi bende küstüm konuşmadım bidaha
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
87
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet şu an tamda o aşamadayım arafta bir yerde gibiyiz ne ileri ne geri tam ortasında kaybetmek istemeyeceğim biri hayatımda hep kalmasını istediğim biri o yüzden bu şekilde kalmak en güzeli sanırım o da aynı şeyi düşünüyor birbirimizin hayatına zarar vermekten korkan birbirimizi kaybetmekten korkan iki iyi insaniz biz hep böyle kalacağız inşallah 🙏 kalbimde, aklımda yeri büyük olan kıymetli insan okursan bunu anlarsın kim olduğumu.. Değerlisin, değerliyim... ❤
Bir bayan ile bir erkek arkadaş olamazmı? Bayanlarla gayet güzel arkadaş olunabilir ama genelde türk erkekleri en ufak şeyde mana ararlar, bu sefer o güzel arkadaşlık bozulur, bence gayet kız erkek dost daha iyi olunur.
uçaktan atlayayım ama paraşütüm olmasın, daha heyecanlı gibi bir şey olmuş. Şaka bir tarafa biraz kafa yorarsanız bir sonuca bağlayabilirsiniz, arkadaş ya da sevgili olarak. İleride 3. tekil şahıslar hayatınıza girince ya da farklı hayallerin ya da işlerin peşinden koşarken ayrılmak zorunda kalana kadar hiç bir şey düşünmek zorunda olmadığınızda bir gerçek.
şu an yaşadığım ve 4 yıldır yaşadığım bir durum bu benim. Karşımdaki insan ısrarla bunu yaşatmaya devam ediyor. Her konuda benimle yanımda ama bazı yerlerde sevgili adını koyamamanın sıkıntısı çekip ya giderseyi düşünmeden edemiyorsunuz başlarda güzel bir şey olabilir ama ilerledikçe çekilmez bir durum aliyor hergün kafamda acabalar bırakıyor.
o askın Z halidir :) iki tarafda birbirini dinler ozler bekler veeee aşıktır :) ama itiraf edemez ve itiraf edilirse bozulacak sanır :)))) ve bu korkulardan sebep o iki kisi malesef bulusamaz :)
aaa evet evet toplum baskisi 35 yasinda gorucu usulu evlenirsin sevimlim :) o yuzden birak toplumu da nabzinida ruhunu da tut cocugun elinden itiraf et bana getir 10 gr bilezik söz :)
Ben evlilik insanı değilim sevgili cernia. Bu psikolojik baskınla da evlenecek değilim. :) Böyle bir şey olduğu zaman zaten mutlaka sizlere de sorarım metin ol :)
yaşıyorum şu an ve gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum aramızdaki şeyin tam olarak ne olduğunu çözemiyorum hem çocuğun sevgilisi var ama biz çok iyi anlaşıyoruz ruh ikizim diyebilirim ama bunun sonu ne olacak bilmiyorum çok kötü bir durumdayım
Şok durumu. İnsanlar bazen olağanüstü olaylar karşısında o kadar soğukkanlı kalırlar ki dışarıdan bakıldığında ne kadar umursamaz, duygusuz, pervasız olarak düşünülür fakat tam tersi o kadar ağır bir psikoloji altına girilmiştir ki vücut buna tepki dahi koyamayacak hale gelir. Alkolden çok bu durum daha çok yansıtıyor beni :D
ben bu işin tutkudan kaynaklandığını düşünüyorum. böyle bir durumla bir keresinde karşılaştım. ne ellerin olsun istedim ne de benim. kalsın ortada kölem olsun köpeğim olsun istedim, onu insan olarak görmedim ve sonra benim burnum yere fena sürçtü onlar evlendi ben kaldım hahahah
Bu evrede ki belirsizlikler, heyecanlar, kıskançlıklar ve analizler bir bütün olarak bakıldığı zaman, bir ilişkide yaşananlardan çok daha tatmin edici şeyler. Tabi bir çok insan söylediğin gibi bu süreci çok uzatma taraftarı değil.
Totosu yiyen böyle bir ilişkiye başlasın. Her iki taraf da istediğini alır. Alsada birinin canı yanacak. Güzel şeyler yaşanacak tamam da, acısı atlitabilcek bir ruhunuz olmalı. Yoksa psikolojik olarak normal bir ilişkiden daha çok zarar görebilir taraflardan biri. Birgün bir eski arkadaşım la evleniyorum diyebilir.
her şeyin fazlaı hastalıktır aşk su içmek yemek yemekte bir hastalık ama bunlarla diger hastalıklara karsş oldurmuyolar senı aslında bunlarda olduruyor yanı her sey bır hastalıktır duygu arkdaslık hepsı hastalık
hastalıktan korkucaksın hastalıga duygu dememen gerekır ama korku duygusu ınsan beynınde otamatık olarak programlanmıs olme veya bırının senı oldurmeye calıstıgını otamatıkmen anlar ve reflex olarak kendını savunursun ama dedigim gibi aşk bir hastalıktır arkdaslıkta bir bilsen arkdaslık icin sevgi ask icin nice insanlar kendılerını feda ediyor ama bunların sebebı toplum dizi film yetistirme tarzı aklını kullanamamsı
Evet yşadım bence en iyi ilişkide bu zaten arkadaşlığın bir üstü sevgililiğin bir altı... ama tavsiyem bir arkadaş öyle yapmıştı araları bozulmuştu asla ama asla karşındakine sevgili gibi davranma yakın ol ama sevgili gibi davranma :)) kahrını sen ve senin arkadaşların çeker (seni teselli etmek amaçlı. d )
ben yaşadım 4 kız ile oyle kalabilirdim ama dayanan olmadı. fakat normal olmadığını bu yasimda bende kabul ediyirum artık. sevgililik değil ama evlilik olabilirmiş.
Yaşadım. O durumdaki kaybetme korkusu daha fazla oluyor bence. Sonuçta sevgilin değil bir anda başkasıyla beraber olma ihtimali de var. Güzel hisler ama işte :/
Yaşamadım. Yaşamak da istemem, çok saçma bir durum bana göre.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
3 ay boyunca böyle bir durum yaşadım. Karşılıklı birbirimizi kıskanırdık özlerdik. Senle çok mutluyum huzurumsun vs derdi sohbetimiz çok güzeldi hayaller kurardık falan. Adımını nedense atamıyordu veya emin değildi, bilmiyorum. Mutlu son yok ne yazık ki... ufak bir tartışma oldu kırıcı davrandı ne ben yazdım ne de o. Öyle kapandı gitti. 2 haftadır tık yok... Özlüyorum..
Zamanında bayağı yıllar önce yaşadım. Yakındık ama sevgili değildik. Sonra beni ufaktan kıskanmalar kısıtlamalar başlayınca o zamanki kafamla bitirmiştim :)
Yaşadim keske arkadaş olarak kalabilseydik vicdan azabi cekiyorum o bana cok baglandi cunku ben ise onu bir dost gibi sevmişim keske öyle kalabilseydik kalbim cok aciyor
Yaşamayan yoktur, illet bir durum ne emmeye ne gömmeye xjshgddgg
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
halk arasında bir söz var ne emmeye ne gömmeye gelmemek diye.. o olay yaşanınca iki tarafta gidip geliyorsun. sevgili olmak yemiyor arkadaş kalsan gönül razı değil değişik bir durum.
En İyi Cevaplar