#Aşkİlişkileri #Nrsyh #AşıkOluncaBen #Sevgili #SevgililerGünü #kizlarsoruyor

Merhaba,
Aşk konusunda ben şanslı bir insan olamadım, genelde bana arkadaş gözüyle bakan bir kadından hoşlanıyor olsam da sessiz kaldım.
En son bir kızdan ilgi duydum ve kız nişanlı olduğu için içimde saklamak zorunda kaldım, inşallah mutlu olur ne diyeyim benim de nasibim bir yerlerde Allah nasip ettiyse varsa vardır yoksa olmayan da Allah'ın nasibi demektir ne yapalım.
evet yaşadım. ne olduğunu anlamıyorsun bile.. karşılıklı kurlar ve imalar , zarflar havada uçuşuyor.. insan içinde bile birbirinizle kikir kikir oluyorsunuz.. siz belki farkında bile değilsiniz ama yanınızdakiler anında anlıyor bunu..
Üç kız bana aşıktı üçünüde annemin sözü dolayısı ile umitlendirmedim.. Hatta subay çıktığında birinin annesi anneme gelip benim ne düşündüğümü sormuş.. Annem bir kıza ümit verip aldatıp yolda bırakırsan sürüm sana haram olsun derdi.
Cevap
36Cevap
Evet. Doyumsuz oluyor. Yalamalısın tatmalısın bunu. Şiddetle tavsiye ediyorum… 🥰🌸😎
Hayır, yaşamadım. 25 senedir birlikte okuduğum sınıf arkadaşıma aşık olamam.
şu an sanki o durumun içindeyim gibi aşka dönüşmesinden korkmaya başladım
Yaşadım. Arkadaşken dünyanın en ilgili ve en iyi kişisi ilişkiye dönünce 180 derece döndü. Şahsen çok yakın arkadaşsanız o sınırı korumanızı tavsiye ederim. Tünelin ucu kötü...
Arkadaşlıktan cinselliğe dönüşen ilişkim oldu ama aşk olmadı.
Yasadım evet 4 defa
4 kızda beni reddip arkadas kalmak istediklerini belirtiklerinde arkadasligimi bitirdim
Hic kimseyle gorusmuyorum Şu an
Hayır o türden bir aşk yaşamadım.
1 kez olmuştu efendim...
Ever but merely old yurt dişindayken☺
hayir :)
yasamamda :)
Hiç öylesi bir şey yaşamadım.
Hayır. Umarım yasamam
Hayır arkadaşlarıma aşık olmadım.
Hayır Yaşamadım Tabikide
evt ve hayatımın en büyük hatası idi
Yaşamadım delikanlıyı bozar öyle şeyler