Siz hiç evlenmediğiniz halde boşanmış biriyle evlenir misiniz? Şahsi fikrim iki tarafında daha önce evlilik yapmamış olmasından yana yinede gönül bu bazen söz geçirilmiyor..#Mademoiselle88♥️
Hayatimin nasil sekillenecegini bilseydim keske ama adi ustunde hayat bir sene evli kalmak ve bunun sonunda bosanmak evet bosandim bunu acikca dile getiriyorum hangimiz sevgilileriyle ailesi tanismiyo ya da hangimiz her halti yedikten sonra ben hic evlenmedim diye biliyo tabi bunlar hakli cikarmaz beni bosanmis dul bir adam sifati cok hos deyil ya da bosanmis kadin hayat sizlere hatasiz sunsun butun yasantinizi sorgulamadan once taniyin belki gercekten hayatin icinde temiz ama anlinda kara leke tasiyanlar vardir...
İnsanlar boşanmış insanları kusurlu olarak görmemeli. Sevdikten ve uyuştuktan sonra sorun edilmemeli. Tek boyutu var o da boşanmış olan tarafın çocuk sahibi olup olmadığı. Çiftler sadece bu konuda anlaşmalıdırlar diye düşünüyorum.
kimse bosanmak icin evlenmiyor bu hayatta.. bir insan evilikte ne kadar mutsuzluk ne kadar agir olaylar yasamali ki evlilgi yurutemeyip ayriligi secmeli. ve bosanmaya malesef ki toplumumuzda cinayet islemek kadar ve nedense ahlaki yondende kotu bakiliyor. erkek de kadin da bir adinin iki olmasini tabiki istemez. ve insaniz yarin kendi basimiza ne gelir bilemeyiz. o yuzden bu konuda buyuk konusmamali. evli olupta her halti yiyenlerdense ayrilip ikinci kez hayatini kuranlar daha iyidir.
Ne desem yalan olur büyük konuşmak gibi olmasın ama elimde ise hayatta olmaz ama tabi günümüzde bekarlar da pek güvenilir değil ya illaki herkesin bir fingirdeştiği reel veya sanal seviştiği olmuştur o yüzden kimseye güvenemiyorum ne olacak bu halimiz nerden bulacam temiz bir kız
Gereksiz bir kriter bence. Yani ne değişiyor evlenip, boşanmış olunca bilmiyorum. Çocuğu falan varsa belki bir kriter olabilir ama öbür türlü uzun süreli sevgili olmak ile evli olup boşanmak arasında pek fark olmaz. Evlilik tecrübesi artıdır bana göre. Ben hiç evlenmemiş olsaydım, evlenmiş boşanmış bir kadını çok rahat tercih edebilirdim.
evlenilebilir de genelde hiç evlenmemiş biri pek istemez. Hani evlenip boşanmış biri için sorun yok ta hiç evlenmemiş biri genelde kendi gibi bekar birini ister. Ama yaş ilerlediginde bekar kaldıysan hiç evlenmemiş birini bulup evlenmen zor. Illaki yasina uygun çoğu insan evlenmiştir sonrasında boşanmıştir. Ama aşk bu tabi bilemeyiz
Evet evlenirim... Boşanmış kişilerin sevmeye sevilmeye ve mutlu bir evlilik kirmaya hakları var ve seviyorsam mutluysam onunla evlenirim hiç sorun olmaz..
Boşanmak için çok haklı sebepleri olduğu için boşanmışsa olabilir. Katlanılması gerektiğini düşündüğüm şeyler yüzünden ayrılınmışsa bende pek sıcak bakmam.
Eğer sevdiğine inanırsam ve profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa evlenirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aldattığı için boşanmadıysa ve hala fizik yüz olarak güzel ise olur tabi neden olmasın :) Uyum zeka olayını zaten katmadım onlar olmasını gerekenler :) Zeka ve uyum yoksa sadece seks olur onun için evlenmem zaten yav :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düğünüm yapılacaksa evlenirim. İlkimi berbat ettirmemek dışında hiç bir sorun çıkarmam.
boşanmış yani kaba tabir ile dul yani daha bir tabirle benim medeni durumum. bundan sonra hiç evlenmemiş bir bayanla evlenme şansımız olmayacak gibi gibi
O zaman yerinde bir soru olmuş zira ben kınamıyorum ama bu şekilde evlenmemiş birini istemek yerine sizin gibi bir evlilik yapmış biri daha uygun olmaz mı? Naçizane fikrim yanlış anlaşılmak istemem..
benim için uygun olur diyecek ama yok yaaaa. şimdi hiç evlenmemiş ama bir evlenmiş bayan kadar yaşantısı olan bayanları ne diyeceğiz bunlar evlenmemiş stattüsünde mi değerlendireceğiz. bence insan olsun
En İyi Cevaplar