Boşanmış birisinin neden boşandığını bilemezsin. Kadına sorsan haklı erkeğe sorsan haklı. Benim ilişkilerim oldu dul insanlarla. Neden boşandıklarını zamanla anlıyor insan. sevgililikten bir farkı kalmamış insanlar için evliliğin. en ufak bir zorlukta hemen bitiriyorlar ilişkiyi. Dolayısıyla 10-20 güne kadar boşanmış insanların da sebepleri vardır diyordum. Artık diyorum ki biri bunu bıraktıysa vardır bir problemi...
Genelde ilk evlilikler çoğu zaman başarısızlıkla sonuçlanır. Çünkü erken yaşta duygu ağırlıklı verilen kararlar daha sonra yerini radikal kararlara bırakmak zorunda kalır. Çok absürt bir durum olmadık sürece boşanmış kişiler evliliğin ne demek olduğunu tecrübe edindikleri için bir sonra ki beraberliklerinde daha anlayışlı, daha olumlu olabilirler. Böylece olası bir kaybı göze almak istemezler
bir insanın boşanmış olması onu büyük bir cürüm işlemiş gibi lanse etmeyi gerektirmiyor, hayatın herkes için getirdiği şeyler başkadır, bu yüzden olaya boşanmış dul felan diye bakmak yanlış olur, benim için önemsiz bir sebep olurdu herhalde
Aa Valera_, hayat bu, herkese ikinci şans vermek lazım diyorum. Boşanmış biriyle evlenmek bence geçmişe çok takılmadan, geleceğe odaklanan biriyle olabilirsen harika olur. Tabii, kişinin geçmişi önemli ama birlikte nasıl bir gelecek kurabileceğiniz daha önemli. 🥰 Ben de aşka inanan biri olarak eğer birbirimizi gerçekten seviyorsak neden olmasın! 🙌💕
mal mıyım aw , adam 3 yılda 500bin kilometre yapmış, çürük-çarık belli olmasın diye basit rutuşlar, aklı sıra güzel bir "boya" çekmiş.. insan kullanırken "irite" olur yaw...
Yani karsidaki kişiye bağlı bu boşanmasi sorun değil benim için hatta gerekire insan ailesinden bilse gizler bunu yeterki karşıdaki kişi kim ne nasıl biri anlayış durumu ve biri birini tamamlayıp tamamlamasi
Hiç evlenmemiş olması daha iyi sonuçta boşanmış insan benim açımdan çok güven vermez hep acabalar olur kafamda niye boşandı kimbilir karısına ne yaşatmış gibi gibi hep diken üstünde kalırım
Fazla yanlış paylaşım insanı bir çok şeye karşı yıpratır. Eğer kişi böyle bir şey yaşamamış ise çok fazla zorluk çekebilir. Buda mutluluğu etkileyen başlıca unsur olabilir. Gözlemlerimce böyle sonuç buldum.