Boşanmış biriyle evlenmek bana kalırsa kişiden kişiye değişen bir mesele, ama benim düşünceme göre bu konuda çocuk faktörü önemli. Karşımdaki kişi boşanmış olabilir, bu geçmişin bir parçası ve herkesin bir hayat tecrübesi var sonuçta. Ancak işin içine çocuk girince, durum biraz daha karmaşık bir hal alıyor. Çocuğu olan bir insanla evlenmek, sadece o kişiyi değil, çocuğunu da kabul etmeyi ve ona göre bir düzen kurmayı gerektiriyor. Bu sorumluluğu ve karmaşıklığı taşıyabilecek durumda olduğumu düşünmüyorum. Belki başkaları için bu çok doğal bir şeydir ama benim için böyle bir ilişkinin zorlukları ağır basar. 🫤
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇocuğu yoksa olabilir. Çünkü çocuk varsa kadın eşinden asla tam anlamıyla kopamayacak. Adam çocuğı görmek istediğinde mecbur kadın götürcek veya çocuğun özel günleri olacak ilkokul okuma bayramı, mezuniyetleri (ortaokul, lise, üni), evliliği nişanı vb. Her seferinde eski kocasını görmesini istemem.
Çocuğu yoksa evlenebilirim ama tabiki hiç evlenmemiş birisi öncelikli tercihim.02 Yorumla- 1 yıl
Eic için teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 💫🌻
Neden evlenilmesin? Sonuçta resmi olarak bitmiş durum.
burada önemli olan çocuk isteniyor mu? İsteniyorsa karşı taraf ne düşünüyor? Ona dikkat etmek gerekiyor. Yoksa hiçbir önemi yok kafalar uyuşsun.
Tabi “çevre” gibi baskı uygulayan canım bir grup denklem dışı bırakılmalı.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır eşit şartlarda aynı heyecanlarda olmak istiyorum…
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılYok evlenmezdim.
Boşanacak olursam evlenmem ben...
16 Yorumla- 1 yıl
Neden ablam. Hiç evlenmedim. Ama neden olmasın ki?
- 1 yıl
Tercih meselesi
- 1 yıl
Ne görüyorsun ki bunu dedin merak ettim
- 1 yıl
@birKarasevdali bekar biri evli çocuklu biriyle evlenmesin çocuklar her zaman sorun olur.
Kendim için bu yaştan sonra ikinci kez evlilik yapmazdım. 26 yıldır evliyim rabbim ayrılık yazmasın ama ayrılırsam evlenmem bir daha... - 1 yıl
Ben öyle bakmamıştım
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBoşanmış biri tekrar evlenir mi, asıl soru bu
63 Yorumla- 1 yıl
Onu bulamayan da var o nolcak peki
- 1 yıl
Neyi bulamayan?
- 1 yıl
@Leanardio41 hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet evlenirim tabi ki de neden olmasın
00 Yorumla
1 yılBirini gerçekten sevmek, onun geçmişiyle, yaşadıklarıyla, bütün bir hikayesiyle kabul etmeyi de gerektirir. Boşanmış ve bir çocuğu var diye bir insanın potansiyelini sınırlamak haksızlık olur. Herkesin yaşanmışlıkları vardır, bazen zor kararlar almak gerekir ve belki de bu geçmiş, ona daha olgun bir bakış açısı katmıştır. Hayat bu; bazen hiç beklemediğin anda, kalbine hitap eden birini bulursun ve o kişinin hikayesini bütünüyle kabul edersin. Sevgiyi engelleyen şey geçmiş değil, o geçmişe karşı takındığımız önyargılar.
30 Yorumla
1 yılÖncelikle neden olmasın? Boşandı diye bir hatamı ya da yanlışmı yapmış oldu. Kimin ne olacağı, ne yaşayacağı asla belli olmaz. Düşmez kalkmaz bir Allah. Kimseyi asla yadırgamayacaksın. Boşanmış biriyle evlenmek kişisel değerler ve öncelikler doğrultusunda değişebilir. Her bireyin yaşam deneyimleri farklıdır ve geçmişte yaşanan bir evlilik, kişinin karakterini, değerlerini veya gelecek planlarını olumsuz etkilemez. Önemli olan, iki insanın birbirine olan saygısı, sevgisi ve ilişkideki uyumudur. Onunla evlenmeyi düşünürken, kişinin geçmiş ilişkisini tamamen geride bırakmış, duygusal olarak hazır ve yeni bir bağa açık olduğundan emin olmak önemli olabilir. Birlikte sağlıklı bir gelecek kurma potansiyeline sahip olmak, her iki tarafın da mutlu olacağı bir evliliğin temellerini oluşturur.
30 Yorumla
1 yılHayır Kırmızı bayrak ve ölü yatırımdır kesinlikle Babalık otoriten geçmez kadın evladının tarafını tutar. Sen bakıcı konumuna girersin Kaldı ki günümüz can sıkıntısından veya araş içine giren hatunlar Gereksiz ve saçma sapan sebeplerden boşanıyor. Muhtemelen böyle bir kadın sadakati zayıf iradesi güçsüz direnci düşük en ufacık sorunda 2. boşanmasını gerçekleştirecek kadındır. Akıllı yüksek seviyeli kaliteli Erkekler boşanmış kadınla ciddi düşünmez Sevgili bile olmaz En fazla takılmalık bakar.
117 Yorumla- 1 yıl
Peki bunu bir kadın için de düşünüyor musunuz? Boşanmış çocuklu erkek olsa mesela?
- 1 yıl
Bu gün yaşanan genel duruma yorum yapıyorum elbette 50-60 sene önce tablo çok başkaydı Şimdi saçma sapan sebeplerden boşanan kadınlar oluyor. Genelde şu şekilde tezahür ediyor bunlar """Gençlikte serseri tiplerle takılıyor Bunlar arzu duyduğu erkek tipleri ama bunları evliliğe ikna edemeyince Efendi tip erkek seçiyor ANcak bu tip erkeklerede arzu duymuyor sevmiyor tekrar eski zamanda ki hayatına veya o tip erkekleri arzuluyor. Buda canım sıkıldı boşanıyorum""" işte buda günümüzde güvenilmez kırmızı bayrak ölü yatırım Kadınlarla dolmasına neden oluyor mesela kısaca bu Erkeklerde tam tersi töleranslı olan mümkünse boşanmayan düzenini bozmak istemeyen ancak yeter artık bıktım demeden boşanmayan taraf o yüzden Erkek daha güvenilir Şu dönemde
- 1 yıl
Redpill aklıni bulandirmis mk
- 1 yıl
Aynı mantıkla boşanmış erkeklerden de uzak durmalı miyiz?
- 1 yıl
@Bettterböcek Bunun cevabını verdim zaten
- 1 yıl
Vermemişsin, ya da ben anlamadım. Daha açiklayıcı daha net söylesene.
Dul kadin alinmaz dul erkek alinir mi yani? - 1 yıl
@Bettterböcek Önceki yorumumdan kesit "" Erkeklerde tam tersi töleranslı olan mümkünse boşanmayan düzenini bozmak istemeyen ancak yeter artık bıktım demeden boşanmayan taraf o yüzden Erkek daha güvenilir Şu dönemde """
- 1 yıl
🤣🤣🤣 boşansa da boşanmasa da erkek güvebilir alınır öyle mi?
Senin adalet anlayışına tüküreyim - 1 yıl
@Bettterböcek Sanırım bu ülkede ya okuma ya da algılama konusunda proglem var. ya da işine gelmeyince saman adam safsatasına sarılma Bahesettiğim şeyle anlaşılan şey arasında ki farkı okuyuculara bırakıyorum 🤣
- 1 yıl
Ben sana boşanan erkeği sordum, algılaman mı kıt?
- 1 yıl
@Bettterböcek """"Erkeklerde tam tersi töleranslı olan mümkünse boşanmayan düzenini bozmak istemeyen bu yüzden boşanma kararı almışsa yeter artık bıktım demeden boşanmayan taraf o yüzden Erkek daha güvenilir Şu dönemde""""Açıklamasından yapılan çıkarıMIN """"boşansa da boşanmasa da erkek güvebilir """Sonuç : adalet anlayışına tüküreyim.🤣
- 1 yıl
Ula, n halen kıvırıyor 😂
Kıvırma düz cevap ver. Boşanmış kadın alınmaz da boşanmış erkek alınır mı?
Buyur cevap ver - 1 yıl
- 1 yıl
@karayelx23 🤣🤣🤣 boş adamsın biliyomusun
- 1 yıl
@Bettterböcek cevap veremiyoreun onu biliyoruz 🤣
- 1 yıl
Cevap veremeyen sensin boş beleş😂 bide lafı kiviriyo varoş
- 1 yıl
@Bettterböcek 🥱🥱🥱🥱 zzzzzz
1 yılO duruma hiç gelmedim. Boşanmış biri ile hiç sevgili olmadım. Kaldı ki evlilik düşünecek duruma geleyim. Eski sevgilim içinde bir tane boşanmış biri var sadece ama onunla da konuşmayalı epey oldu. O da zaten corona dönemi evlenip boşandı. Çok sürmedi öyle evliliği ( 1 yıl ) . En son ardımdan vaktinde bir şeyleri yanlış anladığı için hakaret ediyordu. Kendimi yanlış anladığı için ifade etmeye çalıştım ve en son pes ettim dinlemediği için. Şu an gelip yazsa yine konuşurum ama bilmiyorum. Tekrar eskisi gibi olmaz büyük ihtimalle onca zamandan sonra. Eskisi gibi hissetmiyorum ona da artık. 7 yıl oldu yani konuşmayalı.
20 YorumlaAsla diyemem hayatını yedireceği belli olmaz
40 Yorumla
1 yılŞimdi ben erkek olsam evlenirim ilk çocuğu sahiplenirim ikinci çocuğu zaten benden olur, ama şimdi şöyle bir şey var Burası Türkiye bu kadının eşi takıntılı biriyse eski eşiyle evlendim diye kendine yediremeyip beni bile vurabilir aq çok riskli bir olay bir bakıma.
10 Yorumla
1 yılKusura bakma da ben sorun ederdim yani istemem ben bekar bir kızla evlenmek istiyorum benim çocuğum var annesinde kalıyor şu yüzden istemem çünkü eğer bir çocuğa rağmen eşi boşanıyorsa o kadınla artık yaşanamayacağı içindir ki ben çocukların ve sevdiğim evlendiğim kadının çok düşünüyüm el üstünde tutarım onları
13 Yorumla- 1 yıl
Abi ne kadar kendiyle çelişen bir yorum bu. /Çocuğun var ama bekar kız istiyorsun. Çocuğunu annesine bırakmışsın çocuğa rağmen boşanan kadını suçluyorsun, tuhaf..
- 1 yıl
@ZzAllalone 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
- 1 yıl
Hayırlısı canım ne diyeyim sana yaşamayan bilmez diyeyim bari inşallah yaşamazsın diyeyim
1 yılKişiye, hayata bakış açısına ve aramızdaki uyuma göre değişir. Boşanmış biri olması, onu gözümde asla "daha az" biri yapmaz. Herkesin geçmişte deneyimleri vardır; bu deneyimlerden öğrendiyse ve birlikte sağlıklı, mutlu bir gelecek kurabileceğimize inanıyorsam, geçmişine değil o an sahip olduğu değerlere ve ilişkiyi nasıl gördüğüne bakarım. Yani eğer karakteri ve hayat görüşümüz uyumluysa, neden olmasın?
00 YorumlaYalan söyleme mi yoksa dürüst olmamı mı istersin bilmiyorum. İlkel dürtülerden dolayı evleneceğim kadının çocuğu varsa başkasının çocuğuna babalık fikri başkasının genetiğini yüceltme fikri özüme en zıt olgulardan biri. Çocuklu bir kadınla asla evlenmem buradaki asla kelimesi şartlara bağlı.
00 YorumlaHayır, zaten evlilik düşünen biri değilim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılBekar olsam bakmazdım boşanmış hiç evlenmemiş diye yani o kafa uyumu ruh uyumu bazen önemli olan bazı kıstaslar çok önemsiz olabiliyor aşık olabilirsin yani mühim değil ya boşanmış olması bence sevmek ve insan olması yeterli bence..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılDenklik önemli. Benim çocuğum yokken nasıl çocuğu olan birisiyle evleneyim ki. Hiçbir halinden anlamam
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılBoşanmış kişi evmenmeyi düşünmez ya daha çok özgür olmak ister. Ama turkiye gibi bir yerde sizin. icjn mumkun değil bu. Mecburen evlilik sizin kaderiniz istesenizde istemesenizde diye biliyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Evlenmek istemezdim tabiki zaten boşanmış biriyle evliliği doğru bulmuyorum vefat sonucu dul kalanla evlen hiç sorun yok ancak boşanmış biriyle hele hele çocuk sahibi olan biriyle aman amam rabbim sınamasın.
00 YorumlaSevgili de olurum evlenirim de. Ama önce istiyor olmam lazım. Yani demek istediğim çocuk ya da boşanma beni rahatsız etmez. İlişkiye hele böyle bir ilişkiye hazır hissetmem lazım. Uzun bir süre sonra neler olacağını bilemem. Her şey olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Karşında ki insanı gerçekten sevip hoşlandığında ne diyeceksin ''Ay sen evlenip boşandın defol mu'' diyeceksiniz? Kendi açımdan konuşayım fazla önemli olmazdı büyük ihtimal.
10 Yorumla
1 yılErkek evlenice sıkıntı olmuyor kadın evlenmek isteynce nedn sıkıntı olsun ki ( sıkıntı olark görenler bunu yaşayarak deneyimliyor karma işte)
218 Yorumla- 1 yıl
Erkek kolay kolay terk eden taraf boşanmayı talep eden taraf değildir. Daha sabırlı daha töleranslıdır. Erkek boşanmışsa büyük ihtimal harbi arza kadının tekinden boşanmıştır. Kadınsa tam tersi kocam uykusunda sayıklıyo gibi ve türevi saçma sapan sebeplerden gönlü geçti diye veya arayışa çıktığından boşanır. Geneli ciddi bir sebepten boşanmıyor. Dolayısıyla Boşanmış kadın ölü yatırımdır.5 dk sonra sanada boşanma davası açar. Babalık otorutende olmaz Haklı haksız mutlaka evladından taraf tutar tavsiyeni bile dinletemezsin. Çocuk varsa baya sakat durum yani O yüzden Erkek daha güvenilir daha kabul edilebilir bir seçenektir.
- 1 yıl
Aldatan şiddet gösteren kadını hor gören hertürlü şiddeti gösteren erkeklern boşanmak istememesinin sebebi kurulu duzenlerinin bozulmasını istememeleri ve eşleri onları bırakınca yalnz bi evde yaşamak istememelernden artk arkalarını toplayacak herşeylerine katlanacak birinin olmamalarndan dolayı istemiolar toleransmis hah, buna da yeni bahane bu mu
- 1 yıl
işte bundan 50-60 sene önce olsa şu dediğin "Aldatan şiddet gösteren kadını hor gören hertürlü şiddeti gösteren " artık günümüzde böyle bir şey yok eskiye göre Tabi seçip seçip önümüze konulan genelleme yapılmasını amaçlanan haberlere bakarsan başka tabi İstatiklere baktığında ve boşanma talep ve gerekçelerine baktığında benim dediğim gibi oluyor. Büyük oranda kadınlar açıyor ve çoğu boş beleş gereksiz sebeplerden boşanıyor. Arkasında ki sebep şu Gençlikte serseri tiplerle takılıyor Bunlar arzu duyduğu erkek tipleri ama bunları evliliğe ikna edemeyince Efendi tip erkek seçiyor ANcak bu tip erkeklerede arzu duymuyor sevmiyor tekrar eski zamanda ki hayatına veya o tip erkekleri arzuluyor. Buda canım sıkıldı boşanıyorum şeklinde tezahür ediyor Özet bu
- 1 yıl
Erkeklerin hepsi kendine efendi akıllı uslu diyor zaten, hepiniz oleyseniz bu kadr kotulg yapanlar kim acaba 🙄
Konuya gelecek olursak istatistiklere göre dğl kendi çevremde ve yasadgm şehirlerdeki olaylardan yola çıkarak yorum yapıyorum keşke senin dedgn gbı 50-60 sene önce olsaydı ve günümüzde sırf boşanmak isteg içn öldürülen kadnlar var ve kadinlarn ifadelernde daha önceki simayetlernde belirtilen genel şey ne biliyor musu erkeklern asla bnden bosanamazsn, benden başkasıyla olmana izn vermem, vs vs saçma slam şeyler demem O ki erkekler aliskanliklarndan vazgecmedkleri vazgecemedkleri içn boşanmak istemiyorlar hem evlenmek gbı boşanmak da normal bi durum mutsuz bir ilişkiyle ölene kadr devam etmek zorunda dğl iki tarafta mutsuz ilişkiler de mutlu çocuklar olmaz ve iki tarafa da hayatı zehr etmekten başka bişey dğl ole bi babsediosu ki sank boşanmak suç ya da kötü bisey - 1 yıl
""""hepiniz oleyseniz bu kadr kotulg yapanlar kim acaba "" bu diyeceğini bildiğim için dedim ki bir önceki yorumda "Tabi seçip seçip önümüze konulan genelleme yapılmasını amaçlanan haberlere bakarsan başka " zira yine istatiklere baktığımızda ezici ağırlıkla Erkekler katbe kat daha fazla kötülüğe uğruyor. Ancak ne haber değeri var nede bahseden peki bu neden oluyor sence "ERKEK ADAM AĞLAMAZ"yani dert yanan ağlayan erkek utandırılır acın varsa güçlü durmak zorundasın susacaksın hiçbir şey yokmuş gibi davranacaksın. Günümüzde adliyeye verilen dilekçelerde başvurularda bunun yanında hatta bu sitede bile saçma sapan dünya kadar sebep gördüm boş beleş boşanmak için Bunun arka plan sebebindende bahsettim.
- 1 yıl
@Karayelx23 oo Dr. RedPill ezberleyip kızlarla tartışan bir ergen varmış.
- 1 yıl
@Karayelx23 genellemeyi iki cins içinde yaptm akım gbı bişey Herald burada da instada da kadnlar kendileri erkeklerde kendileri için akıllı efendi uslu dip duruyor 😄 erkekler kötülüğe mi uğruyor bn bi kadn tarafından tecavüze ugrayan bir erkek duymadm taciz de duymadm ya da kafası edilip bi yerden atılan boşanmak istedg içn ya da genel olark ayrılmam istedg içn bi kadn tarafndan öldürülen de duymadm uzuvlarina ayrılan hç duymadm duyduysan sen bi kaç örnek verir misn arastrip olayı öğrenmek isterm. Farkndaysan yukarda ne yazmism evlenmek gbı boşanmak normal ve kimse mutsuz olduğu evlilig yürütmek zorunda dğl bu kadn olsun erkek olsun farketmez ayrıca burayı bu kadr ciddiye alacak kadr mi asosyalsn burdakilern çoğu troll ve sorulan sorular hesaplar çoğu sahte buna göre sekillendiriylrsan hayatını yazık
- 1 yıl
3 kere söylemek zorunda kalıyorum maalesef "Tabi seçip seçip önümüze konulan genelleme yapılmasını amaçlanan haberlere bakarsan başka"" Bak diyorsun ya """"kötülüğe mi uğruyor bn bi kadn tarafından tecavüze ugrayan bir erkek duymadm taciz de duymadm ya da kafası edilip bi yerden atılan boşanmak istedg içn ya da genel olark ayrılmam istedg içn bi kadn tarafndan öldürülen de duymadm uzuvlarina ayrılan hç duymadm""" bu yüzden de yine önce ki yorumda dedim ki ""Ancak ne haber değeri var nede bahseden""" Duymuyorsun görmüyorsun bilmiyorsun Çünkü haberlerde bunlar konuşulmuyor. Kimse şiddete uğrayan aldatılan öldürülen erkeklerden bahsetmiyor. Bunun da arka planında bir amaç var tabi kide ama anlatırsam uzun hikaye gider romanda yazılmıyor buraya sonuçta O yüzden İstatiki verilere göre konuşuyorum. Örnek vermekten bahsediyorsan bu olayların azımsanmayacak kadar çoğunda Kadının dolduruşu yönlendirmeside mevcut Bunun yanında 1 gün evli kalıp 20 sene nafakaya mecbur bırakmak gibi hukuki haksızlıklarda yığınla dolu Ama haberlere bak habire sanki sadece kadın öldürülüyor kadın şiddete uğruyor. Sürekli bunları gösterip duruyorlar Ölen erkek sayısına bak intehar eden erkek sayısına bak ortada ki dalavereyi anlarsın
- 1 yıl
Evliyken kadına yapmadg kalmayan ama boşandıktan sonra nafaka odedig içn mağdur edebiyatı yapanlara da güzelleme yapamazsn dmi
- 1 yıl
Sosyal medya dıe bşi var haberlere yansiyilmayanlar oraya yansıyor bilmem anlatabildm mi
- 1 yıl
Bir erkek olark nafaka ne durumda verili/ verilmez arastrmadan ölene kadr nafaka odeyen kendi haklarndan bi haber slak hemcinslernden bahsediyorsun belliki çeneniz kadr ya da başka organiniz kadr beyninizi kullanirsanz gider bi avukata buna çözüm bulursnz ama bizim millette nerde o kafa pardon bizim erkeklerde
- 1 yıl
Bence sen sadece 1 kelime okuyup yoruma geçiyorsun sürekli kendimi tekrar etmek zorunda kalıyorum 🤣Bak şunu demişsin "Evliyken kadına yapmadg kalmayan ama boşandıktan sonra nafaka odedig içn mağdur edebiyatı yapanlara da güzelleme yapamazsn dmi" ÖNCEKİ YORUMUMDA YAZDIĞIM ŞEY ""1 gün evli kalıp 20 sene nafakaya mecbur bırakmak gibi hukuki haksızlıklarda yığınla dolu"Dur büyük yazayımda okumadan geçme "BİR GÜN EVLİ KALIP YİRMİ SENE NAFAKA"Yaz direk videosu karşına çıkar Youtubede Hatta başkasından hamile kalıp yeni sevgilisine bu beni hamile bıraktı diye babasına söyleyip Sonra babasını KATİL EDEN de var. Bunuda yazarsan bulursun üşeniyorsan bir sonra ki yorumda videonun linkini atarım buraya.1 kez daha tekrarlamak zorunda kalırsam daha yorumu devam ettirmeyeceğim.
- 1 yıl
Bn O yorumuna ne demism kendi haklarndan bi haber arastrmadan mağdur edebiyatı yapiolar kafalarını kullanıp avukata gidip öğrenecekleri atlet varken tek yaptklari şey nafaka magdurieti demism dmi e ona bakılırsa başkasıyla oynasip karısı aynısını yapinca namus nidalari atan çöplerde var
- 1 yıl
Bende o yüzden dedim ki Sadece kadın öldürülmüyor sadece kadın mağduriyet yaşamıyor diye Başından beri sürekli bunları sadece yaşıyan kadınmış gibi medya sürekli bunlardan bahsediyor Erkekden bahseden yok. burada kadınlar mağdur olmuyor veya erkekler iyidir hiçbiri kötülük yapmaz gibi bir şey demiş olmuyorum. Diyorum ki her iki tarafda bunları yaşıyor Hatta erkek bazı konularda daha fazlasını yaşıyor. Ama haber ajansları sürekli Kadının mağduriyetini ön plana çıkarıyor. Buda tek mağduriyet yaşıyan tek canı yanan şey var Oda sadece ve sadece kadındır algısına sebep oluyor. Sende bu yüzden ben şunu yaşıyan bir erkek görmedim diyebiliyorsun Erkeklerin tek yaşamadıkları şey tecavüz oda zaten FITRAT gereği olan bir durum Tecavüze uğrayabilecek bir canlı değil zaten
- 1 yıl
Yaw şurda elim ayı boyunca kaç tane kadın öldürüldü uzuvlarina ayrıldı vahsice katledildi hemcinslern yüzünden hala gelmiş güzelleme derdindesn ya hemcinslerinin yedg bkuda gormezden gelemezsn
- 1 yıl
Görmezden geldiğim veya Erkeklerin böyle şeyler yapmadığına dair bir cümlem kelimem bile geçmedi. Israrla anlatmak istedim şeyi anlamamakta ısrar ediyorsun Daha nedim sana hala güzelleme yapıyormuşum Şu dediklerimi gerçekten soruyorum neresini anlamıyorsun "İki tarafda da bunlar oluyor Bazı konularda örneğin şiddet ve ölüm Erkeklerde daha fazla oluyor. Sadece medyada çok yer verilmediğinden Sanki sadece kadınlara olumuś gibi algı pompalanıyor"Sen burdan nasıl benim güzellediğim veya Erkekler hiçbir şey yapmıyor Yargısını önermesini iddasını Nasıl çıkarıyorsun Onuda ben anlamıyorum. Bundan sonrası artık Manupilasyon yapmak olur. İdda etmediğim şeyleri idda etmişim gibi söylemek Söylediklerim üzerinden Kastetmediğim çıkarımlar yapmak Saman adamı safsatası manupilasyonu olur. Bu yüzden konu sürekli tekrara sarıyor. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Cidden komik olmaya başladı diyecektim ki Engel yoluyla susturmada eklendi bravo artık bu acınası taktiği yapmayan kalmadı.🤣
- 1 yıl
Çift hesap kullanıp birinden engel yip digernden cvp yetistrmene ne demeli
- 1 yıl
Yaptgn şey güzelleşmeye giriyor kendi hemcinslerinin yaptklarina bşi demezsen hala kadnlar böyle şöyle diosun e tabi sende o cinstensn ne beklenr ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAnlasabiliyor guven oluşmuş ise saygı sevgi varsa ve aynı şeyleri yapmaktan mutluluk. duyuyor isem ebeveynlik düşüncelerimiz aynı veya birbirine yakın ise neden olmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. zor bir durum büyük konuşmayacağım, aşık olan da çıkabilir olmayıp sadece iş görmek için de çıkar. Gönlünüzde olan ile gerçek her zaman tersine işleyecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben kabul etsem toplum kabul etmez. Ayrıca kişiler arasında denklik olmalı.
30 Yorumla
1 yılBüyük konuşmasın kimse. Bu hayat asla yapmam dediklerinle sınanacağın bir hayattır. Eğer seviyorsam evlenırım
10 Yorumla
1 yılEvlilik olduğu gibi boşanmakta helal bir durum. Eğer ihanet, aldatma gibi nedenlerden boşanmamışsa evlenilir tabii ki neden olmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılboşanmış olunca ne oluyor yani insan birbirini severse ne önemi var
22 Yorumla- 1 yıl
@Kulubnika ne gibi önemi var sevgiden daha mı önemli
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. evlenilmez diye bir şey yok...
herkesin kendi tercih sonuçta...
kriter bu olmak zorunda değil yani00 Yorumla
1 yılMerhabalar hanımefendi
Eğer seviyorsam bunların hiçbiri önemli değildir. Eşim olabilir, evladı da benim çocuğum olur.00 YorumlaEvet evet en iyi seçenek bence. Çünkü hazır yapılmış büyütülmüş çocuk var. Bebek ağlaması zırlaması çekilmez valla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş üstü çocuklu belki ama 18-26 arası çocuklu biriyle olmaz hayatının baharında çocuk yapan birinin akli dengesi zaten pek iyi değildir
02 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Ne gülüyon gız 😏
Evet neden olmasın, mühim olan saygı ve sevgidir. Herkesin yeni bir şansa ihtiyacı vardır. Aşk olursa her şey aşılır.
00 Yorumla
1 yılBen evlenirim
Onun evladını evladım gibi severim12 Yorumla- 1 yıl
O seni görecek mi anne baba olarak o var
- 1 yıl
Çok cesur yorumlar?
1 yılÇocuğu olmayan boşanmış olursa evet.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek istemem ben ilki ve sonu olmalıyım sevdiğim adamın..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılmaalesef ki hayır hayatımın aşkını kaçırdım böyle bir durum vardı diye
00 Yorumla
1 yılBende boşanmış biriyim merak ediyorum cevapları doğrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBen bekarım. Boşanmış birini düşünmem çok aşık olmadıkça.
00 Yorumla Evlenirim ama çocuk kocasında ya da annesinde kalacak. Gitsin haftada bir-iki-üç görsün.
01 Yorumla- 1 yıl
Başkasının çocuğunu kabullenmem gibi saçma bir tribe girmiyorum, üvey baba ile büyümesin çocuk ona böyle bir travma yaşatmak istemiyorum. 12 yaş üstü ise çocuk soeun olmaz zaten travma yaşayacağı yaşı geçmiş olacak.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmamışıyla bile evlenmem. Karadulu ne yapayım. Evlilik enayilik erkekler için.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHerkese bir pay biçmiş kader oyüzden hor görmmemeli insan
00 Yorumla Büyük konuşma, büyük lokma yeme derler büyüklerimiz ama istemiyorum yine de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBu hayatta hiçbir konuda büyük konuşmamalı insan
00 Yorumla
1 yılOlabilir ama mesleği nedir ne iş yapar nasıl birisi karakter ne
00 Yorumla
1 yılBu gibi durumlarda denklik önemli diye düşünüyorum ki kişiler birbirlerinin halinden anlasın
00 Yorumla
1 yılNeden evlenmeyeyim o da insan sonuçta güven versin yeter
00 Yorumla
1 yılAskerden gelince 2 kızı olan biriyle evlenecektim ailem zor tuttu
00 Yorumlaaşk varsa gerisi teferruat. aşk yoksa çocuklu kadınla ilişki olmaz
00 Yorumla
1 yılbu hissiyat ile ilgilidir. net cevap vermek çok zor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Önyargılı olmamak lazım. Aradaki sevgiye bağa bağlı.
00 Yorumla
1 yılÇocuğu olmasa düşünülebilir belki ama çocuğu olani herkes kaldıramaz ona ayiracagi zaman vs hepsini hesap etmen lazım
00 Yorumla
1 yılBence olabilir bir şey olmali bu durum ama çoğu erkek kendiside dul değilse veya yaşı geçmemiş ise tercih etmez
00 YorumlaBilmem karakteri iyise birde boşanma nedeni neyse azcıkta tıp varsa ona göre evlenirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenirim neden evlenmiyim ki anlasiyorsak birbirinizi seviyorsak sorun yok
00 Yorumla
1 yılBoşanmış insanlar vebalı mı nasip isidir gönül bu ne oldum değil ne olcam dicek insan
00 Yorumla
1 yılSevince olmazlar oluyor o yüzden büyük konuşmamak lazım
00 YorumlaKul olanın başıma her şey gelir biz ne desel boş yazılan bir kader vad
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Nasip olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bosanabilsem bi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılevet neden olmasın ki
10 Yorumla - Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne