Öncelikle 1 yıllık ilişkim var sevgilim cumartesi günleri çalışıyor hafta içleri de staj görüyor. Biz bu nerdeyse 1 yıl içinde sevgilimin sabahları erken kalkması sebebiyle erken uyuduk 23.30 gibi. Hiç böyle kendiliğinden 1 lere 2lere kadar konuşamadık. Gunduzleri de zaten çok konuşamıyoruz okulda telefonu çekmiyor stajda çalışmaktan telefonu eline alamıyormuş akşamları zaten hemen uykusu geliyor. Kural belirlemiştik saat 00.00 da uyucaktık bu kuralı da son 3 gündür uygulamamaya başladık gibi dün akşam telefonu bozuk olduğu için şarjı da 2 kalmış erken uyusak bu akşam dedi bende şikayetçi olduğumu söyledim. Ben açık öğretim okuyorum bana dedi senin gibi öğleye kadar uyumuyorum ben falan dedi. Benim gibi erken kalksaydın beni anlardın dedi. Ben okula gidiyordum net paketim yok okulda da konuşamıyoruz ara ara arıyor işte. Dün akşam bu yüzden kavga çıktı sen uyursun ben uyumam dedim uykum gelmiyor o saatte dedim o istiyor ki onunla birlikte bende uyuyayım istiyor. Buna da kızdı sözümü niye dinlemiyon falan dedi. Son olarak bana uyurken internetimi kapattırıyor ben sınırlı olunca çünkü onu sinir etmek için wp giriyorum hep çevrimiçi kalıyorum dün akşam kapatmıcam dedim kapatcaksın falan dedi. Sonra bu konuşma oldu dalga geçer gibi konuştu benimle cidden çok şaşırdım ve ilk defa bu şekilde konuştu benimle. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu
Ve bu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat