Sevgilim aramadayken misafir geldi kızi gonderemezdim sonra telefonu kapattı görüldi attı dediki beni ozaman darlama ara ara diye dedi bende dedimki ben hazirliksiz yakalandım misafirin geleceğini bilmiyordum dedim dekini istemiyorum dedi işte küfürederek dedik ben böyle mi davraniyorum dedi misafir gelince sonra hadi ordan git dedi bende neden böyle davranıyorsun dedim canım öyle istiyor dedi ne yapmalıyım aynı sınıftayiz ne yapmam gerek nasıl davranmalıyim yarın okula gideceğim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Yani baktığım zaman bana da fazlasıyla çocukça ve gereksiz bir hareket geldi. Sonuçta insanlar müsait olmayabilir o an işi olabilir ya da farklı bir şeyle ilgileniyor olabilir. Bu kadar anlayışsız olup seni darlamasının hiçbir anlamı yok. İlişkiler bana göre her daim karşılıklı anlayış temelinin üzerine kurulması gerekiyor. İstediği bir şey olmadı diye sana tavır koymasını hiçbir anlamı yok senin yerinde olsam onu çok fazla nazlamazdım. Kendini bu kadar üzmeye gerek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, çok çocukça geldi bana bu ilişki açıkçası yani sevgiliniz olgun bir şekilde cevap verememiş ve size bu şekilde davranması da bence hoş değil. Bence iki medeni insan gibi gel konuşup anlaşalım deyin ve uzlaşmaya, orta yolu bulmaya çalışın yani son bir kez yapın bunu. Baktınız olmuyor o zaman ayrılın yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir anlaşma yaptık saygıszlik olmayacak ve küfür argo olmucak diye cizgimizi çizdik şuanda bana iyi davranıyor
Soran+1 yılİlerleyen durumda bana kötü davranirsa eğer uymazsa ayrılıcaz
Soran+1 yılOzaman anlayacağım
- +1 yıl
Bence güzel bir anlaşma olmuş.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s +1 yılİlişkiler de önemli olan şey saygıdır. Saygı olduktan sonra sevgide gelir. Böyle küçük şeyleri problem haline getirmemenizi öneririm. Ve en başta iki tarafın birbirine saygılı olması gerekiyor. Saygının olmadığı yerde sevgi zaten olmaz. İkinizin de ayrı hayatları var musait olamadığınız durumlar olabilir bunları anlayışla karşılamanız ve bunun için birbirinizi kırmamanız gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yıl
Biraz çocukça hareketler bunlar bence böyle şeyler düşünmeyin bile onun yaptığı da biraz saçma olmuş sizin yaptığınız da biraz saçma olmuş gibi yani biraz daha olgun davranmanızda fayda var.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yüzüne bak ne de konuş. Küfür etmek ne ya. Arayabileceği kız bulmuş, “beni ara ara diye darlama” diyormul gtü bklu. Büyüsün de gelsin vallahi alırım ayağımın altına ona göre. Yarın erken git okula ve yanına kız arkadaşını ayarla o senle birlikte otursun. Eleman da nereye oturuyorsa otursun. Konuşmak istese de yüzüne bakma bi kaç gün , bak nasıl köpek olup ağlıyor karşında
350 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok seviyorum sadece yanında oturup onunla ilgilenmicem
Soran+1 yılO sorana kadar ilgilenmicem
Soran+1 yılÖyle yapmayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHep üzgün süzgün dur:) Bişey sorar üzgün cevap ver. Sinirli durma ama. İç geçir mesela. Uzaklara dalsın gözün. Asla göz teması kurma, kurarsan plan suya düşer. Bişey sorarsa bilmiyorum… de. Benimle konuşmayacak mısın derse cevap verme üzgün süzgün oturmaya devam et as suratını. Gönlünü alana kadar pas verme.
Soran+1 yılÖyle yapacağım
Cevap sahibi+1 yılÜzgün, durgun ve sessiz görün. Sonuçları yazmayı unutma 😊
Soran+1 yılEvet yazicam umarım olur
Cevap sahibi+1 yılZaten eğer gönlünü almıyorsa hiç oralı bile olmuyorsa kendi değerine sahip çık ve seni bu kadar değersizleştiren biriyle ilişkiye devam etme. Hiç ayrıldığını söylemeden hayatından çıkart. Asla cevap verme mesela ve yerini değiştir.
Soran+1 yılGönlünü almak derken
Soran+1 yılOpmekte olur mu
Soran+1 yılYani operse
Soran+1 yılBana yüzük aldı birde takıyorum onu
Soran+1 yılHediyelestik ben onun hediyesini daha vermedim
Soran+1 yılDaha gelmedi yani
Soran+1 yılOkula gitmem benim için çok zorlasicak gerçekten
Soran+1 yılUyumam gerek düşünmemeye çalışıyorhm
Soran+1 yılKimse bana yardım etmicek ve psikolojim çok kötü olacak yani bu durumda ben iyi olmayacağım eğer bu olursa gerçekten ben kendimi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılPsikolojini ve hayatını kimseye bağlamamanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılYani bu durum olmazsa gönül almak derken öpmesi de bir gönül almak mi
Soran+1 yılHerkes bir şey dedi ve kafam çok karışık inanin
Soran+1 yılBenim için işkence olacak okul ve zaman bir türlü gecmeyecek
Cevap sahibi+1 yılTatlım o zaman oyunu kuralına göre oynamayı iyi bilmen lazım. Mesela sana küfür eden biri seni asla haketmiyordur asla. Ayrıca aklından çıkarma 18 yaşındasın daha cücük kadarsın o ilişki hiçbi zaman ciddi ilişkiye evrilmeyecek ve olmaması da gerekir çünkü sana saygısız bir insan o. Ama den diyorsan ki okulda arkadaşım yok ve zaman geçmez o zaman okul bitene kadar onu idare edeceksin ama sırf onu idare etmek için de gururundan ödün verme. Bu sefer seninle barışmak bu kadar kolay olmasın. Eğer çabalamıyorsa da onun peşinden koşma inan bana okulda test çözersin telefondan bir şeyler izlersin falan daha çok şey katar sana. Asla peşinden koşma altın kural bu
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım sizin başta davrandığıniz gibi mi
Soran+1 yılOnla 15 tatilde bulusacaktik 😔
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım aynı sırada oturmuyor musunuz?
Soran+1 yılBen yeni kalktım şimdi hazırlancam da
Soran+1 yılNe yapmam lazım hala yazmadı okulda mi konusur benle
Soran+1 yılşu an yola çıktım daha yeni evden sizce ne yapmalıyım sizin dediğiniz gibi böyle üzgyn mu olmaliyim
Soran+1 yılBende direkt gittim bsska bir yere oturdum senle mi uğraşıcam dedi
Soran+1 yılNe yaparsan yap dedi gidince
Cevap sahibi+1 yılTamam onun için değerin bu kadarmış demek ki. Zaten beni darlama deyip küfür eden birinden fazla bir şey beklememen lazımdı. Onunla tekrar beraber olursan bu sefer daha çok sana karşı haddini aşacak. Böyle aşağılık bi insanı tekrar hayatına alma. Senin de sınav sürecini olumsuz etkilemesine izin verme. Sen derslerine odaklan. Ben de o zamanlar biriyle birlikteydim hiç arkadaşım da yoktu. O kişiyle kötü bi ilişkimiz vardı. Ondan sonra 2 sene mezuna kaldım ama o yoluna devam etti. Yani demek istediğim sen derslerine odaklan onu da her yerden engelle yüz verme. Geleceğin çok daha önemli. Şu an 18 yaşındasın ama her zaman 18 yaşında kalmayacaksın bunu unutma
Soran+1 yılUzlasamadik sürekli ben haklıyım neden özür dileyim dedi
Soran+1 yılOnu gerçekten çok sevdim ne yapacağım
Soran+1 yılBir anlaşma yapalım dedim anlamadı beni sonra ben neden sana laf anlatıyorum dedi gitti gerçekten onu çok sevmiştim
Soran+1 yılşu an ne yapmalıyım
Soran+1 yılGerçekten çok mutsuzum okula gidesim yok gerçekten ya
Soran+1 yılOnu gerçekten çok seviyorum ama engelledim
Soran+1 yılBana bunu mecbur yaptırdı
Soran+1 yılÇok kötüyüm yq
Soran+1 yılFotolarimj sil dedi
Soran+1 yılSilmek istemiyorum hala onu çok seviyorum
Soran+1 yılBöyle bir karar aldık bir anlaşma kimse kimseye saygısız davranmicak küfür etmeyecek özel alanlara saygı duyulacak diye bunlari yapmayan ayrilicak diye anlaştık sizce olur mu
Cevap sahibi+1 yılBen sana söyleyeceğimi söyledim onun peşinden koşma dedim. Sana küfür ettikten sonra haklıyım neden özür dileyeyim diyen bir andavala anlaşma yapalım diye abuk subuk bi fikirle gitmişsin kendine bu kadar değer vermiyorsan daha çoook sana küfür ettikten sonra kendini haklı gören andavallardan değer sevgi dilenirsin
Soran+1 yılBu anlaşmaya uymayinca direkt ayrilcaz zaten
Soran+1 yılorada belli edecek
Soran+1 yılBuna uymam gerekiyor çünkü yalancı olurum bu durumda
Soran+1 yılBen kosmadim yanıma geldi ve bunun konusu açıldı ve boylr bir karar almaya gerek duyduk Bunları aşarsa zaten direkt ayrilcam
Soran+1 yılşu an bana çok iyi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılİyi davranıyorsa güzel ama mesafeni korumanı tavsiye ederim
+1 yılKaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama herrrr zaman kural 1: sınıftan sevgili yappppma, ayrılırsanız sonrası çok kötü olur hep yüz yüze bakmak zorunda kalırsınız.
Yarın gidince konuşmamız lazım diyeceksin, senin söylediklerine çok kırıldım, niye böyle yapıtorsun diye kendini anlatıp anlayış bekleyeceksin. ANLAYIŞLI OLMASI LAZIM, sana sadece bu konuda değil sürekli her konuda bok gibi davranıyorsa, küfrediyorsa, psikolojik şiddet uyguluyorsa, seninle konuşmak istemeyip sırf sen istiyosun ısrar ediyosun diye istemeye istemeye konuşuyorsa (ki bu zaten seni sevmediğinin bir işareti) sana anlayış göstermiyorsa, siz sürekli böyle şeylerden kavga ediyorsanız ve sen sürekli özür diliyor, kendini affettirmeye çalışıyor, alttan alıyorsan AYRIL HAYATININ GERİ KALANINI KURTAR, BUNA HARCADIĞIN ZAMANA, KENDİNİ ÜZMENE DEĞ MEZ.028 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben öyle diyeceğim sonra beni affediyor bana sarılıyor
Soran+1 yılİşte oyuzden onu çok seviyorum
Soran+1 yılOna okulda mi soyleyim
- +1 yıl
Yüzyüze konuşmanız daha mantıklı olur. Narsistik davranışları olabilir gibi geldi. Tanımadığım için daha fazla yorum yapmam doğru olmaz ama istersen sen biraz araştır ve kendini ona göre uzak tut. Sürekli seni kırıp özür diliyorsa bu sağlıklı değil. 1 buçuk yıldır ilişkim var toplamda birer kere özür diledik... Başka kavgamız olmadı... Burdan anlarsın belki... Biraz toksik bir ilişki gibi geldi bana seninkisi. Biliyorum böyle ilişkilere dışardan birisinin etkisi olmuyor ve kim ne derse desin bi taraf aşşşşırı derecede üzülmeye ve yıpranmaya devam ediyor ama sen o kadar duygusal ve zayıf olma. Gerçekleri gör. Olaya uzaktan bakmaya çalış. Güçlü ol.
Soran+1 yılYani o anlayana kadar ilgilenmicem ya da bakmıcam benim üzüldüğümü farkedince bana söyler nasılsın diye saçlarımı okşamaya başlar gerçekten çok seviyorum onu ayrılmakta istemiyorum aynı sınıftayiz ve son senem derslerime odaklanamam sınava odaklanamam her şey mahvolur biliyorum ben kendimi en ufak şeye takan biriyim çok darlayan biriyim arkadaşım bile bu davranisimdan bıktı yani
Soran+1 yılOkula gitmek istemem cidden
- +1 yıl
O anlayana kadar bir şey demezsen bu çocuk müneccim değil ki anlasın. Daha da üzülür daha da kafaya takarsın. Şu an birlikteyken derslerin çok güzel gidiyor mu? Belki ayrılınca bir ay çok düşeceksin ama sonra toparlayabilirsin de. Kimsenin saçını okşamasına muhtaç olma. Kendi ayakların üzerinde durmayı bil
Soran+1 yılAnliyor beni öyle diyince evet güzel gidiyor
Soran+1 yılOnun tarihi çok iyi bana tarih anlatır sınava hazırlar
Soran+1 yılSınavlara çok katkisi oldu narsist biri değilim dedi yengem çok narsist biri dedi ama ben değilim dedi ben ordan biliyorum dedi
Soran+1 yılYani aklımdan bile geçirmiyorum a
Soran+1 yılYani sınıfta beni anlayan yok tek başımayim
- +1 yıl
Lise boyunca tek başımaydın hadi ordan et
- +1 yıl
Tek başımaydımmm* s i k t i r et
Azcık üzülür sonra toparlarsın. Yalnız kalmaktan korkarak hayatını mahvetme
Soran+1 yılBen kendimi biliyorum gerçekten
Soran+1 yılGerçekten çok üzgünüm ne yapmam gerek bilmiyorum hiç uyuyamadım
Soran+1 yılTorendeyjen görmemiş bile beni off
Soran+1 yılSınıfa geldim benimle ilgilenmiyor
Soran+1 yılşu an bir şey demedi
Soran+1 yılşu an yanındayım test çözüyoruz ama kagidimi aldı cevaplari ona geçirecekmiş gülerek aldı bende neden aldın dedim sonra bir şey demedim
- +1 yıl
Ne istiyosun benden tam olarak algılayamıyorum. Ne yapacağını söylüyorum sen hala kendi bildiğini okuyorsun. Laftan anlamıyorsun. Ne yaparsan yap yani. O çocuk senin hayatını s i k e c e k ama yani ben dedim. Akıllanmaz ve anlaşılmazsın. Git burnunun dikine de burnun güzelce sürtsün.
Soran+1 yılŞu an ayrı oturuyorum telefondan fotoları silmeye kalktı ve ben telefonumu ver dedim verdi pismanmisin dedim sen böyle davrandıkça değilim dedi o anda zaten o kadar kötü oldum ki anlatamam sadece Şu an oturuyorum
Soran+1 yılBaşka bir yerde
Soran+1 yılZaten o öyle diyince direkt başka bir sıraya oturdum ve şu an ne olacak bilmi
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılşu an ayrı oturuyorum farklı bir yerdeyim konusmuyorum eğer özür dilerse affedeyimi
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
B o k gibi davranıyor sana sence sen bunu hak ediyor musun?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu yaşıma geldim, hala sınıftan veya işyerinden sevgili yapma olayını anlayamadım. Ne bilim, insan aynı sınıfa gittiği kişilere kardeş veya kanka gözüyle bakıyo ister istemez. Hergün yüzyüze bi aile gibi aslında. İşyeri ortamında ise çalışmaya gidiyoruz, yani aşna fişna için değil. Adı üstünde işyeri çöp çatan sitesi değil. Ayrılınca daha büyük sıkıntı olur iş ortamındada hergün yüzyüze bakıldığı için
04 Yorumla
Soran+1 yılSevince inan ortam bakmiyorsun
- +1 yıl
O kadar doğru konuşmuşsun ki. Benimle aynı fikirde olanları görünce mutlu oluyor insanım biraz 😅
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim. Ben de arkadaş ortamından veya iş ortamından birine asla yürümem, hatalı bir hareket yani
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılYa siz nasıl erkeklerle muhatap oluyorsunuz cidden trip atan erkek mi olur ya kız gibi.
Erkek dediğin o an patlar öfkelenir anlık yaşar ve birazda anlayışlı olur arkadaşın geldi telefonu kapattın diye trip atmak nedir allasen11 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapınca şiddet yanlısı oluyor robot lazım
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bırak o yazana kadar ya da arayana kadar bir şey yapma. Bekle ondan Bi adım gelecek mi eğerki yazmaz veya aramazsa bu sürede 2 günden fazla olursa s. çek..
08 Yorumla
Soran+1 yılOkula geç gelicem bilerek nerde kaldın demesi için
Soran+1 yılAnladım konusmucam aynı yerde oturcam ama muhattap olmucam
Soran+1 yılNeden diye sorarsa
Soran+1 yılya da sürekli benle ilgilenmeye çalışırsa ben ağladımfa mesela gözyaşlarımi elleriyle silerdi
Soran+1 yılYukarıdaki sinirimi bozdu
+1 yılYa şu aynı okulda yapma işini geçtim de aynı sınıftan sevgili yapmayın sonradan çok sıkıntı yaratıyor
Çocuğunda hiç peşinden falan gitmeyi düşünme senin suçun değil misafirle ilgilenmicek miydin? Çocuk anlayışsızın teki ve sana saygı gösteren biri değil belli canım istediği için ne demek ya sana tavsiyem çocuğa yazan sen olma ilk00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Off trip atan erkek kadar itici bişi yok karı gibi bildiğin yani istemiyosa istemiyorum de ayrıl gitsin ne bu sözler 😁...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana böyle davranmasını izin verme. Özür dileyip hatasını anlayana kadar tavrını koru geri adım atma.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılCıddıye alıp bıde tavsıye verıyolar ay komedıye bak ya sjsjsj
034 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne alaka
- +1 yıl
Sene sonunda ayrılınca tekrar soru sorarsın sımdı degıl
Soran+1 yılNeden ayrilicsgimi kim söyledi
- +1 yıl
Aynısını ben yazacaktım 😂😂
- +1 yıl
Ben soyluyorum ıste
- +1 yıl
@HAYATveİNSAN once yazan kazanır sjsns
- +1 yıl
😂😂 bu sitedeki insanlar herşeyi ciddiye alıyor 😂 bazen gizli olarak soru soruyorum saçma sapan sorular gerçekten ciddiye alıyorlar 🤦♂️😂
Soran+1 yılNe alakası var burada sorunumu paylaşıyorum isteyen görür cevap vermez cevap vermek zorunda değilsin
Soran+1 yılNeden böylesiniz anlamıyorum ya
- +1 yıl
Pardon dıgerlerı gıbı gereksız gazlamam gerekıyodu demek kı ama sen kendınıde yırtsan sene sonunu zor gorursunuz beraber degılsede sonrakı sene sen ona takıntılı kalırsın o yoluna gıder , herkesın az cok yasadıgı seyler var bellı yasın ustunde olanlara ayrıl bosan dıyen ınsanlar kufur konusunda sana trıp at yazıyolarda bı dur dusun neden dıye? Yasının vermıs oldugu tecrubesızlıkten sorunun var gıbı gelıyo sana ortada bı sorun yok sorun senın ılıskıyı yasama seklın
Soran+1 yılYani benim suçum mu var yani
- +1 yıl
Sence yok mu? Ozelestırı yap bı
Soran+1 yılNeden varmış onuda anlamadım küfür edince bir insan ne yapmalı
Soran+1 yılBen zaten ayrılmak istemiyorum
Soran+1 yılAklımdan geçmiyor sadece sinirliyim
- +1 yıl
Bak sorun sensın ıste o yaslarda bızımde oldu sevgılımız ama kufur duymadık duydugunuda hayatında tutmazsın? normal olanı bu daha sımdıden cıddıye alıanacak bı ılıskınız yokta hadı var dıyelım sen kendıne kufur eden ınsana nasıl trıp atacagını dusunuyosun neden nasıl edebılıyo dıye dusunmemıssın bıle. Sen kendıne saygı duymuyosun kı o da sana saygı duysun ergen ılıskılerı dıyıp gecıyoruz bız ama sızın ıcın oyle olmuyo ıste sen herseyı ask sanıyosun Şu an
Soran+1 yılSadece sinirliyim onu çok seviyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum bende ona ediyorum sinirlenimce
Soran+1 yılYani büyük bir ihtimalle uyuyamam ne yapacağımi bilmiyorum
- +1 yıl
Cıddıye alıp tavsıye verenlere kızdım halıme bak anlatsamda anlamayacaksın zaten sen bellı en azından denedım yarın ılgılensen o trıp atacak sen ozur dıleyeceksın ılgılenmezsende yıne o gelmeyecek sen ayagına gıdeceksın o yuzden cok kasma napcam dıye
Soran+1 yılAyağına gitmicem o anlayana kadar
- +1 yıl
Sendemi ciddiye aldın, senide mi zehirlediler 😂😂
Soran+1 yılNe yapmam gerekir ayağına gitmicem
Soran+1 yılGerçekten onu çok seviyorum ne yapmalıyım ya
- +1 yıl
Sen ıstesendr ıstemesende ayrılcaksınız bu tur bı ılıskıı devam etmez sen olgunlastıkca kendınde ıstemeyeceksın zaten naparsan yap yanı bıtene kadar eglen kafama takma ayrılırsan daha sorunlu ılcaksan ayrılma ama olayda yaratma sınavını kazanınca ayrılırsın
Soran+1 yılBenle onla ilerde olmak istiyorum takılmalık düşünmüyorum
Soran+1 yılO da ileride dedi
Soran+1 yılMesela anlıyor hemen saçlarımı okşamaya başlıyor elimle gözyaşlarımi siliyor böyle davraninca
- +1 yıl
Yavrum ben ne desem bos sen kendı dusuncen ne ıse ona gore devam et ozaman ne dıyım daha yapacagın en aptalca sey bu yuzden derslerını sınavlarını askıya almak olur ne yaparsan yap o konuyla bunu ayırt et etkılenme daha baska bısey dıyemıyorum
Soran+1 yılCidden sınavlarım çok dusucek eminim ve çok mental olarak çöküşe gireceğim biliyorum okula bile gitmek istemeyecegim inanın ne yapayım bilmiyorum ve bana o sınavlarda yardım ederdi tarihi çok iyidir bana anlatırdı
- +1 yıl
Sen bılırsın , hayat senın hayatın su donemı basarısız gecırırsen gerı donusu telafısı olmayacak ona gore dusun tasın. Sen takıntı yaptıkca kendı elınle mahkum edersın buna herkes gecıyo o yollardan enınde sonunda ıhmal ettıklerı seyler ıcın keskeler kalıyo daha hıc sevgılısı ıcın keske dıyenı gormedım okulunu aksatma derslerını calıs sevgılın sana gelecek vermez karıyer vey ıs zaten derslerıde senden ıyıyse ıstedgı unı ye gıder olan sana olur
Soran+1 yılBana çok yardımcı olurdu onu gerçekten çok seviyorum
Soran+1 yılTakıntı derken
Soran+1 yılÇok darlayan biriyim cidden arkadaşim bu huyundan nefret eder
Soran+1 yılAsla zaman geçmeyecek okulda eve gitmek isteyeceğim artık okul işkence olacak benim için ve arkadaşım onun tarafında olursa ozaman işte ben yandım çünkü hep kavgalarda onun tarafında oldu yanında olacagim diyor ama yine onun tarafında olacak yani onu gerçekten çok seviyorum
Snde o mesj attgnda görüldü at yine yazarsa yine görüldü at
03 Yorumla
Soran+1 yılAttım zaten canım öyle istiyor dedi görüldü attım sınıfta nasıl davranayim
Soran+1 yılÖyle yapacağım
+1 yılYüz verme tabiki bırak o gelsin aksi taktirde gram değerin olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte aynı sınıftayiz nasıl davranmalıyim
- +1 yıl
Normal gün gibi okula gitm öncelik Kendi Arkadaşlarınla takıl. Yanına Gelirse ya da konuşmak istersebona göre sohbet açılır zaten. gelmezse seni zaten umursamıyordur sende davranışina göre hakaret etmelisin.
Soran+1 yılYanında oturuyorum
Soran+1 yılYanında oturayim ama soğuk davranayim
- +1 yıl
EveT normal kitap defterinle takıl. Baktın oralı değil yakın bir bayan arkadaşınla sohbet ederek kafanı dağıt.
Soran+1 yılÖyle yapacağım sağolun
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen de engel at demek ki ilgilenmiyor seninle artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiçbir şekilde bi davranışta bulunma hatta hiç yazma arama da yüzüne de bakma 🤷🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimkıde bütün gun yazmadı bana diyor nıye sesı gelmiyor sınır oldum
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye yazmadı
Cevap sahibi+1 yılSormadım gururumdan 😂 bendenmı bekledi bilmiyorum bıde yazmıs aşkım hiç sesin çıkmıyor diye sinir oldum
Cevap sahibi+1 yılSen iyisin ya bizim ki uzak mesafe
Gizli Üye(18-24)+1 yıls. iktir et ya bu ergen olaylarini bir sey olmaz yarin konusursunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapacağım
Soran+1 yılGörüldü attım mesajıma
Cevap sahibi+1 yılYas kac?
bir sey olmaz yarin halledersiniz..
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılEvet some ergen problems.
Soran+1 yılBilmiyorum umarım olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılgururun varsa ayrıl ergen kardeşim. bu yaşta sevgili yapmakta ne bilim goca diye gudurdunuz mu 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka ta
Cevap sahibi+1 yılsana sq diyo ve kendine yediriyorsun bravo gerçekten 👏 yarın öbür gün dayakta yersiniz bu akılla
Soran+1 yılBende ons ediykrum
Cevap sahibi+1 yıltoksik ilişki 😂👍👏
Darlama kelimesini kurduysa ondan bi b. Olmaz
20 Yorumla
+1 yılBen aynalama taktigi yaparim hep. o da ise yaramio her zaman da neyse
00 YorumlaHiç takma peşine düşme erkeklerin peşine düşünce havalanmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl52 yaşındasın bide bunu bize mi soruyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yıl52 yaşında değilim
- +1 yıl
Kaçsın
- +1 yıl
16 yasinda ergen sorudan belli oluyor
- +1 yıl
Sarı, Sarı
Kimin yârı en güzeli benim sarım
Sarı, sarı, sarı çiçek
Herkes yalan sensin gerçek
💛❤️ - +1 yıl
💃🏼💃🏼💃🏼
- +1 yıl
Sivaslı mısın?
- +1 yıl
hayir neden
- +1 yıl
Tahmin ettim sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılAhahah mu ne kııı bebe
02 Yorumla- +1 yıl
Benim eski eşimde böyleydi saçma sapan kavga ederdi vurdum şapalağı bi tarafına sen misin ben mi boşadım en son😂 sende böyle ol vur şapalağı
Soran+1 yılDjajsjjsnsjskesksjwwj
+1 yılSaçmalaammoş ya yüz verme 52 yaşında mıısn
07 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
He yanlış mı o yaş kaç peki
Soran+1 yılBenle aynı yaşta
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Senin yaş kaç
- +1 yıl
He anladım pardon
- +1 yıl
Görmedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllahim nolur bana da boyle dertler ver bende boyle seyleri dert edineyim nolur rabbim
10 Yorumla
+1 yılNeyi görüyon lan sen de
00 Yorumla
+1 yılayril cqnisiiii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sende trip at o zaman
00 Yorumla
+1 yılPompalı tüfekle camına 2 el ateş edip kaçmalısın
01 Yorumla
+1 yılO yazana kadar yazma.
00 Yorumla
+1 yılboş ver biryerlerini kaldırma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzak durulması gereken bir tip
01 Yorumla
+1 yılEngelle be hic ugrasma
00 Yorumla
+1 yılYa işi olabilir bu kadar dert emeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılmesafeli ol
00 Yorumla Oynak ol
00 Yorumla
+1 yılneden saygısız bi oevladıyla çıkıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılDavranma
00 Yorumla
+1 yılArada olur oyle
00 YorumlaBelki mesguldur o an sebebini sormalısın
00 Yorumla
+1 yılAyril
00 Yorumla
+1 yılİdam idam idam
00 YorumlaSende aynı şekilde davran
01 YorumlaSende görme onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılSen görme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Sensin görüldü de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. hadi ordan et😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal davran
00 Yorumla 52 yaşında biri için normal
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevmiyor neden zorluyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAma aynı sınıftayiz ya onu çok seviyorum konuşunca çözülür ya
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılYks varken aşk mı düşünüyorsun yazık senin gibi insanlara ya insan azıcık kendine değer verir. Tek derdin bu mu yani buralara soracak kadar. Üstelik seni sevmeyen birini. Üzüldüm adına
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl çok basit
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUAklaş ayrıl
00 Yorumla
+1 yılSende görüldü at
09 Yorumla
Soran+1 yılAttım görüldü
Soran+1 yılYarın ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
Sorun etme yaa konuşursunuz o yazar sana