çanakkaledeyim yeni evliyim ve burada neredeyse hiç tanıdığım yok. neyse efenim karşı komşunun zilini çaldım çay may gel falan hop yan komşusunu da almış geldi ablamız. bir onda iki de diğer komşuda bebe var.
tam bir konu açacağım ya birinin çişi geli ya diğeri ağlar falan hep içime kaçtı o cümleler. sonra baktım onlar da cebelleşiyor konu açmaya dolmalar biberler gece uyumayan bebeler kocaların tv karşısında el ense pozisyonları falan derken gözüm daldı benim
AYSELİN BIYIKLARI VAR. valla bak tüy falan değil nah böle bizim kedi macidenin bıyıkları gibi burulacak kıvama gelmiş. arada kendime 'kızım toparlan bak anlayacak bıyıklarına baktığını falan' diyorum ama nafile kitlendim bir kere. dedim yok benlik değil bu sosyalleşme bir çözüm bulmalı en acilinden.
önce çay
2. bardak bittiği anda kahve
sonunda da sessizlik
bildiğin sustum onlar aralarında konuşuyor arada katılmıyorum falan
şükür gittiler
tezgahın üzerinde menemen bardağı gibi sıralı bulaşıklar
yerlere saçılmış araba koleksiyonumuz
şişmiş kafamı da alıp çöküverdim pc başına
sizi uyarıyorum canlar
yok anam yok
komşuluk kaynaşma misafirlik falan
yanlızlık sessizlik gibisi var mı ya?
tam bir konu açacağım ya birinin çişi geli ya diğeri ağlar falan hep içime kaçtı o cümleler. sonra baktım onlar da cebelleşiyor konu açmaya dolmalar biberler gece uyumayan bebeler kocaların tv karşısında el ense pozisyonları falan derken gözüm daldı benim
AYSELİN BIYIKLARI VAR. valla bak tüy falan değil nah böle bizim kedi macidenin bıyıkları gibi burulacak kıvama gelmiş. arada kendime 'kızım toparlan bak anlayacak bıyıklarına baktığını falan' diyorum ama nafile kitlendim bir kere. dedim yok benlik değil bu sosyalleşme bir çözüm bulmalı en acilinden.
önce çay
2. bardak bittiği anda kahve
sonunda da sessizlik
bildiğin sustum onlar aralarında konuşuyor arada katılmıyorum falan
şükür gittiler
tezgahın üzerinde menemen bardağı gibi sıralı bulaşıklar
yerlere saçılmış araba koleksiyonumuz
şişmiş kafamı da alıp çöküverdim pc başına
sizi uyarıyorum canlar
yok anam yok
komşuluk kaynaşma misafirlik falan
yanlızlık sessizlik gibisi var mı ya?