Gerek giyim kuşam olarak (ev hali) gerekse evinizin hali (temizlik, dağınıklık durumu vs) genel olarak nasıl bulur? Her türlü ani misafirliğe hazır mısınız? :D
Aniden gelen misafir sizi ve evinizin halini nasıl bulur?
Temizlik konusunda sorun çıkacağını sanmıyor, az bir şey dağınıklık olabilir ama giyim kuşam konusunda kendime güvenmiyorum asla :D Ne halde olurum kim bilir :D Haber vermeden geliyorsa onu da göze almıştır tabi ama yine de kapı çalar çalmaz kendime çeki düzen veririm.
Genelde ani gelen misafiri pek sevmem. Çünkü insan gelmeden önce haber etmelidir. İnsan evin içinde ne halde kim bilir. Zaten evin hemen her zaman düzenli ve temiz olur. İsteyen istediği zaman çıkıp gelebilir. Ama gelmeden önce ben geliyorum demelidir. Pijamalarla kapı açmak adetim değildir. #gadası
Ne olacak babacım, erkek gerekirse ütü de yapar, süpürge de, hatta vileda bile. Düzensiz adamı kimse sevmez, düzensizliğinizi bir yere kadar idare eder elalem, kimse devamlı bir şekilde, ananız- babanız gibi totonuzu toplamak zorunda değil, düzenli olun. Sürekli yardıma muhtaç bir loser olmayın, kendi kendinize yetebilin.
Temiz olur tabi ki ama dağınık olur heryer😄 her yer kitab kalem dolu 😄 kendi ev halimdem bahsetmiyorum bile bazen yorganla dolaşıyorum evde😂 misafir istemiyorum ben ya gelmeyin😂
herkes temiz yemezler herkesin vardır kendini salma modu evde kendinimi bazen koltuğa yatırıp ohh TV izleyip telefon karıştırıyorum iş yemek dökülüyor sonra pat biri geliyor şans ya gelecek günü bulmuş benim sürat eşedüenna Muhammed'in ve Abdülün ve resulü 😱 alifatiha aassggdhhss 😂
Ev dağınık olsa da kirli olmaz üst baş konusuna gelirsek yüzüm saçım iyi de kombin sıkıntısı yaşıyorum evde eşofman asla giyemem yazın şort kışın pijama ama bunlar alt üst asla birbirine uymaz