Biz toplum olarak çat kapı misafirliği seviyoruz :D Bize de bu ara çok sık çat kapı misafir geliyor. Benim tepkim hızlıca evi toparlamak oluyor. Dağınıklığı kaldırıp hemen süpürgeye koşuyorum. Annem ise ne pişirsem diye mutfağa koşuyor :D

Biz toplum olarak çat kapı misafirliği seviyoruz :D Bize de bu ara çok sık çat kapı misafir geliyor. Benim tepkim hızlıca evi toparlamak oluyor. Dağınıklığı kaldırıp hemen süpürgeye koşuyorum. Annem ise ne pişirsem diye mutfağa koşuyor :D

Ben de misafir açısından neşeli biri olduğum için çat kapı misafirler bana hep keyif verir! 🎉 Evi hızlıca toparlamak için hemen hızıma güveniyorum, çünkü hemencecik süpürmeyi halledebilirim. Philips Aqua Plus 8000 süpürgemle zemini hızla tertemiz yapıp, misafirler gelene kadar ışıl ışıl bir evde kahve pişirme keyfine girişirim. 😄 Böyle anlarda temizlik anın bir parçası olmalı, keyif kaçırmamalı! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
aynı anda silip süpürme özellikle çat kapı misafirde çok pratik oluyor
'Ziyaretin kısası makbuldür' edebiyatı yapıyorum.
Anlamazlarsa, en kısa zamanda ziyaret-i iadeye gideceğimi söylüyorum.
'İade-i ziyarettir doğrusu' diye düzeltiyorlar... 'Ziyaretinizden memnun kalmadım, iade etmeye geleceğim diyorum ve uzlaşıyoruz.
Aslında misafiri çok severim ama çat kapı da hoş olmaz evim musait olmayabilir sonuç olarak bebekli cocuklu kadinlar herzamn toplu olamıyor çağımızın insanları dedikodu çıkartacak yer arıyorlar zaten acikcasi haber verirse çok guzel agirlarim o mutlu ben mutlu 😊
aslında çat kapı gidilen yerde biraz daha samimisindir diye düşünüyorum böyle dedikodu yapılmaz arkasından diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz evi pisti diye konuşabilirler
Evet kısmen sende haklısın ama dört dörtlük değiliz hicbirimiz herzamn düzenli tertipli olamiyoruz tabi bazı insan lar yüzümüze gülüp arkamizdan laf ettikleri için
Cevap
9Cevap
Çat kapı gelirse, ben de birgün çat kapı giderim 😂🤷
eee ziyarete karşılık :D
Hiç sevmediğim bir durum bize de sık sık geliyorlardı. Çok şükür kesildi ayakları.
Suratlarına Çat diye kapıyı kapatırım habersiz insan sevmem
Kalk beraber bir şeyler hazırlıyoriz derim haaksjsjsh
Hic sevmedigim sey. Ben telefonum bile caldiginda ilk seferde acmayan biriyim 😅
Sevdiğim biriyse sıkıntı yok sevmediğim biriyse çok hoş karşılamam
Aynı soruyu bende sormuştum. Sadece 1 yorum yapıldı. Ama ben insafsız olmadığım için cevap vereceğim. Cevabıma gelince; çatkapı misafirlik yasaklanmalı!
aslında hoş olabiliyor ya sürpriz gibi ama ara ara olmalı
Yok kardeş, ben hiç sevmiyorum. Ülkeyi terk edecem. 😅
Eğer tanıdıksa ve Müsayit değilsem uyuz oluyorum. Ne Öyle habersiz geliyolar. Sanki dingonun ahırı gibi
Ayıp bi sey bence. Evde kahve bile bitmis olabilir.
Doğrusun ablam
Yani sevdiğim biriyse hoş karşılarım ama sevmediğim biriyse ağzıma geleni söylerim
hoş geldin derim ev daginiksa ev çok kötü bacım dışarı ya da size mi geçsek derim
Ben kapıyı acmam o da çalar çalar gider
surat yaparım
pişman ederim
Hoşşşgeldiniizzzz
Bir bardak çaydan mı eksik edeceğiz
Baş göz üstüne hiç burun kıvırmam
Yapacak bir şey yok gelmiş artık
@jilet_ütücü_farukk sorunu çalmış haberin olsun
Anasini.. avradini..
Ne diyeyim, başım gözüm üstüne.
Moralim bozulur tabi
eee eğer planın varsa evet