Evimin hali iyi de bendeki hal pek hal değil gibi. Saçım başım biraz dağınık olabilir ama neticesinde ev hali işte onlar da bir zahmet anlayışla karşılasın sanki kendileri takım elbiseyle, tuvalet elbiseyle geziyor.
duruma göre degisiyor.. evde rahat olmayi severim pijamayla otururum.. evime misafir gelse 2 3 dkda toparlarim yatagin üstüne bir örtü 2 3 bulasik vars ao kaldirirlir ortadan... ama tabiki misafir gelcegini bildim zaman dip köse temizlik yapinca cok güzel oluyor
iyi bulur zaten çat kapı gelen bir kadın var. hafta içi hafta sonu saat önemsemeden geliyor. Şimdi ben bu kadını uyarsam benim adım çirkefe çıkacak. İnsanalr neden böyle?
Olsun canım.. Herşeyin bir zamanı ve adabı olmalı. İnsanı karşısındakini düşüncelerini de anlamalı. Kendisine aynı şekilde muamele edilse mutlu mu olur? Ama işte millet olarak empati yeteneğimiz zayıf olunca böyle oluyor.
Dağınıklığı sevmeyen biri olarak sabah erkenden kalkıp heryeri toplarım temizlerim. Evim misafire uygun. Eşofmanla karşılarım 😃 iyimi kötümü bilemedim kraliyet ailesi gelmiyor sonuçta.
Valla çat kapı gelmeseler daha güzel olur evde saçım açık, rahat kıyafetler giyip uzanıyorum. O haldeyken gelemezler. Onun dışında ev temiz oluyor bir sıkıntı yok.
Valla bizim ev açıkçası pek hazırlıklı olmuyo genelde çat kapı misafire. Bu arada sana mesaj yazmak istedim ama yalnızca takip ettiğin kişilerden mesaj kabul ediyormuşsun, atamadım. 😊🤔🙈
Derli topludur, insanlık hali her zaman derli toplu olamıyorsun o zamanda da gergin olmaya gerek yok ev sahibinin rahat olması misafirin de rahat olması demek.
En İyi Cevaplar