Spor yapıyordum salonda niyeyse en kötü anda geldiler birde çocuklu misafir geldi s... böyle işe nefret ediyorum utanmazlık ya karşındaki kişi belki bir gününü kendine ayırdı düşüncesizlik birde insan arar yani herkesin elinde telefon.
Güncellemeler
+1 yıl
Hemencecik bu kadar yorumun geleceğini beklemezdim
Öyle rezil olduk birde kapıyı açık unutmuştum içeri girmişlerdi zile basmadan karısı ile kızı beni öyle görünce neye uğradığını şaşırdı kadınin kızı sonradan yanaşmaya çalıştı da ben yüz vermedim
Baya rezil oldum ben o zaman 19 yaşındaydım yaptığım kadın 37 yaşında idi geçen sene bayramdi yine girmeselet bir bahane bulurdum mahalleden teyze tuz almaya gelmiş diye
Yok ya bende sevgili vardı 3 yıl beraberdik kız mahremimi gördü küçük dedi 12 cm olmaz bana dedi bende ondan sonra bir türlü aşka inanmadım hep cinselliğe girdim kızla bir gün konuşsam ikinci gün diyorum yataga atayim
Böyle yaparsan çevrende kız olmaz kız olarak diyorum o kızın ayıbıymış canım kız ne diyeyim ama sende öyle yaparsan herseyi oraya baglarsan mutlu olamazsın ben mesela beni ben olduğum için seven birini severim bence çoğu kız benim gibi düşünüyordur
Belki karşındaki kızlar senden hep adım atmanı istedi sen adım atan taraf olmayı dene mesela bir erkek bana baktığında sevdiğini anlıyorum ama ben ona adım atmiyorum o bana adım atmıyor geçip gidiyorum yanindan
Ben o tarz kişilerle arkadaş olmuyorum ve seni anlamiyorum tek derdi cinsellik olan bir kız ile neden evlenmek istersin ki bence seveni bul seviseni degil
Benimki küçük 12 evlensem karım aldatır o yüzden istemiyorum fazla kalın da değil erken boşalma da var dul kadın boşaldıktan sonra yalalip kaldırıyordu karım bu hareketi yapmax
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet söyleyin onlara
Bayramda aranıp gidilmez ki ya bayram sonuçta
...
Olsun ben bayrami kutlamiyorum belki
Birde tek bayram zamanida yapmiyorlar oldu olasi böyleler
Sana gelmemişlerdir onlarda büyük kimse varsa ona falan gelmişlerdir...
Hee o zaman tamam o onların ayıbı yani
Ztn bana gelemezler ilerde sadece yakın olduklarimi kabul ederim ayn insan arar onların ayibi
O zaman başka tabi zaten ya
Davetsiz misafirlee kapatılsın
Evett
Ayar oluyorum böylelerine
Yerinde olsam açmazdım
Benim için gelmediler annemin misafirleri ben zaten ayrı evde yaşadığımda misafir kabul etmem arkadaşlarımı yakın akrabalarimi kabul ederim
Oo Özgür hayat en iyisi
Aynen
Anne evi bile batar sana bi süre sonra
Şu yaşımda batıyor
Yaşımı söylersem site banlar dhdgsgs
Ne varmış yaşında
O kadar diyorsun yani ben 25 de özgür oldum ama bi 10 yıl önce olmalıydım diyorum senide pek merak ettim
15 yaşında nasıl özgür olacaktın ki
Şuanki yaşımı uygulamayi kullanmak için attım
Yani olmak isterdim tabiki zor onu diyorum
Ayn kim istemezki
Nerde yaşıyosun
Adana sen?
Hatay😀
Sen yine iyisin ben eve karı atmıştım misafir geldi
Öyle rezil olduk birde kapıyı açık unutmuştum içeri girmişlerdi zile basmadan karısı ile kızı beni öyle görünce neye uğradığını şaşırdı kadınin kızı sonradan yanaşmaya çalıştı da ben yüz vermedim
Hshshsh onlarda hatalıymış insan aile bireylerinin odasına bile izinsiz girmez patavatsızlik dhdhdgd
Baya rezil oldum ben o zaman 19 yaşındaydım yaptığım kadın 37 yaşında idi geçen sene bayramdi yine girmeselet bir bahane bulurdum mahalleden teyze tuz almaya gelmiş diye
boş ver olan olmuş unut gitsin djdjdhdh
Yok ya unuttum zaten ama o sebepten dolayı elimdekinden de oldum artık kadın da beni engelledi o da biraz sorun yaşadı diuey
Ztn 37 yaşındaki kadınıda kaybet aga kendi yaşıtın bul
Senin için diyom yanlış anlama çok yaş farkı vardı ztn anlasamazsiniz
Bul demesi kolay kız ortamım yok varsa senin etrafında dul bayan 20 yaş İstanbul esenlerde oturuyorum tavsiye et bana
Dhsgshg ben nerden bulim haklısın bu zamanlarda sevgili kolay bulunmuyor maalesef
Senin sevdiklerin seni sevmiyor seni sevenleri sen sevmiyorsun dimi bende hep öyle oluyor
Yok ya bende sevgili vardı 3 yıl beraberdik kız mahremimi gördü küçük dedi 12 cm olmaz bana dedi bende ondan sonra bir türlü aşka inanmadım hep cinselliğe girdim kızla bir gün konuşsam ikinci gün diyorum yataga atayim
Böyle yaparsan çevrende kız olmaz kız olarak diyorum o kızın ayıbıymış canım kız ne diyeyim ama sende öyle yaparsan herseyi oraya baglarsan mutlu olamazsın ben mesela beni ben olduğum için seven birini severim bence çoğu kız benim gibi düşünüyordur
Ayy pardon klavye salağı canım diye çevirmiş xhdhdhdv canım kız diyecektim
Aşk acısı çok çektim başkasını sevemiyorum kimseyi sevemiyorum aşka kapandım
A... klavye canım diye çeviriyor
Sorun değil
Merak etme aşık olamıyorum
İşte aşk acısı çekmemen için doğru kişiyi bulmalisin yatmak için değil sevgi için sevgili bulmalisin
Bende karşımdaki cinsellik düşünsum benim düşünce yapım bu halde
Aşk bizden geçti 20 yaşındayım vazgeçtim
Dhshshs istersen ol ama başkasına umuyorum ki bulacaksın
Daha 20 yasindasin hayatın başındasın
Sen kaç yaşındasın
Aşk cinsellikten daha güzeldir ve cinsellik sadece aşk ile evlendikten sonra güzel olur
Ben küçüğüm burada soyleyemem yaşımı ama çok küçük te değilim çok büyükten
Eskiden öyleydi ama bende kaybedince kendimi de kaybettim
Cok buyukte degilim
şu an mesela yanımda güzel kız mı ya da dul bir bayan olsa dul bayani seçerim
Yine öyle olabilir
Benden büyük müsun
Niye özellikle boşanmış dul istiyorsunki?
Hyr
Konuşma tarzı iyi
Ne yapacağını biliyor
Genç olsa olur da genç kız yok ki
Universiteye gidiyor musun
Yok güvenlik görevlisiyim
Güvenlik görevlisi olduğun için fazla gezemiyorsun ve birini bulamıyorsun
Evet öyle dul bayani da öyle buldum geldi beğendi beni numarami istedi öyle verdim
Senin etrafında hiç yok mu bu işlere giren kiz
Belki karşındaki kızlar senden hep adım atmanı istedi sen adım atan taraf olmayı dene mesela bir erkek bana baktığında sevdiğini anlıyorum ama ben ona adım atmiyorum o bana adım atmıyor geçip gidiyorum yanindan
Yok benim etrafım benim gibi dudjsjs
Bende o Cesaret de yok ama şöyle ben aşk için değil cinsellik için teklif edecem o yüzden zor
O zaman kabul eden pek olmaz zaten her kız kendine yuva olacak erkek bulmak ister tek gecelik ilişki isteyen çok az
Bende o az olanı istiyorum iste
Sonra seversem evlenirim
Senin etrafında var mı böyle kızlar
Yok dedim ya
Niye yok ya
Bulabileceğim bir uygulama var mı
Evet play storede görmüştüm o tür uygulamalar hello talk uygulamasindada bunun için giren var ama o bir dil öğrenme uygulamasi
Yok ya onlar heo paralı
Ben o tarz kişilerle arkadaş olmuyorum ve seni anlamiyorum tek derdi cinsellik olan bir kız ile neden evlenmek istersin ki bence seveni bul seviseni degil
Paralı değil hello talk
Benimki küçük 12 evlensem karım aldatır o yüzden istemiyorum fazla kalın da değil erken boşalma da var dul kadın boşaldıktan sonra yalalip kaldırıyordu karım bu hareketi yapmax
Seni seven seni olduğu gibi kabul eder🤦♀️ bu arada misafirler gidiyor ben spora devam
Hırslıyım bu sefer
Ne sporu
Öyle mat üstünde hareketler yapiyorum
Hm güzelmiş bende spor yapıyordum bıraktım bu aralar
Vücudun güzel mi ki
İyi geliyor bence devam et sana da iyi gelir
Değil
Öldun mu
Neyse ben gidiyorum byebye
İşim çıktı ya neyse gelince Instagramda konuşalım mu
olabilir
Oldum olası misafirden nefret ederim😂
Bende dhshdhdg
Ablacım açmasana kapıyı. Eşek misin
Geçerken uğramışlar galiba
Kapıyı caldılarsa acmaşsaydın
Bana gelmediler annemin misafirleri ama ben rahatsız oluyorum aramadan geliyorlar hep
Hee 😅😂 kız bayram diye gelmişler boş ver bir seferlik
Ztn yapacak birsey olmuyor bayram diye değil normaldede boyleler
katılıyorum sonuna kadar haklısın
Kin nefrete karşıyım
Kin veya nefretim yok çok şükür sadece o an kendi kendime sinirleniyorum ama geçiyor kimseye kin duymuyorum
Ağlama ya
Manyak mısın niye ağlim bana gelmediler zaten annemin misafirleri ama rahatsız oldum
Anana gelmişler sana ne
Yahu noluyor sana niye kudurdun sendemi davetsiz istenmeyen misafirsin
Akıllı ol
Ya noluyor sana niye sataşmak için yer arıyorsun
Saçmalama ya
Shshsgshs ben mi saçmalıyorum
Evet
😶😑
Abicim napicaz seni
Asıl seni napacaz garipsin
Kimsen oğlim sen
Adanaliyim Allahın adamıyım oğlim