Misafiri severim, başımın tacıdır gerçekten. Ama çat kapı gelen misafire aynı gözle bakamıyorum ya :( Ev dağınık olabiliyor yemek olmayabiliyor kendimi kötü hissediyorum.
Hiç de baş tacı değil valla. İşim var diyorum, yorgunum diyorum, iyi yemek yaptığım için geldiklerini de biliyorum, derdi olanların içini dökeceğini ve yardım isteyeceğini de biliyorum fakat bir türlü anlamıyorlar. Yüzsüzsünüz diyorum ondan da anlamıyorlar. Ye, iç, sıç sonra da git. Sevmiyorum hiç.
Hiç sorun olmaz, madem çat kapı geldi evin her işine onları koştururum. Çat kapı gelebilecek kadar samimi olduğumuzu düşünüyorsa, o samimiyeti onların aleyhine ve kendi lehime kullanırım. Bir bardak çay içebilirlerse şükür kurbanı keserler :)
Olasılıklara göre değişir, kim geliyor neden geliyor, hangi gün geliyor, ben ne durumdayım, o günden beklentim ya da planım nedir yani bu soruya net cevap vermek zor, soruyu daralt istersen
Bende aksine çat kapı gelen misafir severim. Çünkü haberli gelen sunum bekler ikram bekler yemek bekler. Çat kapı gelen samimidir düşüncelidir aksine benim için.
çat kapı gelenler o hak ve sevgiyi almış kişilerdir. öyle olunca da keyifli olur. es kaza o hak verilmeyen kişi/ler gelirse 2. kez gelmeye cesaret edemezler
Çat kapıyı sevmiyorum bende. Arasın 1 2 saat önce ona göre ayar çekelim kendimize
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cat kapi misafiri sevmem. Onceden haber verilmeli. Ortaligin daginik olmasi bir tarafa belki iyi degilim, hastayim, misafire hizmet edecek gucumde olmayabilir o sıra. Aranip musait misin denilmeli.
Yaa yürüsün gitsin ya ne baş tacı vallahi hep geliyo başıma çok doluyum şu an abi insan haber verir haber bi bak bakalım müsaitmiyiz bi bak bak bi söyle töbe yaaa