Çok yeni evliyim 2 ay oldu kayınvalidem benden uzakta yaşıyor çok yakınınızın düğünü var herkes bende toplanacak bunu kabul etmek durumunda kaldık fakat hiç bilmediğim kişileri düğüne gidilecek diye eve doldurucakmış herkes bizde yatacakmış bunu da eltimden öğreniyorum bana sormadan neden böyle bir şey yaptınız diyemiyorum bir de kayınvalidem şey diyomus gelin yatağını bana verir ben yatarim eşim ailesiyle benim aramda dengeyi kuramayan bir tip ailem hep iyi niyetli kafasında sizce nasıl tepki vereyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle eltinin gazına gelme derim eltiler ateş harlamaya bayılır. Eşinle konuş annesi ile listeyi konuşsun sen de orada ol gereksiz insan istemiyorum de. Bir de yatak konusunda da düşüncelerinizi belirtin kimse kimseye yatağını vermemeli alışır sonra her geldiğinde odanızı ister. Ama kesinlikle gaza gelerek hareket etme sakin ol
31 Yorumla
Soran+1 yılValla tecrubesizlikten gaza geldik eşimle çok fena tartıştık ama bugün düzelttim bir daha gaza gelmem
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam kabul etmezdim. Bana sormadan yaparsa, evime gelicekse koltukta uyusun, benim odam bana özeldir. Orası senin evin, belliki eş ana kuzusu. Eşini boş ver ara kaynananı , güzelce söyle deki, duydum ki bizim evde misafir ağırlıyorsunuz, Ahmet (eşinin ismi) diyor ki, biz , kendi odamızda uyursak, diğer misafirler koltuğa salona sığarmı diye soruyor. Sonra da deki biz yani sen ve eşin kendi odamızda uyuycağız diğerleri nerde yatıcak. Çünki ben tiksinirm odamı kimseyle paylaşamam kusura bakmasınlar ,
O lafa girmeden sen odanda yatırmayacağını ona anlat.
Ne yaparasan yap uyutma odanda kimseyi büyü falan yaparlar sokma kimseyi odaya tamammı?😂 Üste çık. Sesini çıkart tepkini koy şimdiden tepene çıkmasın ilerde.
Yeni gelinsin biraz saygı.416 Yorumla
Soran+1 yılEşimin adını nasıl bildin 😄😄😄😄
Soran+1 yılÇok fena kavga edeceğim o kadınla beni kaşıyıp duruyo
Cevap sahibi+1 yılAhmetden beklediğim performans diyelim😂
Soran+1 yılHahaha tanışıyor muyuz yoksa
Soran+1 yılBence ben seni kesin taniyorum 😄😄😄😑
Cevap sahibi+1 yılaşkım ben evliyim😙. Tavsiye veriyorum , tecrübe konuşuyor 😂 Kavga etme kocanın gözünden düşersin, çünki hala annem annem diyor farkındaysan , o yüzden güzelce tepkini koy. Eltinle bir mi kaliyor annesi? Eltindd neden kalmiyor bu misafir?
Soran+1 yılTatlım eltimde farklı şehirde hepsi bende toplandı gelmeyen kayınvalidem. O da diğer misafirleri alıp eve dolusturucak eltim demese misafirden haberimiz yok bu ne rahatlık ben yüz göz olmak istemiyorum eşim konusucak yok eğer eşim beceremezse ben konuşurum fakat bende de öfke kontrolü yok kadın lafını bilmeyen biri çok fena tartisirim
Cevap sahibi+1 yılKayinvaliden o gece size gelmiycekse , sorun yok. Misafirleri salonda uyutursun.🤣
Soran+1 yılGelcek Allah'ın cezası
Cevap sahibi+1 yılHa , bu senin yanindamı uyumak istiyor? Senin yatağında? İkinizin ortasında canım karı😂
Cevap sahibi+1 yılcanım yazıyorum canım gidiyor
Cevap sahibi+1 yılCanim yazmak istemedim.
S a l a k yazıyorum canim gidiyor
Soran+1 yılHahahaha inan anladimm icimden kocamanca SLK dedim ztn yok bacim odamda yatcakmis
Cevap sahibi+1 yılAbla yattırma odanda , oda salonda uyusun , kocana anlat ki belki sevişmek istiycem o zaman napıcağzzz😂😂😂
Soran+1 yılHahah her türlü sevisirim
- +1 yıl
iki manyak birbirini bulmuş belli :)
Bu nasıl terbiyesizliktir yahu ev sizin ve eşinizin. İkinize de bu konuda sorulması gerekiyor bu yüzden, sadece bir kişinin onayı olmaz. Ayrıca hele de tesettürlü birisiyseniz bu konu sizi çokça rahatsız edebilir. Sesinizi çıkarın, olayı bir de eltinizden sonra öğrenmeniz ayrı şok edici. Kimsenin sizin evinize zorla misafir sokmaya hakkı yok, siz kabul edicek olsanız bile önceden sormak zorunda.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok ayıp yaptığı
Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Direk tepkini koy. Şu anda tepkini koyamazsan bir daha hayatının sonuna kadar hayatınızın içinde olacak o kadın. Sakın kendini ezdirme. Çık karşısına aynen söyle, siz benim evime benden habersiz ve izinsiz nasıl misafir davet edebilirsiniz? Orası benim evim. Kusura bakmayın kimseyi kabul etmiyorum. Bugün söyledin söyledin, yoksa hayatının sonuna kadar bunu çekersin. Herkes yerini bilmeli
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
20Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAğırlayamaz
00 Yorumla
+1 yılKimseye yatağınızı vermeyin. Gereksiz kişileri de evinize almayın. Takılarınız varsa iyice saklayın eve giren çıkan belli değil resmen. Arayıp kayınvalidene söylersin, anne belirli kişiden fazlasını ev almaz de açık açık. Zaten bir evde 15 kişi yatacak hâliniz yok ya. Maksimum sizinle birlikte 7-8 kişi olur. Fazlası ayıp yani
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sınırlarını kendin belirlemezsen seni kimse dikkate almayacak ve sen yokmuşsun gibi davranmaya devam edecek. Saygısızlık bu ve seni adam yerine koymamak. Sınırlarını çiz ve uygun bir dille çizgini çek.
13 Yorumla
Soran+1 yılBugün kayinvalide arayacak rahatsızlığımı dile getireceğim zaten fakat yüzsüzler bu konuda
- +1 yıl
Kocanla konuş. Yetişkin gibi davransın çocuk gibi annesinin eteğinin altında durmasın
Soran+1 yılKonuşmuş o da beni arayacak nediyecekse yüzsüz
- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılvalla bu olay erkekte bitiyor beceriksiz erkek kafası bu olayı yönetemiyor
ne karıya sahip ne anaya sahip mal gibi
net bir duruş sergilese deseki anne benim evime karışma önce bize sor bana sor desin falan filan ama yok yok kafa yok
ya net olacan ya da popo olacan demiş
10 Yorumla
+1 yılBenden ve eşimden başkasında evimin anahtarı olmazdı. Kayınvalidenin evi yok mu? Gitsin de orada ağırlasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz düğün var onn için toplaniyoruz
Asla izn vermem sert bir şekilde soylerm herkes misafirini kendi evinde agirlasn yol geçen hanı değil benim evim derim
14 Yorumla
Soran+1 yılYüzsüzler eltim gündür kalıyor hicbirsey elini sürmüyor zoraki yardım ediyor
Soran+1 yılTepkimi koyacağım yani ayaklarına hizmet ediyorum kaç gündür bir daha misafir gelebilmesi için yüzü olsun
- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ayıp yaptığı kesinlikle tepki göstermeli ve kabul etmemelisiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılEşim benden yana değil geliyorlar ne yazıkki
- +1 yıl
Allah kolaylık versin
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Benim annem yok
Kaynana da çekemezdim herhalde
Kibarca sktretmenin yolunu arardım
Yani lan benim annem yok sen kimsin?30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla ben olsam kabul etmem önce izin alması gerek ayrıca eşimle yattığım bi yatağı niye anneme vereyim nefret ediyom şöyle kaynanalardan
11 Yorumla
Soran+1 yılBende
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi dakka Şu an ses cikartamaSan hic bi zaman cikartamazsin ve tepene cikarlar. noluyo bi kere orasi senin evin. kabul etmem de bitir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılçok çirkin bir hareket, sert tepki vermelisin ev senin sonuçta
20 Yorumlakesinlikle evine senden habersiz ya da izinsiz davet etmesi cok aptalca bi davranis ben olsaydim hayatta böyle bisey yapmasina izin vermezdim hatta hesap bile sorardim
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim laftan anlamıyor ki ailemde ailem oyleseyse evlenmeseydin dedim
+1 yılEn sinir olduğum şey, ne münasebet. Haberim olsa seve seve de
10 YorumlaSınırlarını şimdiden çiz. Yoksa ilerde büyük sıkıntı
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede yoksa bunun sonu yok
o tarz adamla evlilik uzun sürmez sinir hastası olursun 2 yıla kalmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma benden yana değil ztn
+1 yılBu nedir Allah aşkına ya bir kere taviz verirsen hep yüz bulup aynısını yaparlar tavrını net koy
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün telefonda görüştük açıklaması yaptığından beter sen hiç misafir ağırlamadin kızım nerden bilcen diyor saçma sapan işler iste
- +1 yıl
Hey Allahım ya Allah kolaylık versin ama böyle sessiz kalmamalisin tepkini koy
Soran+1 yılAciklamasi kabahatinden beter zaten takmamaya calisicagim
+1 yılevin tapusunu da ver kurtul gitsin faturalar hep ona gitsin 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılKonu oraya gelince aslaa deniliyor 😄😄😄
- +1 yıl
o zaman üç günden fazla kalmak misafirlikten çıkar giderlerimize ortak olun yoksa sizi de 😂
- +1 yıl
aslında şanslısın, eşinin yerinde olsam, her akşam seni dışarı çıkarırdım, sabahlara kadar eve gitmezdim
Soran+1 yılBencede kıymetimi bilmiyor halen daha anlayissizsin diyor ne kdr düşüncesiz
- +1 yıl
yani fırsattan istifade etmeli, dedim ya eşinin yerinde olsam, seninle daha fazla vakit geçiririm
Soran+1 yılHalen daha anlayissizsin diyor çıldırtci
- +1 yıl
o zaman gel yer değiştirelim de, sen ev hanımı ol, ben senin yerine işe giderim de☺️
- +1 yıl
evlilikte bu durumlarla karşılaşacağımı tahmin ediyorum, insanın başına her şey gelir, bu durumda ne yapabilirim die düşünüyorum tek çare eşimi dinlemeyi buluyorum onun mutluluğu için herşeyi yapmaya çalışırım
+1 yılSenin odan senin özelin yatırma galiba eşin evliliği algilayamiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılşu an kafasına girmiyor
- +1 yıl
De yani beni en sonunda ailemin yanına gidecem de
Soran+1 yılAilem öyle biri degil biliyo yoksa hayatta evlnmezdim
- +1 yıl
Vallaha yuz verme kimseye kendini ezdirme detaylı dinlemek isterim sizi
Soran+1 yılİstk attm
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
+1 yılböyle bir elti boşanma sebebim olur. Ya da ağzna mıçtğmda eşim de destek olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılEltimden ziyade evimde bana sorulmadan bu kadar misafiri agirlayip agirlamamam konusunda bana sorulmuyor haksızlık
Kapıyı açma şunlara gitsinler otele akılları gelsin başlarına
10 Yorumla
+1 yılEvet ama sadece bir kişi yapabilir bunu shjsksk
00 Yorumla
+1 yıl2 ayda bunlar başına geldiyse of diyirum 1 sene ye kalmaz bir boşanma ma vakası daha
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede umarım eşimle daha sağlıklı bir iliski kurarız zamanla
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılhayır benden izinsiz misafir ağırlayamaz çok yanlış bir şey o kim oluyor evin sahibimi ayıp
010 Yorumla
Soran+1 yılOğlumun evi istediğimi yaparım diye düşünüyo belkide laf geçirmeye çalışıyordur bı de utanmadan hizmet bekliyorlar hoş eltim bende kaldı kalali bir bardagi kaldırmaktan aciz çirkefin teki olcam az kaldı
- +1 yıl
deki oglunun eviyse benimde evim birtek o yasamiyor hayirdir kayinvalide arayimi bozacan sen agirla ya da baskasi agirlasin birsey calinir birsey olur sorumlusu sensin o zaman de
Soran+1 yılAğırlayacağı kişiler eşimin halası felan sevdigimde insanlar hiç sorun değil ama eltim o kadar misafiri kim ağırlayacak kim hizmet edecek ve ben çalışıyorum yani bana mı sordun düğün varsa düğün günü gelinseymiş
- +1 yıl
eltin cok bilmis ha kendisi agirlasin kocana deki biyere gidelim sana suprizim var de balayina çık ogluda annesine der bizim isimiz var diye
Soran+1 yılSıkıntı kocamdan yana zaten annesiyle konusucak fakat ne kadar işe yarar bilmiyorum eşime öyle dediğin gibi desem ayıp olur diye gelmez ben evde kalmiyicam dedim eltimin yanında. Öyle şey olur mu dedi gayette olur bu ne ya dedim
- +1 yıl
iyi demişsin ona ne isiniz var
- +1 yıl
dimdik ayakta dur yuz verme o giciklara kendileri baksınlar senin evin bakim yeri degil herkezi agirlayamazsin egerki kabul etmiyorsa deki sizde burdan kisileri agirlayin
Soran+1 yılKeşke annemin yanına gitme imkanim olsa eşime dedim ki beni anneme bırak
Soran+1 yılFakat annemlede anlasamiyoruz iki ucu boklu şey
- +1 yıl
zaten herkes bildiğini okuyor aman manyak hepsi
+1 yılEv kimin canım
011 Yorumla
Soran+1 yılBenim
- +1 yıl
Senin ve başkası bu kadar rahat kullanıyor
- +1 yıl
Ben şok ben olsam mahfederdim o kaynanayi kendi evinize davet edin derdim benim evim burasi
- +1 yıl
Kocanizla ortak mi aldınız sizin miydi hep
Soran+1 yılKira ya benim derken biz oturuyoruz yani demek istedim
- +1 yıl
Olsun yine hakkı yok sert dille uyar
Soran+1 yılKonuştum cahil cahil bu misafir böyle agirlanir dedi esim benden yana olsa diyemez zaten eşimde bana düşüncesizsin ve olgun değilsin dedi kavga ettik
- +1 yıl
Esin seni ikinci plana atıyor uyuz oldum eşine
- +1 yıl
Dertleşmek istersen bana yaz
Soran+1 yılOlur bebiş atiyom istk
- +1 yıl
Tamamdir
+1 yılevi kilitle eşinin de anahtarını al çık tatile git
01 Yorumla
Soran+1 yılO eve girer ne yazıkki
Eşinle konuş mutlaka
025 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum annesiyle konuscakmis
Soran+1 yılEtmesemde gelecekler istemiyorum 😑
Soran+1 yılEşim müsade etmiyo
Soran+1 yılBencede çok yüz vermem diyorum ama adamın akşam koynuna giriyorum Allah bana akıl fikir versin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHahah eşim yaşadı yani öyle mi
Soran+1 yıl30
Soran+1 yılYok be ne renklisi renk derken ne olcak ki
Soran+1 yılYapiyoz işte bisiler
Soran+1 yılYoo görücü usulü
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılBen burada sinir oldum
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmem böyle ilişkileri
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden tepkini göster tepene çıkarlar
20 YorumlaŞimdi tavrını koydun koydun yoksa geçmiş olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin aran açılmayacak tepkini göster
05 Yorumla
Soran+1 yılGayette açıldı ev onların sanki
- +1 yıl
Kocan ne diyor
Soran+1 yılAilemi ailen kabul ediceksin diyor
- +1 yıl
Kabul edeceksin elbette ama bu yaptığını ailenden yapmaz
Soran+1 yılOlabilirmiş herkes karakterinin gereğini yaparmış benimseyecek ailesini kabul edecekmisim
+1 yılTepkini gostermelisin bence
11 Yorumla
Soran+1 yılEşim konusucam diyor
+1 yılKonuştunmu o karıyla ne dedi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz yeni evlisiniz bu işi bilmiyosnz dedi misafir böyle agirlanir dedi cahil karı
+1 yılüzülme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılÇağıramaz
00 Yorumla
+1 yılgel keyfim gel
00 YorumlaHayır ne münasebet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSuç eşinde
00 Yorumla
+1 yılHoş olmaz gibi
00 YorumlaÇok yanlış net köylü
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kayınvalidem benim evime misafir çağırıyor. Biri evinizde sizden izinsiz misafir ağırlayabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler