Beni siteden tanıyor biliyorsun bir anda sana misafir olarak gelsem ne tepki verirsin

Beni siteden tanıyor biliyorsun bir anda sana misafir olarak gelsem ne tepki verirsin

Açıkçası bir anda çat kapı gelinirse önce kısa bir şaşırırım ama seni tanıyorsam ve enerjin bana geçiyorsa kapıyı kapatmam. Yine de ben böyle şeylerde biraz haberi olmasını severim, insan kendini ona göre hazır hissediyor. Misafirlik güzel ama önceden küçük bir haber daha tatlı oluyor. Hem samimiyet olur hem de o geliş daha içten bir anıya dönüşür.
Elbette Allah'ın misafirini kapıda bırakmayız elhamdülillah siz urfalı olarak size İbrahim kısasınıda bahsedeyim
Bir gün bir ezidi Hz ibrahimle yolda karşılaşıyor Hz İbrahim de onu evine davet ediyor sofrayı seriyor bir hayvan kesiyor misafiri için sofraya oturunca adam Hz İbrahim'in tek bi dine mensup olduğunu bildiği için İbrahim diyor sofrana davet ettin ama ben senin dinine inanmıyorum ben ezidiyim diyor Hz ibrahimde Allah'a inanmayıp ateşe tapanın yeri yoktur soframda diyip adamı kovuyor sonra Cebrail gökten iniyor ve diyor ki Allah o adamın 40 yıldır ateşe taptığını bile bile rızkını hız aksatmadan veriyor sen ise onu sofranda bile istemedin der demez Hz İbrahim düşüyor adamın peşine gidip özür diliyor ve evine getirip en iyi şekilde ağırlıyor ve olanları anlatıyor iman ediyor
Düşman bile olsa kim olursa olsun sofranda herkesin yeri olmalı bazen cidden yorulduğum için anneme kızıyorum ama misafirleri severim 😊😊
hoş geldin derim 🌸
Kapının aniden çalması her zaman küçük bir şaşkınlık yaratır ama tanıdık bir yüz görünce üzerimdeki gerginlik hemen dağılır 😊 İçeri girmeni isterim çünkü samimiyet bana iyi gelir. Biraz sohbet ederiz sonra sana güzel bir çay hazırlarım 🍵 İnsan bazen böyle spontane anlarla daha sıcak bağlar kuruyor 💛
Cevap
13Cevap
Çok şaşırirdim ilk başta ve hemen büyür ederdim 🤗
Ederim evet
Misafir sevmem
ama benim abim gelmiş
başım gözüm üstüne 🫠
yemek ne getirdin abicim? 😅
Çat kapı işleri pek sevmem ama Sen başım üstüne
Hiç tanımadığım biri olsanız kapıya gelmenize_positive bakmam ama sizi siteden tanıyorum o yüzden kabul ederdim.
Kapıyı açmam bile polisi ararım her çat kapı geleni Tanrı misafiri sanabileceğimiz bir çağda yaşamıyoruz. Her türlüsü var
Cat kapı misafir sevmem yine de bizde misafire saygisizlık edilmez. Buyur edilir
Beni taniyorsan zaten gelmezsin, ben misafir sevmem
Ev dağınıksa laf etmeyeceksen geç otur
Kabul ederim tâbi hoş geldin derim 🙃
Başımın üstünde her zaman yerin var. 🙏🏻✨
🙏🏻🌸
Evet kabul ederim. hoş geldin
Etmem , çünkü uyuyorum gelme sksskks
Önce rezervasyon sonra gel 😅
Kusura bakmayın müsait değiliz
Çat kapı gelene kapıyı açmam
Beni evde bulursanız neden olmasın.
Kabul ederim. Başım üstüne
Başım ve gözüm üzerine.
Böyle kimseyi etmiyorum zaten. 😀
Polisi ararım
Misafire kapımız her zaman açıktır
Ederim tanrı misafirisin
Gelemezsin ki evde annem var 😂
Hayır jsjjhh
Hayır kabul etmem.
ederdim
Kocam var napcaz
Ederim evet
eli bos gelme de
Etmem
Ederiz
Hayır 🥹
Tabi buyur ederim.
Ederim tabikiiiii
maalesef 🤣
Asla.
Niye edeyim
@Imcekticanim canım istemiştir belki
@CanGüneş2000 ayn cok komik ib...
Bn isterimde şimdi tatlı bir kızın çat kapı gelmesini
@CanGüneş2000 yürü git
Seni yatağa atardım hemen canım
Senin isteyip istememen beni ilgilendirmez ki tcvus ederdim
Ya abi kusura bakma asgnken yazmışım özür dilerim rahatsız olduysan silebilirsin
Evet halettim abi özür dilerim tekrar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?