Neden beğendiğim erkekleri etkileyemiyorum ?

kimi beğensem etkilenmiyor benden . çok tuhaf . çirkin bir kız asla değilim . hatta çok beğenilirim . sokakta herkes öner döner bakar . 171 oyunda 57 kiloyum . açık tenli kızıl saçlı hoş bir yüzüm var . çok dikkat çekici de sayılırım . herkes şimdi çirkinsidir diyecek fiziksel bir sorun yok onu demek istiyorum . zaten görüştüklerimde öyle ahım şahım tipler değildi . tip olarak . çok yakışıklı erkekelri etkileyebiliyorum ama ben etkilenmiyorum çok yakışıklılardan . ben genelde ortalama tipleri beğeniyorum beni çekiyor . birde zeki tipler ilgimi çekiyor . ama nedense onların ilgisini çekemiyorum . bir kaç kez görüştükten sonra olmuyor birşeyler kopuyor . ya başka bir kadın elimden alıyor ya da ilgisizleşiyorlar . cinsel anlamda birşeyler istiyorlar vermeyince kaçıyorlar . o tiplerle evlenenler bile oldu aralarında . ben anlamıyorum . ben evlenmeden önce yaşamak istemiyorum böle birşeyi .anlamıyorum çok üzülüyorum . hayatım hep birilerinin arkasından ağlamakla hep beklemekle geçti . en güzel yıllarım yaşım 27 oldu 28 olucam yakında ... neden böle oluyor bir fikir verin lütfen?
Neden beğendiğim erkekleri etkileyemiyorum ?