Güzelim bakimliyim kültürluyum hoşsohbet ve eglenceliyim ama nedense bana baglanmiyorlar ya terkediliyorum ya aldatiliyorum ya da mantik evliligi düşünüyorlar benimle. Aşığım seviyorum dedikleri hep yalan çıkıyor. Beni aldattiklari ya da tercih ettikleri ise benden çirkin birileri oluyor. Tamam belki cilveli biri değilim universiteye kadar hic bir erkekle flort anlaminda arkadaslik kurmadim kiz lisesinde okudum muhafazakar bir ailede yetistim isve cilve ve bastan cikarma taktiklerim hic gelişmedi ilgimi belli edemem baktiracak kadar bakamam bile çekingenim ama yetiskin bir birey olduktan sonra da arkadas ve is ortamlarinda gördüğüm erkekler beni uzaktan begenseler de hic asik olmuyorlar. Aldigim evlenme teklifleri hep mantik evliligi niyetli oldu. Yani adam sevmis sevdigiyle evlenememis beni uygun gormus arkadas olup evlenmek istiyor. ya da adam seviyor gorunuyor evlenmek istiyor ama gizli sevgilisi var. ya da yaşım geldi evleneyim diyor beni uygun görüyor ama aşk yok.
Hep bu durumlarla karsilasiyorum. Benim eksiğim ne? Gayet guzelim hos biriyim ama olmuyor. Keske isve cilve tavlama kursu falan olsaydı degil mi?
Hep bu durumlarla karsilasiyorum. Benim eksiğim ne? Gayet guzelim hos biriyim ama olmuyor. Keske isve cilve tavlama kursu falan olsaydı degil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer