Âşık oldum sandım. O da seviyo sandım. Meğer beni kullanıp atmış. Boşluğa bakıyorum üzüntüden
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Âşık oldum sandım. O da seviyo sandım. Meğer beni kullanıp atmış. Boşluğa bakıyorum üzüntüden
Cevap
32Cevap
Seni kullanan birinin ardından boşluk hissi yaşaman çok normal. Yaşadığın hayal kırıklığı ile birlikte alışkanlığından vazgeçmek zorunda bırakılmışsın. Bu yaşadığın kolay bir şey değil. İnsan sindiremiyor. Ama zaman ver kendine. Zaman geçtikçe yaran kabuk bağlayacak. Unutma ilahi adalet diye bir şey var. Sen Allah'a havale et. Mutlaka yaşattığını yaşayacaktır..
Yenisiyle unutursun 😃 ama kendine zaman tanı ağlamak istiyorsan da ağla değmez falan diye düşünüp gurur yapma içini boşalt ki rahat bir şekilde yeni bi sayfa açabilesin. Duygularını yaşa içine atma yani. Sonrasında kendin değmediğini fark edip üzülmeyi bırakırsın. Hayatına hemen birini almak istemeyebilirsin bende öyle oldu güven problemlerin olabilir istersen kimseyi de alma aktivite falan bul zaman geçirecek kafanı mesgul edecek şeyler bul ve en önemlisi stalklamyı bırak 😃 bırakmazsan hiç unutamazsın o boşluktan da kurtulamazsın:) arkadaşlarınla vakit geçir bi diziye basla falan filan...
Sen baştan hatalısin beni kullandı diyerek kendini ne kadar alçaltiyorsun sen kendini bu kadar aşağıda tutarsan bizim boyumuz yetmez seni yukarı çekmeye... Kurtulmak istersen elini uzat illa ki birisi tutar seni... Baktın kimse tutmadı elini seslen illa duyan olur he yok dersen takıl öyle kullanılmış ve kanara atılmış gibi.. baksana abi ne kadar psikoloji bozan bir kelime ve sen bunu kendine sürekli yaparsan işin zor.. kullanılmış değil elinden kaçırmış olsun seni bu seni daha çok motive eder
Onun hayatına devam etmesine dayanamıyorum şu an. Ben kırıldım
Bunu dillendirdiğiniz sürece bu boşluk haberiniz olsun devam edecek.
Kurtulmak mı istiyorsunuz?
Kendinizle yüzleşin.
Sansanız bile karşılıklı olan duyguların ve hislerin bir çok şeyi isteyerek yaptınız.
Bir daha böyle bir şey yapamaman için neler takıldın , nelere inandın , neleri gerçek zannettin ve oraya gidene kadar sen neler yaptın.
Bunu analiz edin , gözden geçirin.
Size yanlış yaptıran ne onu bulun ve bir daha sizi yanıltmasın.
Yani öncelik le kendine gel güzel bir uyku uyu sonra dini inaci nedir nasıl bir inancın var bilemiyorum ama Allah a sığın zikir çek namaz kıl için ferahliyacak ki çok reraf olacak bundan emin ol ben sana bu konuda yardımcı olmak isterim bende senin yaşadığın daha agirini yaşadım
Belki de sen yanlış kişiye sevgini verdin diye sevginin kendisini kaybetmedin Doğru insan geldiğinde aradığın şeyin ne olduğunu daha iyi anlayacaksın Belki de o boşluğu dolduracak kişi sandığından daha yakındır 😉
Bi daha bulamicam
Keşke öyle olsa
Yok valla öyle biri 🤣
Yaa hahaahha teşekkür ederim
Merhaba, Ben Selçuk. Sizinle tanışmak isterim. Sizde isterseniz 0541 426 81 81 Whatsapp ve @selcukdonmez Telegramdan yazabilirsiniz.
Erkekler iste hep menfaati pesinde kesinlikle kendini yalniz hissetme canim
Bıktım artık ya çok aptal hşssediyorum
Ayni seyi yasamisiz canim benim burdan degim de baska platformdan olmustu kendine gel nolursun
Nasıl toparladın aşkım ya ben zorlanıyorum bayağı oofff
Askim ixini dokebilirsin istersen gel
Zor diye bisi yok hata yapiyoruz bedeli cok agir bi sekilde biz oduyoruz maalesef
Siz kadınlar zaten kronik sorunu bu
Sizi değersiz hissettiren öküzleri takıntı haline getirip seviyorsunuz
Gerçekler acıdır, acıtır
Bir daha kullanılmazsın sana acı tecrübe oldu artık önüne bakman lazım arkana bakarsan düşersin
Bir süre ilişki kurma, sana iyi gelecek şeyleri yap yeni insanlar tanı tanı ama sevgililik olarak değil
Yalnızlığı boşluğu sevmiyorum ya tam bulmuşken kaybetmek istemiyorum
Oldum bile..
Kesinlikle boşluğa düşme öyle bir insandan kurtulduğun için şükret düşünsene seni kullanmaktan başka amacı olmayan birisi.
Ağliyorum ya çok üzüldüm
Ya üzülmen normal belli ki onu farklı bir yere koymuşsun ama maalesef insanoğlu böyle çiğ süt emmiş karşıdaki insanın duygusunu zerre kadar düşünmüyor varsa yoksa cinsellik
Tam olarak öyle oldu ya. Seviyo sandım güvendim yaptım. Fb görmüş beni
Tamam işte benim de sana dediğime bak duygularına sonuna kadar saygı duyuyorum böyle sevginin değerini bilen insanların sayısı çok az. Ama işte karşındaki insan zerre kadar seni hak etmiyor Evet üzül ama yarın uyandığında artık senin için bambaşka bir hayat olsun lütfen
Bunjn hesabını sormak istiyorum ya
Sence gerek var mı bak şöyle düşün karşındaki insanda birazcık kişilik birazcık karakter olsa zaten sana bunu yapmaz diğer olayı söyleyeyim hesap sordu kişilik karakteri olmayan bir insandan nasıl hesap soracaksın ki pişkin suratına tükürsen utanmayacak bir insan
Aktivite yaparak ve sosyalleşerek bir uğraş bulmak gerekiyor bir de her tanıştığın kişiye ayrıldığın kişiyi anlatmamak gerekir keyifli vakit geçirmek yoksa unutamazsın
@sadwomens bayan haklı
Sana bir şey diyim mi kendinden başkası yalan bunu öğrendim de çok zarar almıştım maalesef geç kalmışım bazı şeylere
Kendimi sevemiyorum bi de offfd
Ne alakası var beş para insanları sevmekten iyidir
Doğru diyosun
Eğer birisine kendinden fazla değer verirsen ilk terk edilen sen olursun
Kızım sen niye hayatından vazgeçiyorsun bırak o ne kaybettiğini fark etsin
Ya o yoluna bakıyo ben umrunda değilim hemen bulmuş birilerini
Eee sorun ne o zaman hiç şey senin akıp giden zamanından kıymetli değil ailen dışında.
Aynısını yaşadım onu kıskandırarak bu boşluktan çıktım
Kıskanmaz o alışkın çünkü, burdan tanıştık bi de. 2 defa görüştük. Yok oldu yokkkkk
Ohaa bende buradan tanışmıştım biriyle
Kanka o zaman intikam al
Napıcam ya çok kötüyüm 😭😭
Ondan intikam alacak sın
Onu bulup onsuz daha mutlu oldugunu onu senin kullandigini hissettirecejsin ona
@Gizemlikizimben3 aynen
@Gizemlikizimben3 ya ben aşık oldum çok seviyorum bi onu düşünüyorum ya yapamam mi öylr
@Sarısın0097 şu üstüne bir şey giysen nedir sizlerden çektiğimiz tipsiz
Belkide ilkin oldugu ixin ona baglanmissindir
@Gizemlikizimben3 galiba ya yapmamam gereken her şeyi yaptım onla
Belli ama kendine gel toparlan acilen unut bunu
Dertlesmek istersen icini dokebilirsin ama nolursa olsun unutmali kendine gelmelisin
@Sarısın0097 hanımlar cidden böylelerini görmezden geliyoruz başımız beladan eksilmiyor buradan paylaşıp rezil etsek mi
Boylelerinin neyini gorucez ki canim krndine hayri yoktur bunun tipe baksana
@Gizemlikizimben3 öyle yapıcam yaa çok seviyorum sizi kızlar 💖💖💖
Kendine gel toparlan cabuk bidada kimseye guvenme canim
@Gizemlikizimben3 dimi çok tipsiz canım
Bizde seni canım
Yani bizde dm ye yaziyo
@Sarısın0097 akillandik sen gibilerden uzak duruyiruz
@Gizemlikizimben3 canım bu kadarı fazla birşeyler yapalım kızların gücü
Ben engelledim kanka boylelerine zaman ayirip karsilik vernek bile cok
@Gizemlikizimben3 kanka buradan falan paylaşalım sapık diye bu böyle olmaz
Dünya onun la sınırlı değil bırak o yaptığı hatayla kalsın sende önüne bak
Takma kafana onun dengesizliği kendini üzme
Üzme kendini oda onun ayıbı
Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz
Çıksın hakkım ya valla mahvoldum ya
Çıkar merak etme sen
İki sene geçti boşluk hissi geçmedi
Geçmiycek de eminim ya atlatamıyorum
Geçen tek şey zaman
Sen de onu kullandığını düşün
Öyle düşünemiyorum işte benim duygularım vardı
Yok o fb olarak görmüş. Yoluna devam. Yenisini bile bulmuş
Bırak unut boş geç git.
Geçmiş olsun, bu da geçer.
Zor bir durum geçekten inanmak güvenmek
Dertleşmek istersen buralardayim buyur
O duyguları çok yaşadım yaşıyorumda
Verirsen bosluga bakarsin mk
Ankara daysan ben yardım ederım...
bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin
Kesinlikle ama işte benim hatam
başkasıyla doldur yerini
Bulamıyorum onun gibisini
sende beni kullan belki unutursun
Kıyamam sana :(
Hayatına odaklanırsan mutluluğu yakalarsın
Yeni ilişkiyle
Kac yillik ilişkiydi?
Yıldan daha çok yaşadıklarım
sümüklü bir peçete gibi mi
Daha beteri
Yeni biri ile
Sal gitsin boş ver
Ezik
kullandirma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin böylesine kırılmış olması beni inanılmaz üzdü, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Yaşadığın bu derin boşluk hissi aslında kaybettiğin o insandan değil, verdiğin saf değerden kaynaklanıyor.
Şu an hissettiğin her şey çok normal ama o değersiz hissin seni ele geçirmesine izin verme ✨ Şimdi biraz kendine odaklanma zamanı. Kendi değerini başkasının gözünden belirleyemezsin, sen çok özelsin 💖
Peki bugün ruhuna iyi gelecek küçük bir şey yapmaya ne dersin? ☕