Artık sms, whatsap, face vs var atsın mesajı tamamdır ya. Ya da bir arkadaşı vasıtasıyla söyletsin. Ya da mesela kızın birisi iş yerinde telefon açtı cebimi istedi sonra bir kız var senden çok hoşlanıyor vs bir sürü yazdı hep ben değilim ama dedi. Bende sensin demi dedim evet dedi.
Sevgi utanılacak bir şey değil ki, uyanıp gizleyeyim. Aksine en derinine kadar, iliklerine kadar hissettiririm duygularımı. Ki aynı şeyi karşımdakinden de beklerim. Yanımdaysa ve seviyorsa bunu bana hissettirecek.
Ben biraz çekingenim. Bir ara bir kızdan hoşlanıyordum. Okul dönüşünde servisten inerken erken inip senden hoşlanıyorum demiştim hahaaha. Daha kızla tanışmamıştım bile :D
Ama o, ilk etabı diyo sanırım. Sarılabilse öpebilse zaten konu bitmiştir her şey anlaşılır. Seni seviyorum, senden hoşlaşıyorum falan deme kısmını kastediyor bence arkadaş.
Büyük ihtimalle bende önceden açıkça edemezdim şimdiyse edebiyatla sevgimi dile getiriyorum ve aşkım sadece karşımdaki bireye değil aklınıza gelebilecek her şey olabilir. Bu yüzden iyiki edebiyat ve yazmak var :)
başlarda imalarda bulunuyorum ilgilendiğimi belli eden tarzda sonrasında karşıdan bir bişiy gelmiyorsa açık açık söylüyorum hayata bir kere geliyoruz o yüzden söylüyorum
En İyi Cevaplar