Bazen bir bakış, bir gülüş ve içten bir sarılış yeter sevgini anlatmak için..

Bazen bir bakış, bir gülüş ve içten bir sarılış yeter sevgini anlatmak için..

Merhaba,
Aşkımı, sevgimi, yaptığım ya da yapmadığım söylediğim ya da söylemediğim her şey ile hal ve hareketlerim davranışlarım, her şey dile gelir ve söyler seni seviyorum diye..
Örneğin, zorda olur ya da olmaz, gel der ve yanına giderim iki elim kanda da olsa giderim. Benden istediği bir şey olur ama elimde olmayan fakat ben elimde olmasa da elimden gelmese de benden istediği şeyi yapmak için canla başla çalışırım. Mesela hata yapar, kusur işler ama üstüne gitmem, güzel bir dil ile izah ederim, şöyle olsa daha güzel olur aşkım derim..
Mesela evine bırakıyorumdur ama ailesi sıkıntı ediyordur fakat ben eve girdiğini görmeden oradan ayrılmam. Canı sıkkındır morali bozuk, muziplik yapar güldürmeye çalışırım, şempanze bile olurum sevdiğime. Mesela ondan bir şey istiyorumdur ama yapmıyor erteliyor üstelemem, beklerim sabrederim bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela hiçbir işi beceremiyordur her şeyi eline yüzüne bulaştırıyordur ama ben yine de yanında olur destek olurum, güzel yapabildiği ufacık şeyler bile olsa takdir eder mutlu olması kendini iyi hissetmesi için çabalarım..
Mesela aynı evin içindeyiz yaptığı her şeyde yardımcı olur, yükünü hafifletirim, hiçbir şeyi tek başına yüklenmesine izin vermem, temizlik bulaşık, yemek her ne olursa olsun küçükten büyüğe ne varsa bende varım. Bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela çok yapmak istediği ya da gitmek istediği bir yer vardır ama maddi imkanımız el vermiyordur. Tutumlu olur, kendimden kısar tasarruf yapar ve sürpriz yaparım ve istediği olur..
Mesela beni çok aşırı sinir etmiştir, deli olmuşumdur öfkeden patlıyorumdur ama geri çekilirim geri adım atarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
Mesela işten gelmiş yorulmuş bende evdeyim ya da birlikte geliyoruz, el yüz, sıcak su alır leğene koyar ayaklarını yıkarım, bu da bir seni seviyorum demektir..
İnsan yaptıgı söylediği her şey ile belli eder sevgisini...
Ben genel olarak sözlerle değil daha çok bunu davranışlarım ile göstererek anlatırdım tabi ki de yani güzel şeyler söylemek tabi ki de güzel olurdu ama mesela onu düşündüğümü hissettirirdim yanında olurdum ve onu hiç üzmezdim. bunun dışında genel tavsiye verecek olursam da Sevginizi hareketlerinizle ifade edebilirsiniz. Küçük sürprizler, onun için özel bir şey yapma veya yardım etme gibi eylemler, sevginizi anlamanın güzel bir yoludur. Onunla zaman geçirerek, onunla birlikte olmayı ne kadar değerli bulduğunuzu gösterebilirsiniz. Ortak ilgi alanlarınızı paylaşmak veya onun ilgilendiği şeylere katılmak, ona olan sevginizi ifade edebilir. Birlikte yaşadığınız güzel anılarınızı hatırlayarak veya anılarınızı yeniden yaratarak sevginizi ifade edebilirsiniz. Göz teması kurmak ve içten bir gülümseme ile sevginizi ifade edebilirsiniz. Gözler, duyguları anlamada güçlü bir araçtır. Onunla ilgili konuşmalarını dikkatlice dinlemek ve gerçekten ilgilenmek, sevginizi hissettirebilir. Onun elini tutmak, omzuna dokunmak veya sadece yanında olmak gibi kişisel dokunuşlar, sevginizi ifade etmenin yollarından biridir.
Ilk yorum. İşaret diliyle anlatırım ya da çiftleşme dansiyla 🤣😅😂
https://www.dailymotion.com/video/x5sk10yÇok etkileyici cidden hdjddj
Etkilendin mi 🤣
Sinek yolla kıza kesin aşık olur🤣🤣🤣
😅😅😂 i * kara sinek. Kendimi yollucam 😅
Yolla daha etkili olur 😅
Sjsjsjs ben kara sineğim yani 🥲🥲🥲
Yesss 😂😂😂
Sjsjsj öyle bir hint filmi vardı. Adam ölüyordu reankarnasyon ile sinegin bedeninde canlaniyordu. Kara sinek oluyordu yani. Kara sinek haliyle bile kız tavliyordu şans işte 🤣
Cevap
15Cevap
Bir bakışım her şeyi anlatır.
Çok basit çok😂 her anımda onunla ilgilenirim, her an mesaj atarım ararım, geceleri uyumam konuşurum sabah öyle işe giderim, onun hoşuna gidecek küçük sürprizler yaparım, minik hediyeler alırım. Ve zaten benim sevgimi gözlerime bakınca her hücresine kadar hisseder. 😇
Gel de limonun Bir cheesecake yapayım sana derim. Zor bir tatlı ancak sevdiğim kişiler için yaparım çünkü oda anlar hemen herhalde yani inşallah 😅
bir çiçek yaptırırım ve not kağıdına"Seni her düşündüğümde gülümsüyorum. " yazarım
Öperim, koklaya koklaya uzun uzun öperim, bazen dokunuşlar sözcüklerden daha etkilidir.
Yeterki yakınımda yörüngemde olsun her türlü gösteririm ben sevgimi..
Bir şekilde muhakkak onu gösteriyor ve hissettiriyorum.. anlamıyorsa baya baya essektir 😃
İlgimden anlar zaten.. Süslü ve yapmacık kelimelere gerek yok..
Onun için çok çalışıp, onun için az harcama yaparak...
Şöyle içten gülümseme ile fena bakışlarım var o yeter 😅🙃
Tam arkasından şehvet ile değil aşk ile sarılıp boynundan öperek
oo aşıksam anlatabilecek bir şey yok onu :D
Kız nasıl anlıcak telepatiyle mi jdjdj
Anlamazsa kolay gelsin işteee habsbd
Gözlerimle avlarım onuuu falan diyormuşum djfjf
Wuuu etkileyici bakışlar falan bdjdj ya anlamazsa jwjejr
Valla ben anlamayan birine 2. Defa anlatmaya çalışırsam sıkılırım djfjf o 1 defayı anlasın 😂
Aynı bensin yaa hshdhdje
Jdhffjf ama insan seviyorsa tahammül eder ya
Evde bizimkilerle tartışam de benzer şeylerden
Sevdiceğimle dövuşmem yaa djfbf
Ben on numara dövüşürüm en sevdiğim şey 😂😂😂
Jdjfnn yaparsin sen ümüğünü de sıkarsın 😂
Beni doğru tanımış olman güzel 😂😂😂 kafasına basılacak biri varsa bana geliosun jxjdjd
Bunun için Doğru adres güzellikperisi
Ismiyle hiç uymuyor sjrnt
Hshsjss kendimi iyi gizliyorum dimi 😂😂
Güzel kamuflaj sjdb dışarıdan gören nazik biri falan diye gelir shfbd ama farkında değildir öleceğinin ancak yanına gelince anlar, çok geçtir ndjdjf
Pink venom jsjd yanıma usulca çeker en ölümcül zehirimle öldürürüm onu 😂 çok iyi çözdün tebrikler 😂
Sjndnd şeytan diyorum bu kızlar işte hakliyim shdn
Hem de çok haklısın 😏😂
Dndnndnd damnn
Anangillere selam söyle derim
Owww fena romantik hareket 😂😂
Ne sandın wjdjd
Bakış ve ahtapot gibi sarılmamla 🙃
Owww erittin adamı aşkınla 😉
🔥
😏😏
Sevgiyi anlatmak hissettirmek daha güzeldir.
Seversem her halükarda da yaşatırım...
Susmak konuşmaktan daha etkili.
Bazen susmak bile çok şey anlatır
Ona olan merakım belki
hareketler dokunuş bakışlarım ile 😌
örneğin güzel bir sarılmak veya bir gülüş
Ekmek arası domates peynir yapar veririm
Bakışlar, dokunuşlar ne için var sankim
Operim
Bakışlarımla
dualarımdasın derim
🤣🤣