kızlar bunu duymak isterler.. başka yolu yoktur.. çok ta zor birşey değil insan sevdiği insanın gözlerine bakarak seni seviyorum demesi kadar güzel bir şey yoktur belkide..
güllerden ona bir yol yap ve takip etmesini sağla.. yolun sonuna da kocaman bir yazı ve sen.. senin elinde ise bir adet gül sonra gülü verip sarılırsın :)
abi inşallah içinizin sızısı diner.. hayat işte elden bazen bir şey gelmez.. Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yoktur bazen.. Allah'ın takdiri.. derdi veren mevlam dermanını da verir elbet :(
Bazen bir bakış düşünmeek ufak kıskançlıklaar koruma gibi şeyler fazlasıyla yeter ve diğer arkadaşın dediği gibi bunları hiç yapmıyosa alnından öpsün yeter ☺️
Küçük şeylerle hissedebiliyoruz zaten siz erkeklerden çok büyük bir beklentimiz yok süslü hediyeler vs vs somut şeylere hiç gerek yok şahsen hiç beklemediğim bir anda gelip sarılsa öpse içimden geldi dese anlaşılır yani ama bidr bunları kullananlar var çok üzülüyorum yazık..
Burak aksak demiş ki sevgilisinin astımı var diye sigarayı bırakan adam seni seviyorum demese de olur... Bunun gibi mesela bu kadar fedakarlığa bile gerek olmayabilir her zaman. Onu önemsediği belli ederek
Aldatmak da olsa, bir şans daha tanısaydınız. Belki affedilmeyecek bir konu ama zaman her şeyin çaresi değil mi? Ona boşanarak değil de yüzünüzdeki tebessümden mahrum bırakarak daha büyük bir ceza verebilirdiniz... İşinize karışmıyorum değil mi?
Sacmalamayin lutfen.. Aldatmanin affedilir yonu yoktur. Hic bir zamanda olmaz... Hem tanidigim biriyle aldatti hem bebek bekliyorlar.. ama bunlar sebep degil tabiiki. yapmayacakti. mutsuz olacagim, guven olmayan bir iliskide bulunmaktansa hayatimin sonuna kadar yalniz olmayi tercih ederim.
En İyi Cevaplar