final maçı hangi şehirde yapılıyorsa düğünü orada yaparım kimse gelmese de olur olmadı avrupada ki renktaşlarımı davet ederim :) maç 21:45 te zaten düğüne erken başlarız 8 de bitiririz sonra stada koşarız gelinlik ve damatlıkla gelinliğin ve damatlığın üzerlerine de formaları giyeriz bence dünyanın en güzel düğünü olur hikayesi bile güzel :D
Düğünü değilde maçı tercih edip düğünü ertelerse düğün günü o masada sorulan soruya kadar sabreder o masada onu rezil edip kalkarım. Gitsin ne halt izlerse izlesin ondan sonra. Bidaha da yüzüne bile bakmam
Beşiktaşlıyım ama hiçbir maç umrumda değil ben şu an sevdiğim kıza yönelmişim Maçla şuana kadar hiç ilgim olmadı olmayacakta maç boş en fazla 5 tane futbolcu bilirim o da ünlü olan messi felan maç👿👿👿👿👿👿😡😡😡😡😠😠mk maç
Kızdan kurtulmak için nasıl bir plan yapmışsam artık, düğün gününe böyle bir maç denk getirmişim. Maçı seçeceğim yüzde yüz olduğundan, kızdan da ömür boyu kurtuluyorum. Dahiyane
Galatasaray uefa kupasını ve avrupa süper kupasını aldığımda küçücük bir çocuktum hatırlayamadîğım ićin çok üzülüyorum hele bide şamp ligi finali oynayacak filan başlarîm düğününe❤💛
Evlenme ihtimalim tuttuğum takımın şampiyonlar liginde final oynaması ihtimali kadar eksi onyuzbinmilyonlarda olduğu için bu soru ilgi alanima girmiyor
Abimin düğününde dünya kupasindaydik. Kore Turkiye macina denk geldiydi. Biz eve sigamadik. Calgiciyla beraber komsuya gidip abi mac izleyip gidecez dediydik.
Düğün tarihini falan asla değiştirmem, düğünden sonraya kadar sabredemiyorsa da pasta yemek veya takıdan sonra odaya gidildiğinde özete ya da maça bakmasını söylerim.
En İyi Cevaplar