Bunu yaşayan yerin dibine girmeli utanmalı kendisinden. Karşı taraf için ise şahsen bu bana yapılsa bu beni ciddiye almıyor umursamıyor niye evleneyim onunla derim. Üstüne rezil etti beni başkalarına beni yalnız bıraktı derdim. Rezil olmak umurumda olacak son şey ama ciddiye alınmamak umursanmamak kötüdür.
İşin İçine Kız Girerse Oyunu O zamanlik Yarıda Bırakabilirim 🤭😄 evlilik Bu Güzel Bir kızla Evlenmek varsa bundan daha iyisi nedir Tabi Böyle dediysem Kimsenin aklına cinsellik gelmesin o anlamda demiyorum Yani Sevdiğim kız olursa Çok Güzel bir şey diyorum 😊
Çüş denilecek bir davranış olur. Evliliği unutacak kadar da insanın aklı havada olmaz herhalde ☺️ Öyle bir şey olmaz da varsayalım oldu. Maksat soruna cevap olsun. Vereceğim tepki hasssktiiiiirrrr.. . olurdu.
Yanlış kişiyi aradın derim. Hadi ben unuttum bütün ev halkı ve damat tarafida mi unuttu? Kapıyı açana kadar gerekirse kırana çalar yine alırlar kızı 🤣🤪
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
1 ay
Düğün gününü unutan erkek hala çocuktur. Evlenmesin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
612Unutmuşsam eğer beni ölüm bekliyordur zaten gitmem daha.
Gamer demek bağımlı demek değildir. Düğünümü unutmam.
her şey nasip kısmet, şuraya ne yazıldıysa o 😃
Yerime dublörümü gönderirdim 😄
Bunu yaşayan yerin dibine girmeli utanmalı kendisinden. Karşı taraf için ise şahsen bu bana yapılsa bu beni ciddiye almıyor umursamıyor niye evleneyim onunla derim. Üstüne rezil etti beni başkalarına beni yalnız bıraktı derdim. Rezil olmak umurumda olacak son şey ama ciddiye alınmamak umursanmamak kötüdür.
İşin İçine Kız Girerse Oyunu O zamanlik Yarıda Bırakabilirim 🤭😄 evlilik Bu Güzel Bir kızla Evlenmek varsa bundan daha iyisi nedir Tabi Böyle dediysem Kimsenin aklına cinsellik gelmesin o anlamda demiyorum Yani Sevdiğim kız olursa Çok Güzel bir şey diyorum 😊
Çüş denilecek bir davranış olur.
Evliliği unutacak kadar da insanın aklı havada olmaz herhalde ☺️
Öyle bir şey olmaz da varsayalım oldu. Maksat soruna cevap olsun.
Vereceğim tepki hasssktiiiiirrrr.. . olurdu.
Yanlış kişiyi aradın derim. Hadi ben unuttum bütün ev halkı ve damat tarafida mi unuttu? Kapıyı açana kadar gerekirse kırana çalar yine alırlar kızı 🤣🤪
Düğün gününü unutan erkek hala çocuktur. Evlenmesin.
Soruyu sadece erkeklere sormamıştım aslında 🙄
İki cins için geçerli o zaman bu yorumum da.
Haklısın 😇
gamer olabiliriz ama beynimizin uyuşmasına izin vermeyiz :D
Herhalde o an sağlıklı bir şekilde düşünemem şaşar kalırım
O günü unutmam herhalde jajaja
Yer altı sığınağı kurar orada otuna devam ederim
Sormak için ne zorlanmissin la
Evet biraz zor oldu 😄 düşünmek bile beyin yordu 😄
Böyle birşeyin olması saçma olur. Dimi
Bence de 😄
Sacma
Bir tane film de görmüştüm adam fenerbahçe maçına gidiyor düğün günün de sonra arkadaşı arayınca haberi oluyor 😄 filmin adı da el değmemiş aşk
Oyuna devam ederim xd
Oyun daha önemli