Merhabaa 🌸
Ayy bence çok kötü bir durum bembeyaz gelinlik giyiyorsun, gelinlik zaten taşıması ağır bir kıyafet, üstüne ağrı, üstüne rahatsızlık duygusu..

Merhabaa 🌸
Ayy bence çok kötü bir durum bembeyaz gelinlik giyiyorsun, gelinlik zaten taşıması ağır bir kıyafet, üstüne ağrı, üstüne rahatsızlık duygusu..

VişneliBrowni_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim için hiç problem olmaz çünkü ben düğün yapmayı zaten düşünmüyorum gerçekten yani hiçbir problem olmaz adet dönemini ben hiçbir zaman hayatımda bir problem olacak yere koymadım.
Regl tarihim düzenlidir. Ancak regl olmadan belirtiler mevcuttur. Farzedelim ki öyle bir ihtimal var, öncesinden tedbir amaçlı ped kullanilailbilir. Olay büyük değil, kişilerin abartması.😂🥳
aslinda stres yapinca benimki gecikiyo. buyuk ihtimal bu sorunu yasamam. yoksa kirmizi gelinlikli kiz olurum
Düğün gününü o güne getirmeyiz heralde dimi. Düğün gününü biz belirliyoz sonuçta :)
Ama belli olmaz belki de daha erken olabilirsin.
Getirmemeye çalışırım denk gelirse de yapacak bir şey yok
O güne denk getirmemek için önceden planlama yaparım
Gelmez çünkü düğünü önceden ayarladığınız için regl tarihime çooookk uzak bi tarih ayarlatırdım😄
Bir de ilk iki günse sürekli ped değiştirme gereği..
Gelse ne olacak çok saçma bir düşünce yani illa o gece birlikte olma şartı mı var bitince olur yanii ne bu aceleee neee neee neee
Ay çok kötü olurdu ama bir çaresinede bakılırdı
Kötü olurdu gelinliğe geçer diye korkardım
Oturup ağlardım
Geldi sarılıp uyuduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?