Nadiren de böyle sorunlar olabiliyor. Düğün tarihleri her ne kadar düğün gününden aylar önce alınsada regl döngüsü düğün tarihine denk gelebiliyor. Sen bu durumda karşılaşsan ne yaparsın?

Nadiren de böyle sorunlar olabiliyor. Düğün tarihleri her ne kadar düğün gününden aylar önce alınsada regl döngüsü düğün tarihine denk gelebiliyor. Sen bu durumda karşılaşsan ne yaparsın?

Böyle çok denk gelen evlilik tarihleri olur , eğer regl dönemi düzenli ise ona gore tarihi ayarlar zaten , düzenli değilse artik duruma göre hareket edilir, gelin için de tabi rahatsız edici bir durum ama yapıcak bir şey yok başa gelen çekilir misali idare eder, düğün günü de cinsel ilişkiye girilmez bir kaç gün sonra girilir
Aynen öyle 👍
Doktora gider hap yazdırırım, regl tarihini birkaç gün öne veya sonra alabilirim böylece o gün rahat olurum. Zaten düğün günü stresten herkes biraz chaotic oluyor, bir de bu dert olmasın diye tedbir alırım.
Bu kadar beklemiş birkaç gün daha bekleyebilir
Düğünü iptal ederim 😂
Bu tarz durumlar gerçekten can sıkıcı olabilir ama çözüm çok! Regl döngüsünü biraz ileriye almak için doktora danışarak doğum kontrol hapları kullanılabilir. Ayrıca regl dönemi stresini azaltmak için yoga ya da meditasyon çok işe yarar! Peki, gelinlik provasına dikkat eden bir damat adayı mısın? 😊
bir şey olmaz , bekler en azından zaten 1,2 yıl çocuk istemiyorum. Gezip tozucam. 😅
Bazıları hemen çocuk istiyor bence gerek yok. Korunma yöntemi ile uzun yıllar zaten cinsellik sağlanir.
Kesinlikle katılıyorum, bende çok seviyorum ama ilk önce aşk ile yapılacak listeler
İyi hoş bir koca lazım oda bu gece lazım qhaja 😂
Kocalarimi çalıyor 😂😂
Olgun adam zaten sorun etmez ediyorsa ergenin tekidir..
Umarım regl günlerime denk gelmez eğer denk gelirse o zaman ya risk alıp ilaçla müdahale ederim ya da düğünü ertelerim.😄
Mahremiyet içeren bir konu bu konuda çiftler kendi aralarında ne yapacaklarına karar verebilirler.
Geciktirici kullanırım ya da düğün tarihini değiştiririm
Regl olmak evlenmeye engel değil ki sorun yok.
Artık gelemez. O yüzden rahatım
İlaç içip geciktiririm önceden ndjdjddj
ilaç içer geciktirirdim
Primolut-n kullanırım
Bebek bezi takarım heralde gelinlik beyaz korkarım
Şanssızlık işte
Onu hesaplarım ya
beklesin 😂
vermem 😂
Regl olmam düğünümden daha önemli.. ertelerdim.
Düğün tarihi değişmez, bir hafta bekleyiversinler.
Ağlarım 😃
Düğünü ertelemek gerekir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?