Eski sevgiliniz.. Hiç bir zaman unutamadınız. Hep size dönmesini istediniz , ama dönmedi.. zaman geçti , onu asla unutamamanıza rağmen kendinize yeni bir yol çizdiniz ve bir başkasıyla evlenmeye karar verdiniz.. Akşama nikahlı düğününüz var.. ve bir anda telefonunuz çaldı.. Arayan eski sevgiliniz.. Panik içinde.. Düğünü iptal et ve yarın benimle evlen diyor... Ne yaparsınız?
Tam da düğününüzün olduğu gün, unutamadığınız eski sevgiliniz arayıp "Onunla değil benimle evlen!" derse ne yaparsınız?
Aklımda kalbimde biri varken birine umut vermem. Eski sevgili o gün bunları söylerse de onca zaman nerdeydin derd suratına kapardım. Istedigi zaman gelip istediği zaman gitedechi biri değilim ben ona göre hareket etmesini bilecek
Aklımda kalbimde biri varken asla bir başkasına Ümit vermem hele hele bir kadının ahını asla almam eski sevgilim dediğim insanı engellerim patavatsız insana tahammül etmem hayatımdaki kadın benim canım olur
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tam da düğününüzün olduğu gün, unutamadığınız eski sevgiliniz arayıp "Onunla değil benimle evlen!" derse ne yaparsınız?
En İyi Cevaplar