Artık yalnız olmaktan sıkıldım, hayatımı paylaşacağım birine ihtiyacım var

Pek bir soru değil ama bu! Üniversiteye gidiyorum, az zaman sonra öğretmen olup çıkıcam. Çevremde benim gibi yalnız olan kimse olmadığı için bütün haftasonlarımıı ve tatillerimi yapayalnız geçiriyorum. Başta şikayetçi değildim ama şimdi çok sıkılmaya başladım. hayatımı ve her şeyimi paylaşacak birini istiyorum. Ama aynı zamanda da istemiyorum çünkü korkuyorum, bundan öncesinde canım çok yanmıştı diye! bir türlü bir şeylere yeniden başlayamıyorum sanki beni yine üzecekler, aldatıcaklar kandıracaklar gibi geliyor. Ama yinede birini çok sevmeyi istiyorum!

nedense etrafımda hiç benim gibi düşünen biri yok! tutupta ufak tefek kıyafetlere, yok neden aramadınlara, neden geç yazdın falan... bunun gibi ufak şeylere takılan ve ilişkilerinde sorun çıkaran arkadaşlarıma kızıp duruyorum. ben mi yanlışım onlar mı bilmem. Ama hayatta beni ve kendini her şekilde geliştirecek birini istiyorum.

karşıma böyle biri ne zaman çıkar bilmiyorum ama bu zamana kadar kim benimle yakınlaşmak istediyse bilmediğim bir nedenden dolayı hepsini uzaklaştırdım. Şimdide aklıma takılıyor hepsi!

acaba olsaydı ne olurdu diyorum!

Ne yapmam lazım, o karşıma çıkan kişinin doğru olduğunu nasıl anlarım. nasıl güvenirim? Mutlu olmak için daha ne kadar beklemem gerekiyor? :(

''acaba baylardan ve bayanlardan benim gibi olan kaç kişi var? ''

Bir bayan olarak bende aynı durumdayım! :(
Bir erkek olarak bende aynı durumdayım! :(
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Artık yalnız olmaktan sıkıldım, hayatımı paylaşacağım birine ihtiyacım var