Aile & Toplum Çok yalnızım mutsuzum konusabilecegim birisi var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Sertleşip sohbet edebileceğim birisi var mı sitede? Güncellemeler1 yıl Dertlesip Çok yalnızım mutsuzum konusabilecegim birisi var mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
umutnc34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Tonla var hanımefendi, önemli olan abaza olmayan birine denk gelmek. 1 0 Yorumla
EtiCinoo99 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ulan kız yanlış bir yazı yazmış şu bizim Türk erkekleri ne abaza mk 1 0 Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl Burada çok çıkar gönlü güzel kardeş seninle sohbet etmek için :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hahaha bir harf hatası yüzünden onlarca abaza yazmış 0 4 Yorumla Sevdayağmur 1 yıl Adı üstünde abazalar çünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sevdayağmur harbiden herkes bu soruyu bekliyomuş gibi Yorumla Sevdayağmur 1 yıl her zamanki halleri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sevdayağmur aynenn🙄 Yorumla
KatilAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Benim gini bir zalim tarafından terk edildin mi acaba 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bu yazım yanlışını yanlış olarak algılamayacak bir ton abaza yazar şimdi 😂 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Aynen üstteki sa lak aristokrat aynı şeyi paylaşmış birisinin şeyini atıyor sal ak Yorumla Soran 1 yıl Bey. insiz ya bu millet gerçekten Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Bu site böyle kuzum napıcan girerken seni hiç uyarmadılar mı 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yokkk🥹 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Yazık olmuş be derdin eski aşk muhabbetleri değilse önemli bir derdin varsa dinleyebilirim ben 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yok deill aşk Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Tamam anlat o zaman 😂 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sertleşmek kadınlar da oluyor mu lan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Offffff Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sertleşip? Bi bitmediniz be 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sal ak misin yanlislikla yazdım m al Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Terbiyesiz Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Arkadaş sertleşmek istiyor Çok yalnızım geçmiyor zaman? ↗ Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her kese güvenme asla 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. De bakalım neymşş derdin 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı. nssıııııı 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sorunun var mı? 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Elbette vardır seni anlayan birileri 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne yazıyorsun i zmn Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Pardon, kim sertleşiyor 😂😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu siteye 10-12 yaşlar neden hala alınıyor Yorumla
kiraztanesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur tabi 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Herkes yalnız 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok mu sıkılıyosun 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buyur 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı. Sertleşme 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var tabi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Konu ne 0 0 Yorumla
Mir212172 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Olur bende aynı durumdayım 0 1 Yorumla Mir212172 1 yıl Of of Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 733 cevap paylaştı. Sert mi seviyon 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. Buyrun 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Buyur gel 0 0 Yorumla
Sivaslıbarış Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Ben adayım beklerim 0 6 Yorumla Sivaslıbarış 1 yıl Kötü insan mı çıktı Yorumla Soran 1 yıl Kimm Yorumla Sivaslıbarış 1 yıl Güncelleme? Yorumla Soran 1 yıl Evet psikik çıktı ya Yorumla Soran 1 yıl Ruh hastası her. if Yorumla Sivaslıbarış 1 yıl Geçmiş olsun her koyun kendi bacağından asılır düzgün birini bulamazsan beklerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Tonla var hanımefendi, önemli olan abaza olmayan birine denk gelmek.
Ulan kız yanlış bir yazı yazmış şu bizim Türk erkekleri ne abaza mk
Burada çok çıkar gönlü güzel kardeş seninle sohbet etmek için :D
Hahaha bir harf hatası yüzünden onlarca abaza yazmış
Adı üstünde abazalar çünkü
@Sevdayağmur harbiden herkes bu soruyu bekliyomuş gibi
her zamanki halleri
@Sevdayağmur aynenn🙄
Benim gini bir zalim tarafından terk edildin mi acaba
Bu yazım yanlışını yanlış olarak algılamayacak bir ton abaza yazar şimdi 😂
Aynen üstteki sa lak aristokrat aynı şeyi paylaşmış birisinin şeyini atıyor sal ak
Bey. insiz ya bu millet gerçekten
Bu site böyle kuzum napıcan girerken seni hiç uyarmadılar mı 😂
Yokkk🥹
Yazık olmuş be derdin eski aşk muhabbetleri değilse önemli bir derdin varsa dinleyebilirim ben 😂
Yok deill aşk
Tamam anlat o zaman 😂
Sertleşmek kadınlar da oluyor mu lan
Offffff
Sertleşip? Bi bitmediniz be
Sal ak misin yanlislikla yazdım m al
Terbiyesiz
Arkadaş sertleşmek istiyor
Çok yalnızım geçmiyor zaman? ↗
Her kese güvenme asla
Dertleşebiliriz bana anlatabilirsin
sadece sitede mi
merhaba edelim sohbet
Fazla sertlesebilirim yanliz 😅
De bakalım neymşş derdin
nssıııııı
Sorunun var mı?
Elbette vardır seni anlayan birileri
Ne yazıyorsun i zmn
Buyrun nasıl yardımcı olabilirim yiğenim
İşte 1 harfin gücü :D
Konuşabiliriz
Pardon, kim sertleşiyor 😂😂
Bu siteye 10-12 yaşlar neden hala alınıyor
Olabilir sohbet ederiz zaten dert hepimizde var
İstersen diyecemde gelmezsin
Konu nedir?
Olur tabi
Herkes yalnız
Ederiz gel
Yok.
Çok mu sıkılıyosun
Olur
Buyur
Sertleşme
Var tabi
Konu ne
Var ben
Olur
hayrdır
Olur bende aynı durumdayım
Of of
Konuşalım kardeş
Sert mi seviyon
Buyrun
Buyur gel
Çoğu insan yanlızız...
olur gel
Dertleşebiliriz
gel diycem gelmiycen tabi ny
Vardır illa ki
Olur
Bende dahil mi
Ben adayım beklerim
Kötü insan mı çıktı
Kimm
Güncelleme?
Evet psikik çıktı ya
Ruh hastası her. if
Geçmiş olsun her koyun kendi bacağından asılır düzgün birini bulamazsan beklerim
Anlat dinleyelim
Yokk
ben varım gel
Gel gel
Nerede