Nişanlımın utanmaz ailesine nasıl katlanırım?

Merhaba, bizim şu zamana kadar ki tek kavgamız, problemimiz nişanlımın yalancı, düzenbaz, kıskanç, paragöz ve bir çok kötü özelliği barındıran ailesi. Bu zamana kadar nişanlım kendi başına büyümüş, babası evden kovmuş 13 yaşındayken. Nedeni ise annesi babasını aldatmış, annesi evi terk etmiş babası da nişanlımı evden atmış annesi için ağladı diye. şu an ayrılar fakat bütün kavgaları her şeylerine mal paylaşıma kadar şahit olmak zorunda kaldım. Nişanlım ne zaman İstsnbul’un en lüks restoranlarından birinde şef oldu o zaman nişanlıma yanaşmaya başladılar. Nişanlım zaten hayattan bezmişti onlar yüzünden fakat o hep bana diyor ki sen beni hayata döndürdün düzene soktun. Ailesi nişanlım daha çok beni sevdiği için kıskanıyor geçirdiğimiz vakit bile batıyor onlara ve bu nedenle bir sürü şey yaptılar bu zamana kadar. Biz artık onlar yüzünden ayrılma noktasına geldik çünkü hele o ablası benim eşyalarımı sürekli izinsiz alıp kullanan geri getirmeyen birisi! Çok sevdiğim ve sınırlı sayıda üretilen bir gözlüğüm vardı onu benden almış 1 hafta sevgilimle kavga ettik hanımefendi tatile giderken takıcak gözlüğü yokmuş. Onlar bizden çok kazanmasına rağmen bize sürekli acıtasyon yapıyolar çok çıkarcılar. Nişanlımda biliyor nasıl insanlar olduklarını, evlenene kadar sabret diyor fakat ben nasıl görmezden gelebilirim yaptıklarını? Bana bikez olsun kaç kez gitmeme rağmen hoşgeldin ya da güle güle demediler. Gidiyorum dediğimde bile kafalarını kaldırmıyolar. Nişanlım olsun sen havaya de onların ayıbı olsun diyo. İlerde sizce evlenince nasıl başedebilirim? Sürekli görüşmek istemiyorum fakat illa ki oğlumun evi diye gelicekler kalıcaklar ama açıkçası eşyamı izinsiz alıp götüren insanlar gelir evimi de karıştırır bunu istemiyorum evimde rahat huzurlu olmak istiyorum.
Nişanlımın utanmaz ailesine nasıl katlanırım?