Sevgilim beni terketti, nasıl hayata dönebilirim?

iki hafta kadar önce ayrıldı benden, kavgalı gürültülü değil sakince ve yüzümüzü kızartmayacak şekilde ayrıldık fakat ben kendime gelemiyorum. asla kendime gelemiyorum kabullenemiyorum. uzakta okudugu icin terketti (başka ülke) daha ilk senesi gidişinin bir buçuk ay olmuştu. mesafe sadece bahanedir biliyorum. ama ben ayrılığımızı kabullenemiyorum, sürekli ağlıyorum geceleri uyuyamıyorum... kafamı toparlayamıyorum. tüm güzel anılarımız gözümün önüne geliyor, hayallerimde o var. döner diye umut etmekten kendimi alamıyorum. çok özlüyorum bunun üstesinden gelebilecek miyim? tekrardan hayatıma dönebilecek miyim? geçecek mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Nerdeyse 1,5 ay oldu fakat ben hala aynı durumdayım. Geçmiyor asla.. instagramda snapchatte falan storylerime bakıyor sevineyim mi üzüleyim mi napiyim ya ben... o kadar cok ozledim ki hala her gece her sabah aglayrak uyuyup uyanıyorum. O kadar çok dua ettim ki... dönmesi için bir neden göremiyorum mesela ama dönmesini her şeyden çok istiyorum. Uzun mesafe yüzünden ayrılan birisi geri döner mi?
Sevgilim beni terketti, nasıl hayata dönebilirim?