Cok üstüne gittim hatta yetmedi beni bıraktı diye sürekli yazdım aradım iyice boguldu kactı benden onu nasıl geri kazanabilirim cok asıgım tavsiye verebilecek var mı?
İlişkinizin sona ermesi duygusal olarak zorlayıcı bir durum olabilir. İlk olarak, kendinize zaman tanıyın ve bu süreçte duygusal olarak iyileşmeye odaklanın. Kendinizi daha güçlü ve dengeli hissetmeden sevgilinizi geri kazanma sürecine girişmek genellikle daha zordur. İlişkinizin neden sona erdiğini anlamaya çalışın. Bu, ilişkinizin zayıf noktalarını ve sorunlarını belirlemenize yardımcı olabilir. Eğer bu sorunlar çözülebilirse, ilişkinizi daha sağlam temellere oturtmak için çaba harcamak önemlidir. Sevgilinizle açık ve dürüst iletişim kurun. Duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşın. Ancak, bu iletişimi yaparken karşı tarafın sınırlarını ve isteklerini saygıyla karşılayın. İlişkiyi geri kazanmak için değişim ve iyileşme sürecine girişmek önemlidir. İlişki sorunlarınıza çözüm bulmak için çaba gösterin ve bu çözümleri uygulamaya çalışın. Özellikle ilişkinizin sona erdiği nedenler üzerinde çalışmak önemlidir. Eski güzel anıları hatırlatmak, sevgilinizle geçirdiğiniz mutlu zamanları canlandırabilir. Ancak bu hatırlatmaları yaparken baskıcı veya manipülatif olmamaya dikkat edin.
İşte o işler öyle olmuyor. Herkes haddini bilecek ve ayağını denk alacak. Kimse kimseden üstün değil ve zorla da güzellik olmaz. Denge olmalı. Ne sen ondan çok çok fazla ne de o senden çok çok fazla sevmeli. Herkes hakettiğini bulmadıkça yürümez...
Bırak gittiyse gitti neden geri döndürmek için çabalıyorsun. Yani beni terkeden ortada bırakan adam için şahsen ben kılımı dahi kıpırdatmam. Gittiyse yolu açık olsun kimseyi geri döndürmek için asla bir çaba falan sarfetmem ben. Gidiyorsa eget yolu açık olsun. Kız olarak bence her zaman ağırlığını koru derim erkek olan o o koşsun peşinden.
Sen böyle yaparak onu geri döndüremezsin az gizemli umursamaz ol. Böyle yaparak onun bir tarafını kaldırır basit konumuna düşersin. Sen az elini ayağını çek
büyük hata yapmışsın bırak o peşinden koşsun hangi canlının erkeğin arkasından koştuğu görülmüş 1 ay yazma arama ortadan kaybol merak etsin umursamaz davran kendi hayatına odaklan gönderme vs kesinlikle yapma günlük hayatına devam et o zaten sonra döner
Eğer profildeki sensen ve seni bu güzelliğe rağmen terk ettiyse enişte bey çok karakterli görmüş geçirmiş birisi eyvallahi yok çok guzelle beraber olmuş demekki seni kaybetmekten korkmuyor. Sal gitsin karşına çok insan çıkar mesela ben
Yani bu kadar şey yaptıysan zaten adamı kendinden sogutmussun ki onu şimdi geri getirsen bile kendini değersiz ederek getirebilirsin anlattigindan ben onu çözdüm
Asla geri gelmez sayfana baktım da paylarindan okuduğum kadarıyla gerçekten bogmussun çocuğu gelmez herseyinle bogmussun senden bezmiş ne ettin de biktirdin yaa yazik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ilkesi ile ilerle