Tamam da yalvar mak sadece seni daha aciz gösterir gitme demene okey kal işte düzeltiriz yapma bak işte seni seviyorum hallederiz falan bunlar tamamen haklısın ama bok bilemedim yapma yazık günah kendine
Kul olmak sadece Allah'a olunur eğer sen bu kelimeyle bu insnala inşallah sinanmazsin çünkü Allah ayetinde ben sizin yaradaniniizim bana ve peygamberler itatat edin ve kul olun eger ki sıradan birine bu derece yuceltiresen Allah seni daha büyük acıyla sınar sakın büyük konuşma Allah'a yalvar ve ondan medet um insanlar ölümlü onlar kalıcı değil
Bence ben kötü değilim sen beni anlamakta zorluk cekiyosun senin iyiliğin için diyorum bak seni küçük düşürüyor boku yiyeyim diyen ve kenidni küçük düşüren sensin ben sana ne diyorum sadece Allah'a yalvarilir
Ben sana ne dedim seni umursamayan kötü duruma düştüğünün gördüğü halde böyle cevao veren kişi net seni sevmiyor seni günaha sokuyor sen diyosun ki mutlu ol aslında böyle insnaa taviz verdiğim için uzulmen gerej gururunu ayaklar altına alıyor sen bnaa mutlu ol diyosun beni hâlâ anlamiyosun daha da sana anlatamicam sen nasıl biliyosan öyle yap
Saçamalama be ne aldatması ondan başkasını gözüm görmez benim bizi ayırdın şimdi de iftira atıyor sen nasıl bir insansın nasıl can vereceksin he yuva yukanın yuvası olmazmış bittin sen
Aşık oldum kadın için beddua verdin göreceksin sende mutlu olamıcaksın her gün dua edecem inşallah sende terk edilirsin de senin soruna gelip bende alay edecem gülecem
Tövbe yarabbim kardeşim sen bela mısın ya öyle mi yaptın diye sordum bu kadar seni itsemiyor diye donmesin derken kıymetini anladığında gelsin anlamiyorsa boşa geri gider manasında o sana yorum yapan ağzıma elime tüküreyim senin gibi iyilkten ve uyarıdan anlamayan insana laf anlattim bana yazıklar olsun
Evet yazıklar olsun sana bu kötü anımı eğlencene ortak yaptın güldün dualar ettin sen nasıl bir insansın bu nasıl bir zihniyettir ya bir insanın acısına nasıl gülüyorsun
Bak kardeşim alay gülme dalga yok anladın senin için iyiliğin için söyledim sana tek tek yazıyorum laftan anlamiyosun anlatıyorum yok yok yok yok yok yok yok öyle bir şey anla anla anlaaaâaaa
Bizi tanımıyorsun bile bu sana nasıl komik gelebilir ya niye beddu verdin senin yüzünden kız beni engelledi belki de yazacaktı bilemezsin ki gamzeyi ben tanıyorum o öyle kız değil
Çıksana sen gizliden kimmişsin kimmiş gaddar kalpli insan merak ediyorum amacın ne sitede insanların acısından eğlence çıkarmak mı ayıp be ayıpp yuh sana insanlık kalmamış
Gitmem bu olay burada bitmez ne güzel ya beddua edip ayır sonra da git de şimdi napacaksın başka insanların acısı ile mi dalga geçeceksin aşk katagorisinin zalimi seni yılann
Ne yanlış anlaması her şey apaçık ortada ben yıkılmışım ağlamaktan nefes alamıyorum sen komedi izler gibi geldin buna güldün şimdi de acıtasyon yapıyorsun bitirdin bizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O değil de sen kendine ettiğin ihaneti nasıl halledersin kendinle nasıl barışırsın kendini nasıl affedersin onu düşün
EĞDKWĞFMŞE NE? Abi kendinizi bu kadar ezik konuma düşürüyor musunuz cidden?
Sende sıç biyere bokunun üstüne onun resmini çiz ya da koy fotoyu at ona zoruna gitsin
azıcık ara ver üstüne düşme, sonra tekrar iletişime geç
S! Ktir git deseydin.
Dalga mi gecisiyosun bokunu yiyeyim falan
Niye
Çok absürt geldi ne gerek var sadece seviyorum niye diyeblirisn de bok nealaka
Terk ediyordu napim
Etti zaten bokunu bile çok gördü baksana ne diyor
Tamam da o kadarı da fazla
Ya sen kendine yazık ediyosun
Niye fazla seviyorum
Bence de yazık ediyorum hemen bir fikir bulup barışmam gerek kızı başkadı kapacak
Tamam da yalvar mak sadece seni daha aciz gösterir gitme demene okey kal işte düzeltiriz yapma bak işte seni seviyorum hallederiz falan bunlar tamamen haklısın ama bok bilemedim yapma yazık günah kendine
Bendeb sana tavsiye kimseyi ilahlastirma sonra çok ağlarsın sizlarsin bu sefer keşke yalmasaydim olur
Aklıma o an o geldi şu an sakinim kulun köpeğin olayım gitme gamze derdim o an aklıma tek o geldi
Sence ne zaman döner
Kul olmak sadece Allah'a olunur eğer sen bu kelimeyle bu insnala inşallah sinanmazsin çünkü Allah ayetinde ben sizin yaradaniniizim bana ve peygamberler itatat edin ve kul olun eger ki sıradan birine bu derece yuceltiresen Allah seni daha büyük acıyla sınar sakın büyük konuşma Allah'a yalvar ve ondan medet um insanlar ölümlü onlar kalıcı değil
Mümkünse dönmesin
Çünkü seni bu vaziyette goremey tahammül ediyosa seni haketkiyidur eğer sen aldatmadiysana
Tövbe de be neden dönmesin çok seviyorum uyuyamıyorum heder oldum
İşte seni bu hâle çevirdiği ve umursamadigi için donemson
Dönmezse daha kötü olacam ama sen kötü birisin ben burada içimi döküp yardım istiyorum senin dediğine bak ayıp ya
Şimdi yine mesaj attım ne olur dön yalvarıyorum dedim sie git lan başımdan dedi engelledi bak dönmüyor kız mutlu ol
Bence ben kötü değilim sen beni anlamakta zorluk cekiyosun senin iyiliğin için diyorum bak seni küçük düşürüyor boku yiyeyim diyen ve kenidni küçük düşüren sensin ben sana ne diyorum sadece Allah'a yalvarilir
Ben sana ne dedim seni umursamayan kötü duruma düştüğünün gördüğü halde böyle cevao veren kişi net seni sevmiyor seni günaha sokuyor sen diyosun ki mutlu ol aslında böyle insnaa taviz verdiğim için uzulmen gerej gururunu ayaklar altına alıyor sen bnaa mutlu ol diyosun beni hâlâ anlamiyosun daha da sana anlatamicam sen nasıl biliyosan öyle yap
Ahın tuttu kız ebedi olarak gitti
Seviyordu beni dönerdi o dayanamazdı biliyorum
Hay Allah'ım bana sabır ver ya git kardeşim git naparsan yap
Seviyomus çok belli bence sen aldatmisiin ondan bu kadar cirpiniyosun oda böyle yapiyo hadi itiraf et
Saçamalama be ne aldatması ondan başkasını gözüm görmez benim bizi ayırdın şimdi de iftira atıyor sen nasıl bir insansın nasıl can vereceksin he yuva yukanın yuvası olmazmış bittin sen
Aşık oldum kadın için beddua verdin göreceksin sende mutlu olamıcaksın her gün dua edecem inşallah sende terk edilirsin de senin soruna gelip bende alay edecem gülecem
Tövbe yarabbim kardeşim sen bela mısın ya öyle mi yaptın diye sordum bu kadar seni itsemiyor diye donmesin derken kıymetini anladığında gelsin anlamiyorsa boşa geri gider manasında o sana yorum yapan ağzıma elime tüküreyim senin gibi iyilkten ve uyarıdan anlamayan insana laf anlattim bana yazıklar olsun
Allah'ım sana geliyorum ben sana beddua falan etmedim ya senin kıymetini bilirse dönsün dedim kardeşin laftan anlamiyosun kendinsi demiş ben naptim ya
Gereksiz beddua eden kendi ayağına dolanır
Evet yazıklar olsun sana bu kötü anımı eğlencene ortak yaptın güldün dualar ettin sen nasıl bir insansın bu nasıl bir zihniyettir ya bir insanın acısına nasıl gülüyorsun
Ne gulmsei çıldırmış işin sen gülmedim
Günah yazık kendine demek gülmek mi sen cahilsin
Gülmekten yazamıyorsun bile çok ayıp aşk acımdan kendine eğlemce çıkardın sana diyecek laf bile bulamıyorum
Ne gulmseine neeeeeee gülmesi aptallll ne eğlencesi sen kafayı sıyırdım mi beee
Ne güzel ya gizlenip insanların acısı ile dalga geçmek ağlamaktan gözlerim şişti senin yaptığına bak bu kadar mı gaddarsın taş kalpli
Allah'ım lütfen lütfen beni böyle insanlara sınama
Off önce güldü sonra beddua verdi şimdi de hakaret ediyorum Allah bunu yanına bırakmaz
Bak kardeşim alay gülme dalga yok anladın senin için iyiliğin için söyledim sana tek tek yazıyorum laftan anlamiyosun anlatıyorum yok yok yok yok yok yok yok öyle bir şey anla anla anlaaaâaaa
Bizi tanımıyorsun bile bu sana nasıl komik gelebilir ya niye beddu verdin senin yüzünden kız beni engelledi belki de yazacaktı bilemezsin ki gamzeyi ben tanıyorum o öyle kız değil
Dalga yok beddua da yok hakaret te yok anla lütfen bak anla
Beddua etmedim niye edeyim ya seni onu tanımıyorum kardeşin bak güzel kardeşim yok öyle bir şey laftan anla sadece seni umursamıyor dedim
Çıksana sen gizliden kimmişsin kimmiş gaddar kalpli insan merak ediyorum amacın ne sitede insanların acısından eğlence çıkarmak mı ayıp be ayıpp yuh sana insanlık kalmamış
Altta yazan kisilere değil bana saldiriyosun amacın ne
Nasıl umursamaz ya saçmalama onun anlık sinir ama sen bizi çıkmaz bir yola soktun
Eğlence mi ne eğlencesi sen altta yazanları görüyosun galiba ben seni uyardım kardeşim lütfen anlaaaaaaaaâaaaaaaaaaaaaaaaaa
Altta yazan insanlar bize beddua verip alay etmedi ama sen bundan kendine eğlence çıkardın hakaretler ettin
Git ya lütfen git lütfen bak git lütfen git
Anladım ben anlıcamı insanlık kalmamış ayıp yaptığın hadi beni çok üzdün git arkqdaşlarınla gül eğlen ahahhahah de küfür et yine
Bak kusura bakma yanlış anladın özür dilerim yanlış anladın tamam mi lütfen git
Özür dilerim inşallah döner sana inşallah tamam mi inşallah özür özür dilerim git kardeşim tamam mi
Gitmem bu olay burada bitmez ne güzel ya beddua edip ayır sonra da git de şimdi napacaksın başka insanların acısı ile mi dalga geçeceksin aşk katagorisinin zalimi seni yılann
Yok hayır yanlış anladın lütfen özür dilerim lütfen bak
İnşallah döner mutlu olursun inşallah bak özür dilerim
Ne yanlış anlaması her şey apaçık ortada ben yıkılmışım ağlamaktan nefes alamıyorum sen komedi izler gibi geldin buna güldün şimdi de acıtasyon yapıyorsun bitirdin bizi
Özür dilerim demistim ama sen bilirsin
Gel ağzımıza sıc sıc özür dile harika yaa gerçekten ben şok
Okey beni haksız çıkardın ben suçluyum sen magdursun özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim
Mal mısın
Mal mal mal şuna yorum yapıp durmayın dalga geçiyor milletle
wtfff